Cowl Neck -gensere har en hengende halsstil, enten den er smal eller bred. Den viser en kunstnerisk skapelse av krageverk arrangert på en funky måte for å få det til et mer fantastisk utseende. Genser med hodehals har en attraktiv kvalitet for å levere maksimal funksjon ved å se nydelig og forbløffende ut.

Beste Cowl Neck gensere med bilder:

Prøv disse topp 9 gensere med hodehals,

1. Wrap Over Black Cowl Neck Genser:

Wrap Over Cowl Neck Genser

Det er en svart genser som viser wrap -over -stil. Den har en lang erme med høy hals som blir bundet opp med en knappelinje på halsen. To store brune knapper er festet i et panel som fremhever en fantastisk faktor. Bruk denne genseren i bukser eller leggings i hvit farge.

2. Crossover Cowl Neck Genser:

Crossover Cowl Neck Genser

Denne kappegenseren har skyggelagt design med grønn farge. Genseren har asymmetrisk lengde som krysser hver side over hverandre. Matchende lue er festet med en genser som blir klemt med svarte strenger. Denne er kjent blant jenter på college, unge liker å prøve denne typen mote i gensere.

3. Fringe White Cowl Neck Genser:

Genser med frynsehylse

Denne hvite genseren har en av skuldermønsteret. Det går på en skrå side med brettet stoff fra nakken og bunnen er festet med tråd frill hengende kant. Denne funky halsgenseren har lange ermer. Få denne typen fasjonable og fengende genser for å imponere din kjære.

4. Cable Strikk Cowl Neck Genser:

Genser med rund hals og hals

Denne genser med hodehals for kvinner er designet med kabelstrikk vevd med tråder. Det er litt kort i størrelse med brede krager som er ordnet for å levere et dekkhalsmønster. Genseren er pent utformet med trådarbeid.

5. Genser med blonderhylse:

Genser med blonder

Det er en genser med kragehals, laget av blondemateriale. Toppen og ermene er designet med små vakre design. På bunnen er det en blonderkant festet og under den er det blomsterarbeid som overdriver genseren. Denne genseren er lett å ha på og komfortabel for daglig rutine med andre antrekk.

6. Long Cowl Neck Genser:

Lang hette med genser

Dette er en lang kjole og ser ut som en tunika. Genseren er helt ren og enkel. Det er halve ermer med et bredt belte i livet. Genseren er kroppstett og kombinert med mørke leggings.

7. Genser med åpen rygg og ermhals:

Genser med åpen rygg og hals

Det er en ermeløs genser med sexy stil. Hele ryggen er åpen med et bredt nakkemønster med et krysset paneldesign. I stedet for å beskytte deg mot kulde, vil denne genseren gi deg et svært eksplosivt og dristig bilde. Prøv dette for å imponere din kjære; han vil sikkert gi deg den beste kommentaren om denne typen antrekk.

8. Funky Cowl Neck Genser:

Funky Cowl Neck Genser

Denne genser med kashmirhals er funky i stilen med to fargenyanser. På begge sider er det en hvit bred kurve som starter fra ermene. Under ermene er det strikket rett. Foran er det to trinn i genserdesign.

9. Khaki Cowl Oversized Neck Genser:

Genser i kaki -hals

Det er en overdimensjonert genser med lang lengde sammen med store støvler. Genseren har puffete og brede ermer. På bunnen av genseren på begge sider er det et firkantet, svart stykke festet, noe som gjengir kontrasterende natur.

Gensere med hodehals er mer populære for å beskytte mot kulde, på grunn av det stilige utseendet. De er veldig søte og skaper sannsynlighet blant alle. Man kan ikke motstå seg selv fra å ha det.