Ermeløse gensere fungerer perfekt for milde vintre når du ikke trenger å dekke til deg selv. Genserne gir deg varme og holder brystet mot kuldeværet. Derfor er det alltid en god idé å bruke en ermeløs genser under starten av vintrene og når det bare er vind..

Beste samling av ermeløse gensere med bilder:

Få denne topp 9 ermeløse genserne,

1. Åpen strikk ermeløs genser:

Åpen strikket ermeløs genser

En ermeløs genser er en fin måte å holde varmen på i de milde vintrene. Her har genseren et åpent strikkemønster som gir et mesh -utseende. Dette er en stilig genser med en bred kant for halsen og falden. Genseren er litt lang og ser flott ut over jeans.

2. Turtleneck ermeløs genser:

Ermeløs genser med turtleneck

En genser med turtlehals er et klassisk mønster som de fleste kvinner burde ha. Denne genseren for damer er perfekt med den rullede kragen. Kragen er ganske bred, og dette gir en fallende effekt. Du kan ha den ermeløse genser med turtleneck i forskjellige farger som grå, svart, blå, etc..

3. Ermeløs genser med V -hals:

Ermeløs genser med V -hals

Å ha en flott genservest for menn er en av grunnene til vinterklær. Denne genseren for menn er den mest kjente av vestmønstrene. Den har en V -halsdesign og kan ha små striper rundt halsen, armhull og nederkant. Denne genseren for menn er flott for formell bruk.

4. Cashmere ermeløs genser:

Ermeløs genser i kashmir

Med kashmirgenser kan du føle deg koselig og luksuriøs på samme tid. Dette fantastiske plagget er perfekt for kvinner å bruke til enhver anledning. Genservesten for kvinner uten ermer har også en fin kabelstrikk. Du kan bruke dette for både casual og formelle klær.

5. Asymmetrisk hemlinegenser:

Asymmetrisk hemline genser

Prøv denne trendy genser -cardigan med asymmetrisk kantkant. Dette er nå ganske raseri, og kvinner bruker dette over ethvert plagg. Åpen cardigan foran er perfekt for den milde vinteren og for å dekke til. Prøv dem i forskjellige fargevalg og føl deg sexy.

6. Lomme uten ermer:

Ermeløs genser med lomme

Her er en flott damegenser som har lommer foran. De store lommene er løse og stilige. Sjalskragen på denne genseren er en annen stor attraksjon. Få denne i en fantastisk lys farge som beige eller krem, og du vil sikkert se ut som en drøm.

7. Dusker Ermeløs genser:

Dusker Ermeløs genser

Se bohemsk ut i denne flotte lange ermeløse genseren som har dusker på slutten. De lange duskene gir også lengde til genseren. Du kan ha disse i cardigan -designet som åpnes foran. Genseren kan brukes til fritidsklær, og du kan feste i dette flotte stykket.

8. Ermeløs genser med sideknapp:

Ermeløs genser med sideknapp

En stilig design på genseren er denne sideknapptillegget. Den hvite ermeløse genseren har fantastiske store svarte knapper på sidene. De åpne sidene er knappet opp og ser ganske slående ut. Dette designelementet er veldig imponerende og gir en god uttalelse.

9.Ribbet ermeløs genser:

Genser uten ermer

Få denne blandede ribbede ermeløse genseren i et variert garn. Den ermeløse strikkegenseren er et perfekt vinterklærelement. Genseren kan håndstrikkes eller maskinstrikkes. Ribbdesignen er veldig stilig, og sammen med det brokete garnet er resultatet fantastisk. Du kan style denne genseren med alle slags strikkesting. Selv en kabelstrikk vil se bra ut på den.

Ermeløse gensere kommer i forskjellige stiler som V -hals, rund hals, sjalhals, turtleneck, etc. De er perfekte for menn og kvinner og kan også være genser. Du kan bruke dem som cardigan eller gensere også.