Beste frukt- og grønnsaksjuice for glødende hud

Husker du det gamle sitatet “Skjønnhet kommer innenfra!”? Dette er så aktuelt for dagens generasjon som er vant til å spise uren mat. Fet, fet og sukkerholdig mat kan bygge opp giftstoffer i kroppen og føre til kviser, mørke ringer, kjedelig og sliten hud. Det kroppen din trenger her er grundig indre rensing, sammen med ditt vanlige hudpleieregime – svaret på dette problemet- Frisk frukt og grønnsaksjuice for glødende hud.

Juicer er dine beste venner når det gjelder å oppnå sunn og glødende hud. De kan erstatte alle de dyre kremer i verden for å få deg til å se naturlig feilfri ut. Fruktjuice er næringsrik og absorberer kroppen raskt. Imidlertid kan ikke hver juice gjøre det samme trikset for deg! Hver juice gir en spesiell fordel for å dekke behovene til huden din. I denne artikkelen skal vi diskutere fordelene med juice for glødende hud.

Frukt og grønnsaksjuice for glødende hud:

La oss se de 16 beste juicene for glødende lys hud.

1. Gulrotjuice for glødende hud:

Gulrotjuice for glødende hud

De mange fordelene med gulrotjuice gjør den utmerket for hudpleie. En rik kilde til vitamin A fungerer som en naturlig antioksidant som kjemper mot frie radikaler i kroppen vår, og bremser derfor aldringsprosessen. Det er også kjent for å bekjempe solskader, redusere flekker, behandle ujevne hudtoner på grunn av pigmentering, kurere kviser og holde kroppen og huden godt hydrert slik at ung og glødende hud lett kan oppnås. Dette er en av de beste juicene for glødende lys hud.

 • Beste tid å konsumere: Tidlig morgen er den beste tiden å drikke for maksimale fordeler.
 • Anbefalt servering per dag: Ikke mer enn 120 ml per dag.

2. Tomatjuice:

Tomatjuice for glødende hud

Tomatjuice er fullpakket med antioksidanter som er hemmeligheten bak å være ung. Den er rik på vitamin C, vitamin A og lykopen, som gir oksidativ beskyttelse. Noen av de andre fordelene innebærer å redusere brunfargen, krympe store porer for å redusere talgutskillelse i fet hud, forhindre og behandle akne samt misfarging av huden, og dermed gjøre den til den beste saften for glødende hud. Erstatt morgenens te eller kaffe med et glass tomatjuice, og det er det lille du trenger å gjøre for glødende hud.

 • Beste tid å konsumere: Ett glass tomatjuice tidlig på morgenen. Du kan tilsette en klype salt eller honning for å kutte surheten.
 • Anbefalt servering per dag:1 glass.

3. Sitronsaft:

Sitronsaft

Å drikke et glass lime eller sitronsaft om morgenen er kjent for å virke magisk i å avgifte kroppen og rense den ut og inn. Dette er en av de forfriskende juicene for glødende hud om sommeren. Den er fullpakket med vitamin C og hjelper til med å bygge opp kollagen i huden vår, som er ansvarlig for å opprettholde hudens unge og lyse. Regelmessig inntak av sitronsaft kan hjelpe mot akne, kjedelig hud, rynker, mørke flekker og er den beste juicen for rettferdig og glødende hud.

 • Beste tid å konsumere: Sitronsaft med honning anbefales å ha det første om morgenen.
 • Anbefalt servering per dag: Ikke mer enn 1 glass, da det kan føre til magesmerter.

4. Appelsinjuice:

appelsinjuice

Som sitroner er appelsiner også rike på vitamin C, som hjelper til med å kvitte seg med giftstoffer som resulterer i forbedret hudtekstur og klar hudfarge. Å drikke et glass appelsinjuice regelmessig vil også holde andre hudplager i sjakk. Dette er en ekstremt fuktighetsgivende juice og kan holde huden din fri for tørrhet, hakking og flakhet. Appelsiner er rike på sitronsyre og kan hjelpe med å senke hudens aldring og er den beste saften for glødende hud.

 • Beste tid å konsumere: Konsumeres best tidlig om morgenen eller før måltider.
 • Anbefalt servering per dag: Man kan ha 2 glass appelsinjuice per dag.

5. Agurkjuice for lys hud:

Agurkjuice for lys hud

Erstatt den kjedelige, livløse huden med en fantastisk glødende hud, bare med et rent glass fersk agurkjuice. Det høye vanninnholdet i agurk sørger for at kroppen din skylles for alle giftstoffer, og huden forblir hydrert. De store mengdene vitaminer som K, C, B-6, magnesium og kalsium kan hjelpe deg med å få en vakker glødende hud.

 • Beste tid å konsumere: Du kan ha agurkjuice tidlig på morgenen for bedre absorpsjon.
 • Anbefalt servering per dag: Å være en kalorifattig drink, kan drikkes omtrent 2-3 ganger om dagen.

6. Søt limejuice:

Søt limejuice

Søt lime eller Mosambi juice har en høy næringsverdi som spiller en betydelig rolle i hudpleie. Populær fruktjuice på subkontinentet i India og rik på vitamin C. som alle gir plass til glatt og strålende hud.

 • Beste tid å konsumere: Mosambi juice er best å ha tidlig på morgenen for å hjelpe til med intern rensing eller før treningen.
 • Anbefalt servering per dag: Ikke mer enn 2 ganger om dagen.

7. Granateplejuice for hudhelse:

Granateplejuice for hudhelse

Granatepler er et kraftverk av skjønnhet, og hudpleie og et daglig glass fersk granateplejuice kan til og med utføre et mirakel på huden som kan virke uoverkommelig. Den er rik på vitamin C og K og har antialdringsegenskaper som hjelper til med cellefornyelse. Det renser også blodet og gir en myk, smidig hud en naturlig glød. Dette er en annen ideell juice for glødende hud.

 • Beste tid å konsumere: Best hadde tidlig på morgenen for maksimale fordeler.
 • Anbefalt servering per dag: Man kan ha 1-2 glass granateplejuice per dag.

8. Eplejuice:

Eplejuice:

Eplejuice er den ideelle hudfôr for naturlig glødende hud. Antioksidantene som er tilstede i frukten bremser tidlig aldring og dannelse av rynker, slik at huden din forblir myk og smidig i lang tid fremover. Når den er full av vitamin C, kan rå eplejuice fremme ren og glødende hud, sammen med å forbedre hudens tekstur. Dette er den beste juicen for sunn glødende hud.

 • Beste tid å konsumere: Eplejuice er best å ha på tom mage eller like før måltider.
 • Anbefalt servering per dag: Ikke mer enn 2 glass eplejuice per dag.

9. Druesaft:

Drue juiceDe forskjellige helse- og hudpleiefordelene til druer og saften av den kan tilskrives den betydelige mengden antioksidantegenskaper som er kjent for å være en kur mot kviser. Druesaft, som er en av de beste juicene for glødende hud om vinteren, er også full av vitamin C, som er viktig informasjon om kollagen. Dette hjelper til med å bremse aldringsprosessen for huden din og er den beste fruktjuicen for glødende hud. Nyt druens sødme i et glass fersk juice og opplev underverkene av effekten på huden din.

 • Beste tid å konsumere: Druesaft er best å ha om morgenen eller sammen med måltider.
 • Anbefalt servering per dag: 1 glass druesaft per dag anbefales.

10. Rødbetsjuice:

Rødbetsjuice

Den beste grønnsaksjuice er rødbetsjuice for glødende hud som inneholder godheten til vitamin A, C, K. Fylt med et rikt jerninnhold og kalium, og det er kjent for å redusere merker, flekker og andre feil på huden din. Rødbetsjuice er en av de beste grønnsaksjuicene for glødende hud, ettersom det hjelper på å lette huden og gir en rosa glød.

 • Beste tid å konsumere: Rødbeterjuice er best å ha mellom måltidene.
 • Anbefalt servering per dag: 1 glass rødbetsjuice per dag.

11. Spinatjuice:

Spinatjuice

Også kjent som grønn juice, er spinatjuice full av næringsstoffer for sunn, glødende hud. Den har store mengder vitamin A og C, som er kjent for å lette hudtonen din og forbedre huden sammen med å tilby antioksidantbeskyttelse. Spinatjuice tas som en måltidserstatningsdrink på grunn av de store mengder vitaminer og mineraler.

 • Beste tid å konsumere: Spinatjuice er best å ha mellom måltidene eller som en erstatning for måltider.
 • Anbefalt servering per dag: 1 glass spinatjuice per dag.

12. Babymaisjuice:

Baby maisjuice

Høres nytt ut? Vel, babymais er en rik kilde til brennverdi. Vitamin A og C i babymais holder huden smidig og fungerer som et hjelpemiddel for en lys og glødende hud. Den er rik på antioksidanter og hjelper huden din med å håndtere oksidativt stress. Dette er en av de unike grønnsaksjuicene, som kan bidra til å fremme sunn, glødende hud.

 • Beste tid å konsumere: Man kan ha baby maisjuice mellom måltidene eller som måltidserstatning.
 • Anbefalt servering per dag: 1 glass maisjuice per dag.

13. Brokkolijuice:

Brokkoli juice

Dette er en annen hudblekende juice å drikke som gir huden tilstrekkelige næringsstoffer. Det er en rik kilde til vitamin C, en som er nødvendig for huden din, noe som gjør den til den beste juicen for hudbleking. En forbindelse som kalles Lutein, som er tilstede i Brokkoli, er en kraftig antioksidant som forhindrer huden din i å tørke, rynker og aldring.

 • Beste tid å konsumere: Brokkoli juice er best å ha som et måltid i seg selv.
 • Anbefalt servering per dag: 1 glass brokkoli juice per dag.

14. Salat, mynte og agurk magi:

Salat, mynte og agurk magi for glødende hud

Den mest tradisjonelle grønne saften er agurkjuice for lys hud. Agurk hjelper til med å holde huden hydrert. De tre ingrediensene sammen er kjent for å holde huden din smidig og hjelpe gløde på grunn av de store mengdene vitamin C, A og K. Bland 3 agurker, sammen med en håndfull mynteblader og salat med en halv kopp vann og 2 ss sitronsaft. Nyt!

 • Beste tid å konsumere: Denne mirakelsaften for glødende hud er best å spise før frokost for maksimal absorpsjon.
 • Anbefalt servering per dag: 1 høyt glass per dag.

15. Søtpotet spinat og ingefærjuice for ansiktsglød:

Søtpotet spinat og ingefærjuice for ansiktsglød

Hvor ofte har du laget noe rett ut av en søtpotet? Vel, du kan prøve denne juicen for ansiktsglød. Den forsyner huden din med alle de essensielle næringsstoffene og er en kraftfull juice. Potetkjøttet er rikt på betakaroten som er fylt med antioksidanter og antiinflammatoriske egenskaper. De er kjent for å beskytte cellene dine mot oksidativt stress.

 • Beste tid å konsumere: Best hadde før måltider, helst på dagtid.
 • Anbefalt servering per dag: 4 til 5 gram juice per dag.

16. Papaya Juice:

Papaya juice

Få huden din baby myk med denne hudblekende juicen. Papayajuice er kjent for å gjøre huden din sunn fra innsiden. Papain -enzymet som finnes i Papaya -juice kan rense huden fra dypt inne og skylle ut giftstoffer og urenheter. Dette er en av de mest foretrukne fruktjuicer som har vist seg å være godt for huden.

 • Beste tid å konsumere: Drikk det tidlig om morgenen for de beste fordelene.
 • Anbefalt servering per dag: 1 glass Papaya juice per dag.

Ytterligere tips om juice for glødende hud:

Hvis du ønsker å flaunt vakker, naturlig glødende hud, sjekk ut disse tipsene nedenfor:

 • Juice er best å ha på tom mage for maksimal absorpsjon og bedre fordeler.
 • Unngå å tilsette sukker eller salt i saftene. Hvis du vil dempe surheten, tilsett en klype rosa salt eller honning.
 • Ved å blande forskjellige juicer kan du nyte den maksimale godheten til hver frukt på en gang. Sørg for å sjekke for allergier.
 • Den beste måten å beholde fiber i juice er å servere den uten å belaste væsken.
 • Sørg for at du går for kaldpresset juice for å beholde fullstendig ernæring.
 • Unngå hermetisk juice og velg ferske, hjemmelagde drinker.

Frukt og grønnsaker er naturens beste gave til menneskeheten. Å konsumere dem regelmessig i anbefalte mengder kan redusere eller eliminere behovet for avhengig av kosmetikk. Hvis du tror du kan dekke ansiktet ditt med sminke, husk en ting! Hver artist trenger et rent lerret å jobbe med, og det gjelder også ansiktet ditt. Med disse juicene er vi sikre på at du vil si farvel til skjulere og highlightere, for hvem trenger dem når huden din allerede lyser! Så folkens! Gi oss beskjed om hvilken av disse juicene for glødende hud som er din favoritt.