Feilfri hud er det folk vil ha. Det er grunnleggende ting som å bruke en ansiktspakke for å kvitte seg med kviser, eller andre flekker eller ujevn hudtone, og disse bør følges regelmessig. Folk starter ofte med en ny rutine, og da kan de ikke gjøre det ordentlig hver dag, noe som kan være årsaken til at de samme ansiktsproblemene oppstår igjen. Folk kan også ta vanlige ansiktsbehandlinger fra salonger som kan være av forskjellige typer.

Den nye tidsalderen har ført til et helt nytt rom for å se seg selv, muligens til og med endre måten man ser ut på. Den siste mani for denne generasjonen er godt tilbøyelig til hvor distrahert vakker man kan være og i løpet for å oppnå at folk ofte har valgt kosmetiske plager, i utgangspunktet et forsøk på å få seg selv til å se bedre ut.

Et konstant behov for å gjøre huden din lysere og lysere er en dominerende faktor, spesielt i tropiske land der den eneste ideelle løsningen for å få deg til å se bedre ut, begynner med å øke hudtonen til en lysere, muligens klarere tekstur..

Det kommersielle markedet har i det siste tiåret brakt frem mange en kosmetisk sykdom, en krem ​​hver for alle dine problemer, det være seg rynker eller poser under øyet, det være seg flekker og fregner eller ganske enkelt brunfarger. Disse kosmetiske plagene har alltid lovet stram og rask gjenoppretting av problemene dine bare for å innse at problemet fortsatt vedvarer hvis du slutter å bruke dem.

Beste hjemmelagde skjønnhetstips for rettferdig hud

Personer med en aldrende overflate kan bruke ansiktsbehandlinger av gull, mens mennesker som har en matt hud, kan ta antioksidanter eller ansiktsbehandlinger med frukt, som også kan gjøres hjemme. Vanlige frukter som appelsiner eller epler kan brukes eller til og med guava og banan for å gi en antioksidantrik ansiktsbehandling. Disse bør gjøres med riktig kunnskap. Hvis en person ikke kjenner massasje teknikken, er det en god idé å gå til en salong og deretter få dette gjort eller lære teknikken fordi disse kan føre til ujevn sagging av teksturen, spesielt hvis personen har mindre elastisitet.

Det er andre viktige og grunnleggende ting som å ha et sunt liv er veldig viktig. Det folk vanligvis har i kostholdet, viser vanligvis lett utenfor. Hvis en person spiser mye søppelmat eller har for mye alkohol, er disse ikke bare helseskadelige og forårsaker fedme over tid eller overflødig fettavsetning, men kan også påvirke de epidermale lagene. Overdreven burgere eller til og med Pepsi kan være ganske skadelig hvis det ikke gjøres i færre mengder. Derfor er det en rekke ting vi spiser som har en direkte innvirkning på epidermal elastisitet, hvor mye talg som skilles ut og også hvor dårlig det påvirker.

Å ha et godt treningsregime er også veldig viktig. Dette kan til og med være rask gange eller gjøre vanlige gjøremål i huset. Disse er ofte viktige og forsømte. Hvis en person ser for mye på fjernsynet og gjør mindre til mindre arbeid, kan den personen bli overvektig og kanskje ikke få riktig blodsirkulasjon. Disse kan også føre til helseproblemer og toksinavsetning som kan føre til andre alvorlige helseproblemer som angst og fedme. Faktisk er fedme en av de store årsakene til at de fleste overvektige har dårlig hudtekstur.

Daglige rutiner for lys hud:

Nedenfor er de enkle og naturlige hjemmelagde skjønnhetstipsene for lys hud som bør gjøres regelmessig og følges for å få feilfri, lys hud.

A) For å ha et godt balansert kosthold:

For å ha et godt balansert kosthold

Det er viktig å ha et godt balansert kosthold som inneholder gode vitaminkilder. Sammen med disse vitaminene kan du også få i gode mengder fra nøtter som aprikoser, cashewnøtter og også fra malte grønnsaker som gulrot og gresskar. Proteiner bør også utgjøre en moderat del av det daglige kostholdet.

B) Unngå fet mat:

oljemat for lys hud

Overflødig mat kan føre til overskudd av talgproduksjon, og dette kan føre til en ujevn overflate. Dette kan også forårsake solbrenthet på grunn av overdreven avsetning av olje på overflaten. Derfor bør disse kontrolleres.

C) Å ha nok vann:

Hudpleie tips - Kvinne vann

Dette er en veldig viktig ting som mange mennesker ikke følger ordentlig. Riktig mengde vann kan føre til riktig fordøyelse. Riktig fordøyelse kan hjelpe næringsstoffene fra maten til å bli absorbert bedre.

D) Trening:

balløvelser virkelig

Dette er en annen viktig ting som bør følges godt. Dette kan være yoga-lignende å gjøre forskjellige stillinger som fører til mer blodsirkulasjon, og dette kan også være en form for rask gange eller noe som løping eller sprint. Disse er ganske nyttige. En person kan også sykle, noe som ofte blir sett på som en veldig god metode for blodsirkulasjon.

E) Søvn:

Ta ordentlig søvn

Dette er en veldig viktig ting som bør gjøres i riktige mengder. Søvn lindrer musklene og dette gir avslapning fra angst eller stress. Nok søvn kan hjelpe kroppen til å absorbere næringsstoffer.

F) Mindre inntak av koffein:

Mindre koffeininntak

Overskudd av te eller kaffe eller til og med alkohol eller tobakk kan føre til avsetning av giftstoffer i kroppen.

G) Peeling:

Exfoliation brude

Dette er en veldig viktig ting som mange mennesker unngår. Dette hjelper til med å kvitte seg med eventuelle døde og skadede øvre celler. Dette hjelper til med å fjerne smuss og skitt, og hjelper også i produksjon av nye celler.

H) Få en riktig sminke:

Makeup tips

Det er viktig å bruke mindre fet sminke som ikke tetter porene. Å bruke mindre oljebaserte produkter er også et godt alternativ.

Beste hjemmelagde skjønnhetstips for rettferdig hud:

Nedenfor er de 25 viktigste og naturlige hjemmelagde skjønnhetstipsene for lys hud som folk definitivt bør prøve og følge med jevne mellomrom.

1. Avokado og rispulvermaske:

Dette er ikke bare en maske, men dette er også en peeling. Dette er veldig bra for folk som har tørre og slappe overflater. Personer som har tørrhet og trenger fuktighet kan ha nytte av dette. Pulveret vil bidra til å eksfoliere og avokadoen inneholder gode fuktighetsgivende egenskaper. Disse kan være svært nyttig.

Avacado glødende hud

 • Folk kan blande omtrent 1 kopp fruktkjøtt av avokado som skal være moden, og til dette omtrent en halv teskje kornet rispulver.
 • Dette bør påføres normalt, og deretter etter 20 minutter, skal dette vaskes av ved å skrubbe i milde bevegelser.
 • Masken vil myke opp overflaten, og deretter kan den lett skrubbes.
 • Dette bør gjøres i henhold til kravet, som kan være to ganger i uken.

2. Sitronsaft og olivenoljemassasje for rettferdig hud:

Dette er veldig bra for de som har slapp og gammel overflate. Dette kan være bra for de som har tette porer fordi varm olivenolje vil hjelpe til med å åpne porene. Samtidig bidrar sitronsaften til å bleke overflaten mildt og gi en glødende effekt.

Sitronsaft og olivenoljemassasje for rettferdig hud

 • Omtrent 1 teskje olivenolje av godt merke kan tas og varmes opp.
 • Til dette kan ca 1 ts fersk sitronsaft blandes.
 • Deretter kan dette masseres på i ca 6 minutter og deretter vaskes av med et rengjøringsmiddel.
 • Dette bør imidlertid ikke gjøres regelmessig.
 • Dette bør bare gjøres et par ganger i uken.
 • Dette bør unngås eller sitronsaft brukes i mindre mengder hvis det er irriterende for personen som bruker dette.

3. Tepose Soak For trette øyne:

Dette er en veldig populær metode for å berolige slitne øyne. Personer som har tørr eller sløvhet rundt øyelokkene, kan prøve å dynke teposer i varmt vann og deretter ta disse for å bli avkjølt i kjøleskapet.

teposer for lys hud

Deretter kan disse legges direkte over området, og deretter kan personen legge seg ned i omtrent 15 minutter. Dette er behandlingstiden. Da vil øynene og området rundt føles friskere. Dette kan regelmessig følges for å kvitte seg med lapper eller poser.

4. Eple- og honningpakke for rettferdig hud:

Dette er en fuktighetsgivende og antioksidantblanding. Dette kan brukes selv når en person gjør en frukt ansiktsbehandling. Dette kan være bra for en pasta som kan få en til å friske opp. Dette forynger og får også de kjedelige overflatene til å forbedre huden. Honningen er også antibakteriell og kan derfor være bra for de som har utslett. Det er også bra for de som trenger overdreven fuktighet. Dette kan være ganske nyttig for dem.

Apple og honningpakke for rettferdig hud

 • Eplene kan skrelles og deretter rives.
 • Saften kan presses ut og deretter blandes med honning ca 2 ss eller etter behov.
 • Dette kan påføres i ca 20 minutter og vaskes deretter av.
 • Antioksidantene vil bli gjennomvåt og gi friskhet.

5. Gurkemeie og grammel:

Dette er en veldig populær agent. Begge har gode rensende og hudforbedrende egenskaper. Dette har blitt brukt i generasjoner til forskjellige typer anledninger. Dette brukes på hele kroppen av tradisjonelle mennesker. Mange liker fortsatt å bruke dette. Begge ingrediensene er ganske enkle å finne. Dette er de vanlige kjøkkeningrediensene. Disse kan enkelt kjøpes fra de lokale butikkene og til og med markedene. God kvalitet og kornet grammel er avgjørende, ellers kan det være utslett eller infeksjoner. Noen mennesker er allergiske mot grammel, og bruk av gurkemeie kan også gi en prikkende følelse eller svie. Dette skjer vanligvis hvis det er noen slitasje på overflaten. Gurkemeieforbrenning er normal da dette inneholder antiseptiske og antibakterielle egenskaper. Hvis dette er veldig irriterende eller gir ytterligere utslett, bør dette ikke brukes.

Grammelpakke

Generelt er dette en normal blanding som alle kan bruke og som passer best til hudtyper. Selv sensitive overflatefolk kan bruke dette.

 • For å tilberede blandingen, bør ca 2 ss gram mel blandes med omtrent en klype gurkemeie.
 • Deretter bør det blandes med rent vann eller varm melk for de som har tørrhet.
 • Dette bør brukes i omtrent 30 minutter.
 • For å øke effektiviteten, etter at dette er vasket med vann, kan en person gjøre en normal nattkremsmassasje som kan øke cellegenerasjonen ytterligere.

6. Havregryn og honning for rettferdig hud:

Dette er en annen populær ingrediens som kan brukes til å gi en glød. Dette kan også være ganske enkelt å lage. En person bør vite at havregryn også har utmerkede egenskaper for dyprensing og å få de tørre døde cellene ut.

Havregryn og honning for rettferdig hud

 • Omtrent en halv kopp bløtlagt og malt for å lime havregryn kan brukes, og deretter kan en halv teskje honning blandes, og deretter kan dette brukes i omtrent 15 minutter.
 • Dette bør fjernes ved å skrubbe sirkulære bevegelser.
 • Deretter kan dette vaskes av og en person kan bruke ansiktsvask etterfulgt av en toner.

7. Mango og honning for rettferdig hud:

Mango er en veldig fuktighetsgivende frukt. Bladdelen bør imidlertid ikke brukes, da dette inneholder et kløende stoff som ofte gir en prikkende følelse og kan føre til utslett. Massen unntatt dette området kan skilles og brukes. Honningen gir også antibakteriell og fuktighetsgivende og mild blekingseffekt.

Mango og honning for rettferdig hud

 • Omtrent en halv kopp mangomasse kan brukes med omtrent ½ spiseskje honning av god merkevare og blandes.
 • En person kan bruke dette og legge seg ned i omtrent 15 minutter.
 • Da kan dette vaskes av.
 • Mangoen er også rik på antioksidanter og har vitamin C og andre vitaminer som kan være ganske nyttig.

8. Gurkemeie og Aloe Vera:

Aloe Vera er veldig effektivt som fuktighetskrem, og har også antibakterielle egenskaper. Dette er imidlertid ikke blekemiddel. Men for personer med tørrhet kan dette være veldig nyttig. Gurkemeie er rik på lysende egenskaper og er en veldig populær kjøkkeningrediens. En person kan lett finne gurkemeie på kjøkkenet. Gurkemeie kan være en god ting som kan brukes til å bekjempe bakterier. Den har bakteriedrepende og antibakterielle egenskaper som kan være nyttig i dette.

Gurkemeie og aloe vera

 • Omtrent en halv kopp god aloe gel kan kjøpes.
 • Dette kan blandes med omtrent en halv klype gurkemeiepulver.
 • Dette kan blandes og deretter masseres i ca 5 minutter.
 • Dette bør stå i ca 10 minutter til, og deretter kan det vaskes med en bomullsdott dynket i varmt vann.
 • Deretter kan du bruke en toner.

9. Appelsinjuice, gurkemeie og mel:

Tips om naturlig skjønnhet - tumeric

Appelsinjuice er et veldig vitamin C -rik blekemiddel. Dette er mindre hardt enn sitron, men dette er et bedre blekemiddel enn tomatjuice. Folk som ikke er allergiske mot sitrusjuice -applikasjonen kan prøve dette.

 • Omtrent en klype gurkemeie til noen spiseskjeer fersk appelsinjuice og noen spiseskjeer grammel av godt merke kan blandes.
 • Dette vil gi en blanding som kan påføres i ca 15 minutter.
 • Da kan dette vaskes av. Ved regelmessig bruk vil dette gi foryngelse, friskhet og også bleking.

10. Aloe Vera og lavendeloljeblanding:

Aloe Vera og lavendeloljeblanding

Aloe Vera er et veldig fuktighetsgivende middel. Dette er bra for de som har hengende overflater. Lavendelolje har beroligende egenskaper. Dette slapper av mennesker som har problemer med å sove eller har angst.

 • Noen dråper lavendelessens eller olje kan blandes med Aloe gel fra et godt merke, og så kan dette blandes.
 • Dette bør brukes i ca 15 minutter noen ganger i uken.
 • Dette kan vaskes med bomull dynket i vann.
 • Deretter kan du bruke toner.
 • Dette gir en tydeligere hudfarge.
 • Dette er en av de beste og perfekte hjemmelagde skjønnhetstipsene for lys hud.

11. Banan- og eggpakke for rettferdig hud:

Banan- og eggpakke for rettferdig hud

Dette er en veldig god blanding spesielt for de som har tørrhet. De kan bruke bananer. Dette er en veldig slimaktig fuktighetskrem som også beroliger fra innsiden. Eggene bidrar til å bekjempe utslett og gir også fuktighet.

 • Omtrent en halv moden banan kan moses.
 • Deretter kan ca 2 ss rå eggpisk brukes.
 • Dette kan brukes med en børste og deretter oppbevares i ca. 15 minutter.
 • Deretter kan dette vaskes ved hjelp av vann og deretter kan toner brukes.

12. Havregryn, tomatjuice med honning:

Havregryn med tomatjuice kan gi en veldig god rensing. Havre skrubber og eksfolierer mens tomatjuice kan gi en mild blekingseffekt. Dette er også veldig økonomisk og et enkelt alternativ for mange mennesker, så folk bruker tomatjuice som en umiddelbar rensing og beroligelse. Honningen gir fuktighet.

Havregryn, tomatjuice med honning

 •  Omtrent noen teskjeer havregryn kan bløtlegges og males til en pasta.
 • Dette kan deretter brukes med noen teskjeer tomatjuice og rå honning av god kvalitet.
 • Dette bør brukes i omtrent noen minutter.
 • Deretter kan dette vaskes av med skrubbebevegelser.
 • Etter det skal du bruke toner. Fuktighetskremer kan unngås fordi honning brukes.

13. Mintblader med yoghurtmaske:

Mynteblader er kjent for sin kjølende effekt. Dette kan gjøre huden lysere. Disse har også antibakterielle egenskaper og egenskapene til toneren. Dette kan være bra for personer med slappe lag og tette porer. Yoghurt er et veldig godt blekemiddel, og dette er mildt og ikke veldig hardt å bruke som sitronsaft.

Rettsmidler for mørke sirkler - myntepermisjon

 • Omtrent en håndfull friske mynteblader kan gjøres til en pasta og deretter påføres med omtrent en halv kopp yoghurt som er slått og vann er tatt ut av den.
 • Dette kan brukes i ca 15 minutter og vaskes deretter av.

14. Gurkemeie, agurkjuice og havregryn:

Gurkemeie, agurkjuice og havregryn

Gurkemeie og havregryn fungerer begge som rensemidler og skrubbemidler. Disse er veldig nyttige for å få flekkene til å bli normaliserte. Agurkjuice kan gi en beroligende effekt og også toning.

 • En halv kopp havregryn kan brukes til dette med 2 ss agurkjuice og en klype gurkemeie.
 • Da kan dette brukes i ansiktet.
 • Dette bør gjøres noen ganger i uken og deretter skrubbes med sirkulære bevegelser.
 • Deretter bør dette vaskes av med rent vann.

15. Eggpakke med grammel og bakepulver, frukt:

Dette er en veldig fruktig og veldig effektiv pakke. Dette kan også få overflaten til å lyse veldig mye. Dette kan også få en person til å kvitte seg med utslett og andre ansiktsproblemer eller irritasjoner. Egg slått og brukt på kviser kan behandle disse. I noen tilfeller kan dette være en god behandling for de hvis en person ikke er allergisk mot rå egg. Hvis en person er allergisk mot rå egg, kan de kombinere grammel med natron i samme prosess og valgfri frukt og lage dette i de samme forholdene. Baking soda i seg selv irriterer ikke overflaten med mindre personen er ekstremt sensitiv. Samtidig behandler dette bakterielle infeksjoner på overflaten som er et vanlig problem for mange mennesker i disse dager. Derfor er dette en blanding i utgangspunktet for de som har problemet med å få utslett eller irritasjoner. De kan tjene på å bruke dette.

Eggpakke med grammel og bakepulver, frukt

Frukt kan være av ethvert valg. En person kan lage en fruktkjøtt av guava eller papaya som begge kan få overflaten til å lyse. Epler eller tomatsaft kan brukes til dette. Selv agurkjuice kan være god. Juicemassen skal imidlertid gjøres til en pasta som ikke er ekstremt vannaktig og ekstremt tørr. Det er også tilrådelig å bruke ikke å bruke mer enn en frukttype.

 • Den valgte frukten kan gjøres til en fruktkjøtt, og denne kan tas ca 2 ss.
 • Hvis dette er en væske og juice er tatt ut, kan dette tas ca 4 ss eller så mye som nødvendig.
 • Egget skal piskes og bare ca 6 ss av dette skal tas.
 • Grammel kan brukes for å gjøre konsistensen egnet for bruk.
 • Hele hvete kan også brukes.
 • Til dette bruk ca 1 ss natron.
 • Dette kan tas omtrent en halv spiseskje hvis det er noen form for allergisk irritasjon.
 • Deretter kan en pensel brukes til å bruke i ansiktet.
 • Personen skal bli liggende i 15 minutter og la blandingen sitte på overflaten.
 • Deretter kan dette vaskes med et medisinsk rengjøringsmiddel.

16. Scrub Away For Fairness Skin:

Scrub Away For Fairness Skin

Skrubbing er en integrert del av hudbelysning der skrubben ofte består av kornete ingredienser hjelper deg med å slappe av huden din mens du forbedrer blodsirkulasjonen mens den grove ansiktspakken trekker ut underliggende smuss og fuktighet og renser og renser ansiktet ditt. For å lage en god hjemmelaget skrubb, bruker du bare sukker og salt med en teskje yoghurt for å lage en blanding. Masser godt før du vasker av.

17. Almond Mask For Fairness Skin:

Mandelmaske

Rettferdighetstips og nøtter passer godt sammen ettersom godheten og ernæringen til nøttene overvinner brunfargen og de mørke posene under øyet. For å legge til mandler i skjønnhetsdietten, suge en håndfull mandler i melk ved starten av dagen. mot slutten av natten kan du mose mandlene som blir myke nå og gjøre dem til en pasta for ansiktspakken din.

18. Sitronhonningspakke for rettferdig hud:

Sitron honningpakke for rettferdig hud

Sitron regnes som en god peeling da sitrusen i den søker og renser ut smuss og lysner huden fra hudlagene. Honning regnes som en naturlig sooter som gir huden en varm glød. så hvorfor ikke blande disse to for gode hjemmelagde skjønnhetstips for rettferdighet. Klem litt lime eller sitron med litt honning og bruk den som en pakke.

19. Potet og agurk:

Potet Og Agurk

Potet, akkurat som sitron og lime, inneholder eksfolieringskrefter som hjelper til med å lette de mørke flekkene i huden din. Agurk, også et godt kjølemiddel, gir en oppfrisket klar glød til ansiktets sløve tekstur. Bruk potetjuice og moset agurk til ansiktet ditt er virkelig et godt alternativ.

20. Kanelhonning for rettferdig hud:

Kanel honning

En klype kanel er alt som trengs for at tipsene skal bli rettferdige. Honning som nevnt tidligere er en naturlig healer som tilfører huden en glød mens den dekoder pigmentering og unødvendig soling. Kanel, bare en klype av det gjør underverker ettersom det klargjør huden din og lysner de mørke flekkene.

21. Fullers jord:

Fullers jord

Fullers jord eller det vi kaller Multani Mitti er et naturlig ansiktspakkeprodukt som ofte finnes i en klump eller pulverisert form. Du kan benytte deg av dette fra alle apotek- eller kosmetikkbutikkene i nærheten. Skjønnhetstips for lys hud kom aldri i en så enkel rutine hvor alt du trenger å gjøre er å lime den fyldigere jorden sannsynligvis med litt vann og bruke den i femten minutter hver kveld.

22. Tomat og ostemasse for rettferdig hud:

Tomat og ostemasse

Tomat lik potet er en naturlig hudrens som gjør at huden din kan åpne de tilstoppede porene slik at den kan puste godt og være frisk. Det blir også sett på som en god hudtoner, ostemassen i pakken hjelper deg bare med å få den friske følelsen mens den beroliger solbrune flekker og mørke flekker.

23. Safran og melk rensemiddel for rettferdig hud:

Safran og melk rensemiddel

Safran er ofte knyttet til rettferdighet ettersom selve fargen brukes som en metafor for lys hud. safran og melk gjør en tett ansiktsrensekombinasjon.

24. Brødsmuler og smørmelk:

Brødsmuler og smørmelk

Brødsmuler gjennomvåt over natten i melk og gjort til en pasta for et tidlig lysende ansiktslysende ritual er et godt tips for lys hud. Det er en av de populære hjemmelagde skjønnhetstipsene for lys hud.

25. Steam-It Clear:

Steam-det klart

En av de enkleste måtene å få klar og lys hud i løpet av minutter er å velge en ansiktsbadstue hvor du svever over en varmtvannsskål muligens med noen dråper eterisk olje i den mens du låser inn området med et håndkle og lar dampen for å gjøre underverker i ansiktet ditt. Damping er alltid det beste skjønnhetstipset for lys hud.

Andre enkle naturlige skjønnhetstips for rettferdighetshud:

 • Kaldteposer kan være gode for å få de mørke øyne til å bli behandlet. Dette kan også gjøres ved bruk av isbiter. Å bruke isbiter på områdene kan behandle disse.
 • Gurkemeie er en enkel og effektiv ting som kan brukes blandet selv med en liten mengde vann på støtene på epidermis.
 • Det er alltid lurt å bruke solkrem hver dag.
 • Å holde seg hydrert kan være nyttig i tillegg til å opprettholde et godt og balansert kosthold med en god treningsrutine.
 • Sesongens frukt kan brukes til ansiktsbehandlinger som aprikoser, appelsiner og epler.

  Tannkrem kan brukes direkte på støt for å redusere betennelse.

  Unngå å sove med sminke på.

 • Olivenolje kan brukes til å fjerne daglig sminke.