Gjør nå huden din reparasjons- og skadefri mens du sover. Du trenger ikke ekstra tid å bruke på huden din for å få den til å oppnå lysstyrke og utstråling. Vi er her for å diskutere noen ansiktsmasker over natten for glødende hud, slik at de kan påføres huden din og oppbevares over natten. Som neste morgen gir den ekstra glansen og glattheten?

Beste ansiktsmaske over natten for hudbleking og glød:

Her er noen topp 5 natt ansiktspakker,

1. Lotus Herbals Night Face Pack:

Lotus Herbals Night Face Pack

KJØP DET HER

Lotus Herbals er en blant Indias beste naturlige hudpleie- og kosmetikkfirma. Det er kjent for sin variant av både urte- og ayurvediske hudpleieprodukter. Vi er her for å beskrive om Lotus Herbals White glow dag og natt ansiktsmaske som er mer effektiv for sensitiv hud og gir også det fantastiske utseendet og etterlater huden myk og glatt.

Ting du trenger / Metode / Hvordan søke

Du trenger en glassbolle og børste for å påføre pakken. Og du trenger også en våt bomullsklut for å tørke pakken av ansiktet ditt.

Påfør rensende ansiktsskum på huden og gni det i 2 minutter. Rengjør deretter ansiktet ditt, hvoretter du kan bruke fuktighetsgivende og beskyttende gelkrem på ansiktet og sette det i 2 minutter til. Nå kan du endelig bruke Night Cream -pakken på ansiktet og la den stå over natten. En gang du vasket ansiktet ditt neste morgen, ville du få det blendende utseendet på ansiktet ditt.

Hvor ofte bør du gjøre dette

Du kan uten tvil bruke denne nattpakken hver dag for et bedre resultat. Og hvis du finner resultatet, kan du fortsette den vanlige bruken ved å bruke den også på alternative dager.

Hvorfor dette fungerer

Denne natt ansiktspakken for hudbleking gjør ansiktets hudfarge lysere ved å redusere ujevn pigmentering rundt ansiktet.

Forsiktighet

Hvis du finner irritasjon på huden din når du har påført kremen en etter en, må du vaske ansiktet umiddelbart og slutte å bruke.

fordeler

Den opplyser, lyser og bleker huden din og gir en bedre sunn hud daglig med regelmessig bruk. Det forbedrer ansiktshuden din naturlig.

2. Lakme Absolute Overnight Face Mask:

Lakme Absolute Overnight Face Mask

KJØP DET HER

Lakme hudglans ansiktsmaske over natten holder huden din næret og godt hydrert. Den er beriket med mineraler som kontinuerlig fyller opp fuktigheten i ansiktshuden. Det får også huden til å se skinnende ut.

Ting du trenger / Metode / Hvordan søke

Du trenger bare en ansiktsrens for å rengjøre ansiktet ditt grundig og tørke huden din. Påfør denne Lakme hudglansmasken over natten på ansiktet ditt som dekker helt med fingertuppene. Denne nattmasken er i hovedsak som en gelkrem, og den er oljefri. Masser gelen forsiktig inn i huden før sengetid og la den stå over natten.

Hvor ofte bør du gjøre dette

Du kan bruke denne masken daglig for å få det beste resultatet.

Hvorfor dette fungerer

Denne ansiktspakken over natten inneholder mineralbelagt isvann som dyper dypt inn i huden for å danne masken.

Forsiktighet

Unngå kontakt med øynene. Vask øynene umiddelbart med kaldt vann ved øyekontakt.

fordeler

Det fukter huden til å se skinnende ut og gir også det blanke utseendet som gir en fuktighet. Du kan se at huden blir smidig dag for dag og også blekes med regelmessig bruk.

3. VLCC Insta Glow Face -pakke:

VLCC Insta Glow Face -pakke

Dette er velkjent blant indiske skjønnhetsindustrier. VLCC Natural Sciences har oppfunnet instant glow face pack for en mer rettferdig hud. Dette er en myk kremaktig pakke som lyser opp huden og gir mykhet, lysstyrke og utstråling.

Ting du trenger / Metode / Hvordan søke

Ta noen 4-5 dråper Revital-ampullen og bland den fint med denne ansiktspakken. Påfør denne pakken sjenerøst på et renset ansikt. La det tørke i 15 til 20 minutter og tørk det av med en våt svamp. Og nå er du klar til å legge deg uten å påføre noe annet på huden din, og la den være fri over natten.

Hvor ofte bør du gjøre dette

Du kan bruke den tre ganger i uken om natten for å få de beste resultatene.

Hvorfor dette fungerer

Denne ansiktsmasken over natten for rettferdighet inneholder ekstraktene av sandeltre og hasselnøtter som fungerer godt med huden for å øke utstrålingen og lysstyrken.

Forsiktighet

Siden det er en urtekombinasjon, vil det ikke gi noen form for irritasjon på huden. Men hvis det er i kontakt med øynene, skyll øynene umiddelbart.

fordeler

Det gjør sikkert huden mykere og mykere. Det gir en veldig pen glød i ansiktet neste morgen.

4. Aroma Magic Anti Acne Calamine Pack:

Aroma Magic Anti Acne Calamine Pack

Blossom Kochhar Aroma magic er en av verdens ledende produsenter av mer enn 150 aromaterapioljer. Den har skapt sin epoke ved å produsere tusenvis av varianter av hudprodukter. Denne Aroma magic anti acne Calamine -pakken kan påføres før sengetid for å få de beste resultatene for å forhindre akne.

Ting du trenger / Metode / Hvordan søke

Du trenger en Aroma magic mint ansiktsrens for å rengjøre ansiktet. Og enten Aroma magic rose water eller toner for å blande det med pulver.

Denne pakken er i pulverform og må blandes med en toner eller rosenvann for å danne en pasta. Etter å ha rengjort ansiktet og klappet det tørker, påfør denne limen over det hele. La det tørke i 30 minutter. Vask igjen ansiktet og la det stå uberørt over natten.

Hvor ofte bør du gjøre dette

Du kan bare bruke denne ansiktspakken for kviser to ganger i uken.

Hvorfor dette fungerer

Den har Calamine, mynte, Need, hvitløk Sandeltre og multani mitti som i sin kombinasjon fungerer godt for å forhindre at huden bryter ut med akne.

Forsiktighet

Hold ansiktspakken borte fra øynene, nesen og munnen.

fordeler

Det gir en umiddelbar lysstyrke når du vasker av denne ansiktspakken. Og det lyser også opp huden og gir den et kvise- og oljefritt utseende, selv etter nattesøvnen.

5. Boutique Fruit Whitening Night Face Pack:

Boutique Fruit Whitening Night Face Pack

KJØP DET HER

Boutique -produkter er 100% botaniske og inneholder organiske urte ingredienser. Hvert produkt har sine egne fordeler. Her gir Boutique bio frukt feilfri bleking og depigmentering ansiktspakke deg lysere og bleker ansiktshuden din. Det hjelper med å holde huden borte fra utslett og andre hudinfeksjoner.

Ting du trenger / Metode / Hvordan søke

Rengjør ansiktet ditt med en ansiktsrens og gjør det tørt. Ta en liten mengde av denne kremen og påfør den over hele ansiktet. La det tørke i 20 minutter og vask deretter ansiktet ditt helt. Hold dette som en vanlig vane hver kveld før du legger deg.

Hvor ofte skal vi gjøre dette

Du kan jobbe med kremen daglig uten å mislykkes.

Hvorfor dette fungerer

Disse natt ansiktspakker for lys hud har ananas, sitron, tomat og papaya juice ekstrakter som virker dypt inn i huden for å gi den feilfrie bleking og også gjør ansiktshuden vekk fra pigmentering.

Forsiktighet

Avslutt bruken hvis det oppstår irritasjon på huden din.

fordeler

Denne blekepakken gjør huden myk og glatt og gir den en ung utseende tekstur. Det hjelper også med å fjerne pigmenteringsproblemet fra huden din.

Det er ingen tvil om at huden din får ekstra vitaminer og næringsstoffer som trengs for det, for et sunt glødende utseende. På den tiden du sover, blir ansiktshuden reparert, og den holdes også unna forskjellige hudsykdommer og infeksjoner. Sammenlignet med hjemmelaget ansiktsmaske over natten for glødende hud, kan du få en bedre feilfri strålende sunn hud med disse kombinasjonene.