Liker du vintersesongen? De fleste syntes det var en vanskelig sesong fordi det er viktig å holde en frisk og glødende hud. Som du vet kan huden bli tørr og mangle fuktighet. Om vinteren blir hudpleie prioritet for å få glødende hud. Alle mennesker har forskjellige hudtyper, og få får den rosa gløden til kinnene om vinteren, mens andre kommer i kontakt med tørr hud i ansikt, føtter og hender.

Den type hudfarge du forholder deg til ved mangel på kontakt med solen er en dødelig hvithet. Du begynner å savne den sunne glansen av solkysst hud om vinteren når du er helt oppslukt og “syk”.

Hvordan få glødende hud om vinteren

Hvordan få glødende hud om vinteren:

Her er de beste tipsene for å få glødende hud om vinteren som følger:-

1. Ta litt agurk for å ta ut litt juice sammen med massasje av saften i ansiktet. Hold den på et par ganger og vask den deretter av. Det er et flott naturlig middel for glødende hud. Det vil også redusere mørk sirkel under øynene.

2. Bruk kroppsoljer til å gni huden din som et alternativ til kunstig salve. Du kan gni ned kroppen din ved å berolige olje som olivenolje eller sennepsolje ½ time tidligere enn du bader. Det sørger for at oljen blir gjennomvåt i huden din og fortsetter å gi huden fuktighet etter vask. Fordelen er at oljigheten og fettet fra huden din vaskes, men fuktigheten beholdes.

3. Lag en pasta med en mengde havregryn pluss melk. Legg det på ansiktet og la det tørke. Skrubb ansiktet lett ved å fjerne all død hud fra ansiktet. Forekomsten av død hud gjør at huden virker dødelig.

4. Mandelolje spiller et viktig hjemmemedisin for glødende hud om vinteren. Denne oljen er gunstig for å fukte ansiktet ditt ved å gni ansiktet så vel som hendene. Bli værende for natten. Og du vil få fleksibel hud om morgenen.

5. Body lotion er ekstra skikkelig for huden din gjennom vintre i motsetning til kremer. Olje er flytende jevn og smører jevnere enn krem. Så på grunn av dens tykkelse vil kremen styrke et tykt lag på huden din, selv om lotionen gir en tynn film av sikkerhet.

6. Få en fuktighetskrem pluss legg den på toppen av isterningen. Gni ansiktet ved denne isterningen i rundt 5 minutter. I stedet for fuktighetskrem kan du også bruke melkekremet.

7. Smør hele den hjemmebaserte ansiktsmasken tilberedt med krem ​​som bunnen av deres vanlige hudoppskrifter. Cream face by honning støtter deg til å få en lys hud og fukte huden din på en gang.

åtte. Hvis du tar et varmtvannsbad, er dette en av hovedårsakene til å misbruke noen få glans om vinteren. Det varme vannet er ansvarlig for å tørke huden din, så vel som at du ser grov ut. Derfor må du bade i varmt vann.

ni. Bland litt honning med sitronsaft. Sett denne limen på ansiktet, bena, nakken, hendene osv. Tillat det å sette seg i ca 15 minutter. Skyll det deretter av med kaldt vann. Det hjelper huden å lyse om vinteren.

ti. Påfør et bredspektret solkrem både på ansiktet og på hendene i omtrent 30 minutter tidligere, og gå ut. Dette er fordi; vintersolen forbinder snøblending som kan skade huden din.

elleve. Det er hovedsakelig viktig for å holde huden hydrert om vinteren. Så, drikk masse vann pluss unndrikk brus sammen med alkohol.

12. Fukt huden din flere ganger. På reise, få våtservietter og rengjør ansiktet ditt noen få timer, slik at støvet ikke legger seg i ansiktet. Legg deretter en dagkrem på ansiktet hver gang.

Bildekilde: Shutterstock