7-dagers GM-diettplan har som mål å hjelpe deg å redusere en betydelig vekt (opptil 6,5 kg) på bare en uke. Hver dag er dedikert til å spise mat fra en bestemt matgruppe som er lav på kalorier og høy i kostfiber, komplekse karbohydrater etc. I denne artikkelen skal vi lære om planlegging og forberedelse som trengs for GM -diettplan – dag 2.

Når du leser sammen, vil du forstå om maten du skal spise, maten du bør unngå, prøve måltidsplaner, øvelser etc. Bli også kjent med hva du kan forvente på slutten av dag 2 i et GM -diettprogram.

TOC:

Slik forbereder du kroppen din på GM -diettdag 2?

GM Diet Day 2 Eksempel på måltidsplan

GM diett dag 2 øvelser

Mat du bør unngå på GM -diettdag 2

Hvorfor dette fungerer?

Hvordan vil du føle deg på slutten av GM -diettdag 2?

FAQ

Gm diett dag 2

Hvordan forberede kroppen din på GM -diett – dag 2?

Forberedelsen til GM -diett – dag 2 starter den første dagen i programmet, som handler om å spise frukt. Så sørg for at du følger alle diettens regler og forskrifter for å holde deg aktiv og lett. Ikke glem å drikke den anbefalte mengden på 8-10 glass vann for å holde deg hydrert.

Når du kommer til dag 2, må du spise et strengt vegetabilsk kosthold som kan spises rå, bakt eller kokt. På denne måten vil kroppen få en sunn dose stivelse, fiber og karbohydrater for å holde seg energisk. Så lager på en rekke grønnsaker for å komme i gang!

MERK: Du har ikke lov til å tilsette mer enn å tilsette en dråpe eller to olivenolje eller smør for å lage grønnsakene.

GM -diett – måltidsplan for dag 2:

Den andre dagen med GM Diet består av å spise bare grønnsaker. Du kan spise alle slags bortsett fra erter, mais og bønner. Inkluder også rikelig med friske grønne bladgrønnsaker for ekstra fordeler. For å prøve den indiske versjonen av GM Diet – Dag 2, kan du erstatte eksotiske grønnsaker som salat, brokkoli etc., med lokalt tilgjengelige varianter som kål, blomkål osv..

La oss nå se på prøveplanen for GM -diett – dag 2:

Frokost:

Start dagen med 1 eller 2 kokte poteter. Dette kan gi deg en rask boost av energi som kreves for å møte resten av dagen. Ikke tilsett salt og prøv å ikke kombinere det med smør, olje etc. Drikk 1-2 glass vann.

Snack midt på morgenen:

Du kan ha en lett, vannrik grønnsak som spinat, salat, kokt kål etc. Dette kan dempe sultnivået ditt uten å legge til for mange kalorier. Ikke gå glipp av å drikke et glass eller to vann.

Lunsj:

Du kan kombinere 3-4 varianter av grønnsaker og lage en salat. Prøv å tilsette tomater, agurk, salat eller kål, rødbeter, asparges etc. Si nei til Mayo eller ferdiglaget dressing. Tilsett i stedet litt limejuice, bare en skvett salt og litt pepper for å gjøre det til et godt måltid. Drikk ett glass vann.

Kveldssnack:

Ha en bolle med dampet Blomkål eller Brocolli med stilker på. Drikk enda et glass vann.

Middag:

Du kan gjøre middagen mer interessant når jeg steker grønnsaker som paprika, gulrøtter, brokkoli, sopp, tomat, urter osv. med mindre enn en skje olivenolje, en skvett salt (valgfritt) og litt pepper eller krydderpulver. Drypp litt limejuice for ekstra smak!

MERK:

 • Du har lov til å spise 2-3 skåler med GM-dietsuppe i mellom.
 • Du kan også erstatte rent vann med kokosvann, kalkvann, etc. for å få et raskt løft av energi.
 • Begrens poteter eller søte poteter til frokost. Å ha dem i overkant kan forstyrre produksjonen.

GM Diet Day – 2 øvelser:

På dag 2 leverer du gode mengder karbohydrater fra matvarer som poteter. Så du kan ta litt anstrengende øvelser som jogging, løping, planker, etc. Men hvis lyshet fra dag 1 strekker seg til dag 2, ta det med ro for dagen og ikke belast kroppen din. Du kan også fortsette enkle treningsøkter som å gå, yoga, tøye etc. hvis du vil bevege kroppen litt.

Mat du bør unngå på GM -diett – dag 2:

Her er en liste over matvarer du strengt må si nei til den andre dagen i GM -diettplanen:

 • Frukt
 • Grønnsaker som grønne erter, mais, bønner, belgfrukter
 • Olje mer enn 1-2 ss
 • Meieri
 • Alkohol
 • Søtningsmidler
 • Salatdressing
 • Majones
 • Egg
 • Kjøtt

Hvorfor dette fungerer?

Årsaken bak forskrivning av grønnsaker på dag 2 er å nøytralisere de høye sukkermengdene som er hentet fra fruktdiet på dag 1. På dag 1 har kroppen din et karbohydratunderskudd som vil bli oppfylt den andre dagen. Kostfiber fra grønnsaker kan fremskynde fordøyelsesprosessen og forbedre funksjonen i mage -tarmkanalen.

Hvordan vil du føle deg på slutten av GM -dietten – dag 2?

Ved slutten av dag 2 vil du sannsynligvis føle deg aktiv og energisk. Imidlertid kan du fortsatt ha langvarig hodepine fra dag 1. Du vil også sette pris på å spise kokte grønnsaker etter å ha spist en stor dose frukt dagen før..

Men hvis du har en søt tann, kan du savne å grave tennene i et stykke frukt eller dessert. Hvis det er tilfelle, kan du prøve å spise noen cherrytomater for å tilfredsstille dine ønsker.

Ta kontakt med legen din umiddelbart dersom du får bivirkninger som oppkast, diaré, misfarging av urinen eller unormale symptomer.!

Så, vi er nå ferdige med GM -diett – dag 2 og kan fortsette til dag 3. Men før det må du si til deg selv at du har fullført to av våre syv milepæler for å nå målet ditt! Fortsett den lidenskapen og besluttsomheten også de neste 5 dagene.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Innholdet skrevet i denne artikkelen er kun for informasjonsformål (er) og er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning. Før du prøver en ny diettplan, inkludert den som er nevnt i denne artikkelen, må du søke råd fra en lege eller en utdannet lege..

Vanlige spørsmål:

1. Kan jeg legge løk til salatene mine?

Svar: Ja! Løk er tillatt i salater og supper. Hvis du ikke liker den rå smaken, stek dem på en panne eller i ovnen og legg dem til måltidet. De gir også litt sødme til ditt ellers tørre kosthold.

2. Hvorfor kan vi ikke ha bønner eller mais på dag -2 av GM Diet?

Svar: Mat som belgfrukter, soya, mais, linser etc. er rike på proteiner som kan forstyrre denne dietten. Så det er bedre å unngå disse matvarene. Utforsk i stedet et nytt utvalg av grønnsaker som asparges, rucola, selleri, amarant etc. som kan legge til en knase og litt deilig smak til måltidet.

3. Er syltede grønnsaker tillatt på Gm Diet – Dag 2?

Svar: Nei! Syltede grønnsaker inneholder mye natrium og konserveringsmidler som ikke er gode å ha på denne dagen. Unngå også indiske pickles som er full av salt, overflødig krydder og olje.