Gode ​​nyheter! Du er på dag 4 i det 7-dagers GM-slankeprogrammet, som betyr at du går nærmere milepælen din. I dag kommer det til å handle om å spise bananer og melk, noe du har sterkt lyst på de første 3 dagene av dietten. Skal det bare gå på en diett med to ingredienser? La oss se hvordan GM Diet Plan- Dag 4 ser ut, sammen med nødvendig planlegging og forberedelse for å hjelpe deg med å seile jevnt forbi.

TOC:

Hvordan forberede kroppen din på GM -diettdag 4?

GM Diet Day 4 Eksempel på måltidsplan

GM Diet Day 4 øvelser

Mat som skal unngås på GM -diettdag 4

Hvorfor dette fungerer?

Hvordan vil du føle deg på slutten av GM -diettdag 4?

FAQ

Gm diett dag 4

Hvordan forberede kroppen din på GM -diett – dag 4?:

Den fjerde dagen i GM -diettplanen gir noen uvanlige diettvalg for et vekttapsprogram! I dag må du forberede kroppen din på en diett med tre ingredienser bestående av GM-diettsuppe, bananer og melk. Du kan ikke snike deg inn i andre matvarer, inkludert frukt eller grønnsaker. Så på en måte må du forberede deg mentalt på å holde deg til et litt “kjedelig” kosthold!

Du trenger imidlertid ikke bekymre deg for kroppens lydhørhet. Dag 1,2 og 3 har allerede forberedt den på en uventet diettendring. Så du vil sannsynligvis føle deg aktiv og lettere på dag 4. Du blir også reddet fra de intense måltidstilberedningene siden det handler om banan og melk!

GM -diett – prøveplan på dag 4:

På dag 4 anbefaler vi å by på litt bananer og melk. Unngå fullmelk og hold deg til skummet med lav fettprosent. Hvis du er veganer, kan du også velge plantebaserte alternativer som havremelk, soyamelk, mandelmelk etc. Hvis du er en bananhater, så velg karbohydrater som frukt, mango, cantaloupe, kiwi osv..

Som hver annen dag i programmet, tilbereder du en god mengde GM -suppe sammen med den angitte listen over matvarer.

La oss nå se på eksempel 4 på GM -diett:

Frokost:

Start dagen med en eller to hele bananer og et glass varm skummet melk (eller vegansk melk). Du kan også kutte bananene i tynne skiver og legge dem i en skål med melk for å erstatte morgenblandingen.

Snack midt på morgenen:

Du kan ha 1 banan og 1-2 glass vann. Hold snacken lett og lett på magen.

Lunsj:

Tilbered en milkshake med 1 eller 2 bananer og et glass melk. Noen foretrekker å tilsette smaker som kakaopulver. Så du kan prøve det også. Sørg for å drikke riktig mengde for å tilfredsstille sultnivået. Ha en bolle med GM -dietsuppe sammen med den.

Kveldssnack:

Yt på en eller to bananer og drikk 1-2 glass vann. Prøv også frossen bananis, som kan tilberedes ved å fryse to bananer og blande dem til en glatt pasta. Tilsett melk om nødvendig, men unngå sukker.

Middag:

Ha 1-2 bananer og et glass varm melk. Du har lov til å konsumere GM -diettsuppe for å fylle opp energinivået og nøytralisere smaksløkene dine.

MERK:

 • GM Diet 4 indisk versjon er ikke annerledes enn det opprinnelige diagrammet, ettersom bananer er rikelig tilgjengelige i India.
 • Sørg for å drikke riktig mengde vann for å unngå å bli dehydrert.
 • Prøv å begrense antall bananer til 6 (små) og 4 (store) (Fordel fruktene tilsvarende hele dagen)
 • Ingen sukker eller søtningsmidler er tillatt

GM diett – dag 4 øvelser:

Siden du spiser et karbohydraterikt kost den fjerde dagen, kan du gå på moderat intensitet. Begynn å slå på treningsstudioet eller gå for rask gange, jogging, yoga etc. Du kan også trene på noen pusteøvelser for å rense kropp og sinn. Intense øvelser anbefales ikke, da kroppen din kanskje ikke er forberedt på det enda.

Mat du bør unngå på Gm Diet – Dag 4:

Du har en lang liste med matvarer å si NEI til den fjerde dagen i GM -diettplanen:

 • Frukt
 • Andre grønnsaker enn de som er spesifisert for GM -dietsuppe
 • Helmelk
 • Korn
 • Linser
 • Belgfrukter
 • Annet meieri enn skummet melk
 • Egg
 • Kjøtt
 • Alkohol
 • Sukker, kunstige søtningsmidler

Hvorfor dette fungerer?

Eksperter som designet denne dietten sier at de første 3 dagene er fylt med fiberrike matvarer som kan fjerne giftstoffer og til og med viktige mineraler. Næringsstoffer som natrium og kalium går tapt i denne detox -prosessen, og det er viktig å levere dem tilbake til systemet. På dag 4 gjør du nettopp det ved å spise bananer hele dagen. Å drikke forsterket melk kan gi et raskt løft av kalsium og vitamin D til kroppen.

Hvordan vil du føle deg på slutten av GM -dietten – dag 4?

Mange som tok opp GM -diettprogrammet mente at dag 4 er en virkelig test for utholdenhet. Å spise et banan- og melketid hele dagen er ikke lett, spesielt etter å ha blitt vant til velsmakende frukt og stekte grønnsaker de foregående dagene. Imidlertid, ikke gi opp ennå, ettersom måltidene vil bli bedre i løpet av de kommende dagene, og det vil også vekttapresultatene dine gjøre!

Du vil sannsynligvis føle deg mer aktiv, energisk og uten hodepine denne dagen. Dette er et godt tegn på at kroppen blir vant til endringen og reagerer godt.

Ved slutten av GM Diet-dag 4 vil du føle deg mye mer trygg enn noensinne. Vi er sikre på at du gleder deg til 5. dag av GM -dietten, som har virkelig god mat til deg. Så hold motivasjonsnivået stabilt og vent på den virkelige endringen som kommer i de følgende dagene!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Innholdet skrevet i denne artikkelen er kun for informasjonsformål (er) og er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning. Før du prøver en ny diettplan, inkludert den som er nevnt i denne artikkelen, må du søke råd fra en lege eller en utdannet lege..

Vanlige spørsmål:

1. Hvis melk er tillatt på GM -diett – dag 4, kan jeg ha kaffe eller te sammen med det?

Svar: Nei! Kaffe og te inneholder koffein som kan forstyrre stoffskiftet og fordøyelsen. Så unngå disse to drikkene. Du kan drikke 1-2 kopper urtete eller limejuice i stedet. Ikke tilsett sukker eller andre søtningsmidler.

2. Jeg har lyst til å ha kjernemelk på Gm Diet Day 4. Er det OK?

Svar: Noen mennesker sier at kjernemelk fungerer fint på den fjerde dagen i GM -dietten. Bare sørg for at du fortynner det godt med vann. Ikke spis yoghurt eller ostemasse med fullfett melk. Fjern det fete, kremete laget for å kutte ned på unødvendig fett.

3. Er honning tillatt med melk?

Svar: Selv om honning er et naturlig søtningsmiddel, inneholder det sukker. Det er derfor det ikke kan være en del av dietten. Prøv å kutte ned på dine søte trang. Tenk heller på det mulige resultatet av programmet for å avlede tankene dine.