GM-dietten eller General Motor dietten er et syv-dagers diettprogram, som fokuserer på naturlig vektreduksjon på omtrent 10 til 17 pounds. Nøkkeltanken bak denne planen er å absorbere næringsstoffene fra frukt, grønnsaker og meieri for bedre helsemessige fordeler. Sammen med vegetarmat inkluderer GM-dietten for ikke-vegetarianere også en god del kjøttalternativer. Kjøtt er en viktig proteinkilde, som er behovet for å bygge kroppen. Så la oss sjekke ut hvordan du kan dra fordel av GM-dietten, ikke-vegetabilsk plan, uten å gå på kompromiss med suget ditt.!

Hva er ikke-Veg GM diettplan?

De fem første dagene av GM -dietten fokuserer på bare frukt og grønnsaker med meieri den fjerde dagen. Den femte dagen regnes vanligvis som en favorittdag for mange ikke-vegetarianere, inkludert kjøtt. Ideen bak kjøtt er å drive energi med akkumulert fett og karbohydrater. Dette kan hjelpe deg med å bygge muskler, i stedet for å legge vekt på kroppen din.

Mens det opprinnelig foreskrevne kjøttet er storfekjøttet, inneholder GM-dietten Indian Version non-veg-plan alternativer som kylling, fisk, fårekjøtt, egg osv..,

Er GM Diet Non-Veg Plan sunn?

GM Non-Veg diettplanen for vekttap er sunn hvis du holder deg til doseringsgrensene. Du har lov til å ta mellom 50 og 60 gram protein hver dag. Å øke denne mengden kan reversere effektene og legge mer vekt på kroppen din. Kjøtt med andre krydder kan også føre til magesykdommer og andre problemer

Hvordan fungerer ikke-Veg GM diettplan?

Den 7 dagers GM-diettplanen for ikke-vegetarianere er et proteinrik diett som kan øke proteinkildene i kroppen, sammen med å brenne ekstra kalorier. Selv om det er sunt, er problemet at protein kan øke urinsyrenivået i kroppen, som kan skylles ut ved å drikke rikelig med vann. Også rå tomater tatt med protein kan nøytralisere denne effekten og holde stoffskiftet stabilt.

GM-diett for ikke-vegetarianere:

Her er en oversikt over syv-dagers program for gm diettplan ikke-veg. La oss se nærmere på dem.:

# 1 -dagers diettplan:

På den første dagen av gm -dietten har du lov til å spise alle typer frukt bortsett fra banan. Du kan innta hvilken som helst mengde frukt du kan fordøye den første dagen. Dietten anbefaler deg på det sterkeste å innta meloner, spesielt vannmeloner i store mengder. Dette øker sjansen for å miste flere kalorier på selve den første dagen.

# 2. dagers diettplan:

På den andre dagen av gm -dietten har du tillatelse til å spise alle slags grønnsaker, uansett om de er tilberedt eller rå. Hvis du glemmer komplekse karbohydrater, bør du starte dagen med å spise en stor potet med smør. Du kan ekskludere smørdelen hvis den ikke passer deg.

# 3. dagers diettplan:

På den tredje dagen i gm -dietten bør du ha en kombinasjon av grønnsaker og frukt. Type grønnsak og frukt og mengden vil være etter ditt valg. Imidlertid har du ikke lov til å spise potet eller banan den tredje dagen.

# 4. dagers diettplan:

På den fjerde dagen av gm -dietten må du ta tre glass melk og åtte bananer. Du kan spise disse med en grønnsaksuppe, i en begrenset mengde. Du bør ikke spise noe annet enn disse.

# 5 -dagers diettplan:

På den femte dagen i gm -dietten kan du spise fisk, kylling, biff eller fårekjøtt. Du kan kombinere kjøttet med tomater. Du må også øke vannforbruket for å skylle ut urinsyren fra kroppen.

# 6th Day Diet Plan:

På den sjette dagen med gm -diett har du lov til å innta ubegrenset mengde fisk, biff, kylling eller fårekjøtt, sammen med andre grønnsaker.

# 7th Day Diet Plan:

På den syvende eller siste dagen av gm -dietten har du lov til å innta grønnsaker, fruktjuice og brun ris.

Hvordan opprettholde vekten etter 7 dager ikke-veg GM-diettplan?

Etter at du har fullført GM -dietten, må du måle din BMR eller Basal Metabolic Rate -verdi og beregne de nødvendige kaloriene tilsvarende. Basert på det kan du velge en passende ikke-vegetarisk måltidsplan som tilfredsstiller dine behov. For eksempel, hvis BMR er lav, kan du gå for en 1200 kalori plan. Hvis den er høyere enn 2000 kalorier, kan du velge en plan på 1500 kalorier.

Tips for å unngå vektøkning etter ikke-veg GM-diettplan:

Ikke la hardt arbeid gå ned i avløpet med matglede! Følg disse tipsene for å kontrollere vekten din selv etter programmet:

  • Etter den strenge diettperioden må du ikke hoppe til den forrige rutinen plutselig.
  • Innfør sakte “nye” matvarer i kostholdet ditt.
  • Unngå kaloririk mat som stekt søppel, bearbeidet eller stivelsesholdig mat.
  • Reduser karbohydrater og arbeid på proteininntaket.
  • Bytt til sunn mat som grønn te, i stedet for kaffe, te eller sukker.
  • Drikk minst 3-4 liter vann per dag.
  • Ikke hopp over øvelsene dine.

Planen Non-Veg Gm Diet garanterer positive endringer i kroppen din. Men som med alle diettplaner krever det alt fokus og oppmerksomhet. Du må holde deg til planen “til prikken” for et godt resultat. Selv de minste juksetider er ikke tillatt i løpet av 7-dagersperioden. Bare sett floke, oppnåelige mål og begynn å jobbe for å oppnå hver av dem – sakte, men sikkert!