GM-diettplanen eller General Motor Diet Plan er et 7-dagers diettprogram. Den fokuserer på sunn og ren mat for å muliggjøre naturlig vekttap. I motsetning til de andre programmene som involverer mye kjøtt eller ren sult, kan GM -dietten Vegetarian plan balansere dem begge. Den foreskriver en sjenerøs porsjon fersk frukt, grønnsaker, brun ris og andre sunne alternativer for å tilby et bredt utvalg av alternativer for vegetarianere. Faktisk er det en veggie -elskere glede, med hver dag fokusert på forskjellige matvarer fra den vegetariske måltidsplanen. I denne artikkelen skal vi lære mer om GM -dietten Veg i detalj!

Gm Diet Plan Vegetarian

Hva er Veg Gm Diet Plan?

GM-diettplanen vegetarianer er en 7-dagers utfordring, der man kan binge på forskjellige matvarer som frukt, grønnsaker, meieri og brun ris. Det er et indisk vennlig kostholdsprogram, som tillater utskifting av storfekjøtt, opprinnelig foreskrevet i GM -diettplanen. Mange plantebaserte proteinkilder som Soya fungerer som en perfekt erstatning for kjøtt, noe som gjør det ideelt for vegetarianere.

Er GM Diet Veg Plan sunn?

Veg GM diettplanen regnes for å være en av de sunneste måtene å gå ned i vekt raskt. I henhold til planen kan avhengighet av et eksklusivt kosthold med frukt, rå eller kokte grønnsaker rense det indre systemet og skylle ut giftstoffer. Det kan også forbedre fordøyelsen og stoffskiftet, takket være de store mengder kostfiber i disse matvarene. Dietten gir også en naturlig glød på huden din, sammen med et slankere avfall på slutten av utfordringen.

Hvordan fungerer Veg GM diettplan?

Veggie GM-dietten virker ved å forsyne kroppen med kalorier med lavt karbohydratinnhold, som frukt og grønnsaker. Dette gjør at kroppen kan bruke lagret fett og karbohydrater for å generere energi. Det minimerer også matlysten din på grunn av de store mengder naturlig sukker i frukt, som indirekte bidrar til vekttap.

GM Diet Plan Vegetarian:

Den vanlige GM -dietten krever inntak av kjøtt på flere dager som en del av den vanlige diettplanen. Men dette er åpenbart ikke et levedyktig alternativ for de som er strenge vegetarianere og veganere. Denne indiske vegplanen for GM-diett er derfor en modifisert versjon av den vanlige- det er en rent vegetarisk versjon av det opprinnelige GM-dietten.

Den daglige planen for GM -diettplan Vegetarisk indisk versjon:

I likhet med det vanlige GM-kostholdet, har den vegetariske versjonen av det opprinnelige GM-kostholdet en syv-dagers plan som du må følge for å gå ned i vekt. Nedenfor er GM -dietten chat veg, som du må følge strengt for hver dag:

#Dag 1:

Du kan bare spise frukt. Dette ligner på det normale GM -kostholdet, bare frukt kan spises av deg den første dagen. Alle typer frukt kan spises i alle mengder. All frukt unntatt bananer er tillatt. Dette er fordi de inneholder mye kalium og karbohydrater. Ditt daglige vanninntak bør normalt være rundt 10 eller 12 glass hele dagen.

#Dag 2:

For den andre dagen kan du spise potet og alle slags grønnsaker. Til dagens hovedmåltid må du spise en kopp bakt. Dette vil gi deg nok energi for hele dagen. Du må legge til sideretter av grønnsaker til lunsj og middag. Grønnsaker er gode for dette alternativet, da dette gir kroppen mye energi til å fungere.

#Dag 3:

For den tredje dagen kan du spise alle slags frukt og grønnsaker. Disse fruktene og grønnsakene kan spises hele dagen, når du er sulten, og dette inkluderer middagsmat. Du kan spise disse fra frokost til middag. Fruktjuice er også valgfritt, bortsett fra vann. Alle grønnsaker er tillatt, unntatt poteter. Bananer er ikke tillatt ennå.

#Dag 4:

For denne dagen kan du spise bananer og melk. Bananmilkshake eller en variasjon av bananer og melk tillates å konsumeres hele dagen. Til lunsj og middag kan du ha grønnsaksuppe i porsjoner. Bananshakes er et godt alternativ for frokost og mellommåltid.

#Dag 5:

For denne dagen kan du spise brun ris og tomater. Siden dette er et vegetarisk kosthold, kan du ikke spise kjøtt på denne dagen, så du får brun ris som erstatning. For dette kan du koke en kopp brun ris og konsumere den med åtte til ti tomater hele dagen.

#Dag 6:

For denne dagen kan du spise spirer, brun ris og tomater. For dette kan du koke en kopp brun ris og konsumere den med åtte til ti tomater hele dagen. Grønnsaker er også tillatt til konsum denne dagen, i suppe eller annen form.

#Dag 7:

På denne dagen har du lov til å konsumere to kopper brun ris. Med dette kan du ha alle slags frukt og grønnsaker. Ved slutten av denne ukentlige planen for GM-dietten burde du ha gått ned 2-3 kg. Huden din ville være glødende og du ville føle deg detox, sunn og frisk. Du kan gjenta denne dietten så ofte som nødvendig.

Hvordan opprettholde vekten etter 7 dager med Veg GM -diettplan?

Vektvedlikehold etter diett er en stor utfordring for mange. Mangel på bevissthet om kostrådene kan reversere alt det harde arbeidet du har gjort de siste 7 dagene. Her er hva du må gjøre etter GM Veg Diet Plan for vekttap:

Etter at du har fullført GM -dietten, må du måle din BMR eller Basal Metabolic Rate -verdi og beregne de nødvendige kaloriene tilsvarende. Basert på det kan du velge en passende ikke-vegetarisk måltidsplan som tilfredsstiller dine behov. For eksempel, hvis BMR er lav, kan du gå for en 1200 kalori plan. Hvis den er høyere enn 2000 kalorier, kan du velge en plan på 1500 kalorier.

Tips for å unngå vektøkning etter Veg GM -diettplan:

Bare fordi diettplanen din er over, har matrestriksjonene ikke kommet til ende ennå. For å holde vekten stabil og høste “fruktene” av arbeidet ditt, følg disse tipsene:

  • Etter den strenge diettperioden, ikke hopp brått til den forrige rutinen din.
  • Innfør sakte “nye” matvarer i kostholdet ditt.
  • Unngå kaloririk mat som stekt søppel, bearbeidet eller stivelsesholdig mat.
  • Reduser karbohydrater og arbeid på proteininntaket.
  • Bytt til sunn mat som grønn te, i stedet for kaffe, te eller sukker.
  • Si nei til alkohol.
  • Drikk minst 3-4 liter vann per dag.
  • Ikke hopp over øvelsene dine.

GM vegetarisk diett er designet for å bringe en positiv endring i måten du spiser på! Det hjelper deg å gjenkjenne godheten til naturlige matvarer som frukt og grønnsaker, som er tilstrekkelig til å holde deg i gang. Selv etter dietten anbefales det å kutte ned på karbohydrater og fokusere mer på å spise et friskt og rått kosthold for å holde systemet rent. Det hjelper ikke bare med å opprettholde vekten, men forbedrer også ditt generelle velvære!