GM -diettplanen er et av verdens mest populære kostholdsprogrammer. Denne dietten ble opprinnelig utviklet for ansatte i GM Motors -firmaet for å oppmuntre til helse og ren mat. Programmet hevder å vise resultater på bare 1 uke, med et tap på ti til tolv pund. Mens mange snakker om fordelene alene, er GM -dietten bivirkninger et must å vite. Som med alle krasj diett, kommer GM dietten med sitt eget sett med helserisiko. I denne artikkelen skal vi det farlige med dette programmet, i detalj.

Gm Diet bivirkninger 1

GM -diettplan bivirkninger:

Selv om Gm -diettplanen er populær over hele verden, er det fortsatt noen spørsmål om diettens virkelige effektivitet. Nedenfor er noen av de alvorlige bivirkningene av General Motors Diet:

1. Plutselig svakhet i muskler:

Du kan føle plutselig svakhet i musklene, ettersom muskelvevet vil bli fratatt nok protein i løpet av de første dagene av diettprogrammet. Men når kroppen din blir vant til næringsstoffene fra diettregimet, kan du regulere denne tilstanden.

2. Ubehag og hodepine:

I løpet av den første dagen av diettprogrammet kan noen mennesker oppleve ubehag og hodepine. Dette er fordi kroppen trenger tid til å venne seg til dietteffektene. Faktisk er denne effekten litt psykosomatisk, ettersom kroppen har lyst på munnvannende retter og må avstå fra å oppnå diettmålene.

3. Dehydrering og uopphørlig tørst:

Mens du følger diettprogrammet, kan kroppen din føle uopphørlig tørst. Siden det meste av kroppsvæsken brukes til å forbedre den metabolske prosessen, kan du lide av dehydrering. For å forhindre denne situasjonen må du konsumere mer vann og oppleve en forynget følelse.

4. Tørr hud:

Mens du er på diett, kan du legge merke til at huden din har blitt tørr etter to eller tre dager. Dette er fordi kroppen bruker en stor mengde vann for å fremme den metabolske prosessen. Så du må innta mye vann og forhindre at huden din blir tørr.

5. Anbefales ikke for gravide:

Gravide rådes til å ta et balansert kosthold som består av alle næringsstoffer, inkludert karbohydrater, protein, jern, vitaminer og mineraler. GM -diettplan tvinger til et lavkarbo -diett, noe som kan svekke kvinnene under graviditeten og også påvirke babyens helse. Dette er grunnen til at du ikke må prøve et krasjdiett, inkludert GM -dietten.

6. Bremser metabolismen:

Når GM -dietten er over, har mange opplevd redusert sultnivå og svekket metabolisme. På grunn av dårlig fordøyelse kan du oppleve forstoppelse, vektøkning og sløvhet. Dette er grunnen til at GM-dietten blir behandlet som et kortsiktig vekttapsprogram.

7. Monotont:

Tenk deg å trives på samme mat hver dag i 7 sammenhengende dager! Folk som ikke er vant til å spise frukt og grønnsaker vil sannsynligvis synes denne dietten er kjedelig og ensformig. Spesielt kan banan- og melkediet på 4. dag svekke interessen for mange mennesker, som ender opp med å avbryte det.

8. Fører til raskt vekttap:

GM -diett er et øyeblikkelig vekttapsprogram, som kan hjelpe deg med å gå ned ganske mange kilo på bare en uke. Denne plutselige endringen i kroppen din er ikke bra, spesielt for hjertet ditt. Du kan oppleve balanseproblemer, strekkmerker og generelt fysisk ubehag på grunn av dette.

9. Stiv diett:

Den opprinnelige GM -dietten er en stiv diett som tvinger brukerne til å følge den faste menyen. Folk som trivdes med rik mat til dagen før de fant denne stivheten ganske utfordrende og traumatisk. Det er derfor den indiske versjonen av GM -dietten tilbyr en avslappet meny som passer den lokale ganen og gjør den interessant.

10. Ingen trening inkludert:

Hvis du tenkte å gi på fettmat eller sulte deg selv er måten å gå ned i vekt, tar du feil. Den ideelle måten å gjøre dette på er med en sunn kombinasjon av lavt kaloriinnhold og mosjon. Selv om den opprinnelige GM -diettplanen ikke anbefaler noen treningsplaner, foreslår de endrede versjonene noen yoga- og lette øvelser.

11. Håravfall på grunn av mangel på ernæring:

Hårets styrke avhenger av næringsstoffene som folat, jern, protein etc. som mangler i GM -dietten. Mens menyen inneholder mer fiber, går den på kompromiss med mange viktige vitaminer og mineraler. Dette er grunnen til at personer med svakt hårfall kan oppleve å miste hår etter bunter etter dette programmet.

Dette er noen av de største bivirkningene av GM -diett. Dessverre leser mange mennesker bare de positive sidene ved dette programmet, uten å ta det negative i betraktning. Dette kan alvorlig påvirke helsen din og føre til mange lidelser, noen ganger irreversible. Å analysere din nåværende helsetilstand, alder og andre faktorer er et must før du tar et krasjdiett, inkludert GM -dietten