Gratulerer! Du er nå på dag 3, som lar deg bryte monotonien til et kosthold med full frukt og grønnsaker du hadde på henholdsvis dag 1 og dag 2. Uten ytterligere forsinkelse, la oss forstå planleggingen og forberedelsen som trengs for GM -diett – dag 3, sammen med Do’s and Don’ts og et eksempel på måltidsdiagram!

TOC:

Hvordan forberede kroppen din på GM -diettdag 3?

GM Diet Day 3 Eksempel på måltidsplan

GM Diet Øvelser

Mat du bør unngå på GM -diettdag 3

Hvorfor dette fungerer?

Hvordan vil du føle deg på slutten av GM -diettdag 3?

FAQ

Gm diett dag 3

Hvordan forberede kroppen din på GM -diett – dag 3?:

Den tredje dagen i GM-dietten din kommer til å bli lett for deg, i motsetning til de to første dagene du måtte slite med å få smaksløkene tilpasset den plutselige diettendringen. I dag må du blande frukt og grønnsaker i stedet for å bare holde deg til en matgruppe. Siden du allerede er vant til å spise disse matvarene, vil overgangen bli mye lettere.

Du kan fylle på med frisk frukt og grønnsaker (minus de du unngikk på dag 1 og dag 2). Hold også kroppen din hydrert ved å drikke 8-10 glass vann hele dagen. Å starte dagen med litt meditasjon eller Pranayama kan øke intern bevissthet og lindre stress.

GM -diett – prøveplan på dag 3:

Den tredje dagen med Gm Diet Plan tilbyr en perfekt blanding av frukt og grønnsaker. Du har kanskje allerede fylt opp disse matvarene for dag 1 og dag 2. Så ta dem ut i dag og lag et diagram som dekker dem alle til forskjellige tider på dagen.

Du står fritt til å erstatte de eksotiske grønnsakene eller fruktene som er oppført her med lokalt tilgjengelige varianter for å lage en indisk versjon av GM Diet – Måltid for dag 3.

La oss se på et eksempel på diettdiagram:

Frokost:

Start dagen med ½ kopp vannmelon eller 1 stort eple eller ½ kopp moskusmelon eller ananas. Du kan legge til en skvett lime for å forbedre smaken av fruktene. Også, hvis du har meloner, må du drikke 1-2 glass vann for rask fordøyelse.

Snack midt på morgenen:

Du kan binge på en kopp cherrytomater eller frukt som 1 kopp druer, 4-5 skiver Guava etc. Hold det lett og enkelt. Om nødvendig, ha ett glass vann for å holde seg hydrert.

Lunsj:

Til lunsj kan du få en bolle med blandet frukt og grønnsaksalat. Bruk salat, tomat, kokte rødbeter, agurk, granateplefrø etc. og kast dem godt med litt salt, sitronsaft og pepper. Ikke bruk salatdressing, mayo eller eddik. Igjen, drikk 1-2 glass vann.

Kveldssnack:

Ha en hel appelsin eller en halv kopp Cantaloupe / Kiwi / Honeydew Melon / Musk Melon etc. Hvis du har lavt energinivå, må du erstatte rent vann med kalkvann. Foretrukket, ikke tilsett salt eller sukker i den.

Middag:

Middag kan være lett, men deilig! Så stek noen grønnsaker som tomater, sopp, gulrot, blomkål, brokkoli, paprika etc. Tilsett litt chat masala eller svart salt og pepper. Avslutt med 1-2 glass vann.

MERK:

 • Du kan ha 2-3 boller med GM-dietsuppe sammen med maten som er nevnt i diagrammet
 • Spis når du er sulten og ikke sulte deg selv
 • Du kan erstatte rent vann med appelsinjuice, sitronsaft osv.
 • Unngå å spise poteter, søte poteter, erter, mais, linser etc. på denne dagen.

GM diett – dag 3 øvelser:

Eksperter anbefaler fortsatt ingen tung trening på dag 3 av GM -diettplanen. Kroppen din kan fortsatt tilpasse seg diettendringene denne dagen. Så fortsett de lette treningsøktene som jogging, turgåing, yoga, tøyning etc. å være aktiv og brenne ekstra kalorier. Hvis du føler deg inaktiv eller sløv, ta det med ro og gi deg selv en ny dag. Drikk rikelig med vann for å lade kroppen din

Mat du bør unngå på GM -diett – dag 3:

Listen over matvarer du bør unngå på dag 3 i GM -dietten er ikke veldig forskjellig fra de to første dagene. Du må si NEI til disse matvarene:

 • Bananer
 • Poteter, søte poteter
 • Mais, belgfrukter, linser
 • Olje ikke mer enn 2 ss (bare olivenolje, kokosnøttolje og smør er tillatt)
 • Meieri
 • Kunstige søtningsstoffer
 • Salatdressinger
 • Sukker, overflødig salt
 • Egg
 • Kjøtt

Hvorfor fungerer dette?:

Kroppen begynner å brenne flere kalorier effektivt denne dagen. Dette skjer på grunn av overflødig kostfiber hentet fra frukt og grønnsaker. Også de store væskemengdene som forbrukes i form av vann, sitronsaft etc. som kan eliminere giftstoffer fra kroppen og fremskynde fordøyelsesprosessen. På dag 3 sender du også signaler til hjernen om at du ikke sulter kroppen din lenger. Dette er når fettforbrenningsprosessen aktiveres!

Hvordan vil du føle deg på slutten av GM -dietten – dag 3?:

På slutten av dag 3 vil du føle deg mer energisk, aktiv og fornøyd enn de to første dagene. Du får friheten til å velge mat som er både søt (frukt) og salt (grønnsaker), som kan gjøre deg lykkelig mentalt og fysisk.

Noen mennesker kan fortsatt oppleve en kjedelig hodepine, som kanskje ikke er for plagsom. Hvis du tilfeldigvis opplever unormale symptomer som diaré, oppkast, magesmerter, misfarging av urin etc. vennligst kontakt legen din umiddelbart!

Så, gutta! Du er offisielt ferdig med GM -dietten – dag 3 og klar til å starte en ny spennende dag i morgen. Ikke bekymre deg for resultatene ennå, da de neste 4 dagene er avgjørende i programmet. Hold deg motivert og hold fokus på målene dine!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Innholdet skrevet i denne artikkelen er kun for informasjonsformål (er) og er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning. Før du prøver en ny diettplan, inkludert den som er nevnt i denne artikkelen, må du søke råd fra en lege eller en utdannet lege..

Vanlige spørsmål:

1. Kan jeg drikke kaffe på GM -diettdag 3?

Svar: Nei! Enhver kaloritett mat eller drikke som kaffe, te er strengt forbudt under dietten. Du kan imidlertid drikke 1 eller 2 kopper grønn te eller urtete uten tilsatt sukker eller søtningsmidler. Ikke snik disse matvarene inn i kostholdet ditt, da de vil påvirke resultatene negativt.

2. Er det noen bestemt mengde mat som jeg bør holde meg til på 3. dag av GM -dietten?

Svar: GM Diet anbefaler ikke å sulte kroppen eller å holde den sulten. I stedet lar den deg spise så mye du vil, så lenge de er kalorifattige. Spis med jevne mellomrom og drikk den anbefalte mengden vann for å øke fordøyelsesprosessen.

3. Kan jeg bruke honning i vann eller limejuice?

Svar: Honning er definitivt et sunnere alternativ til sukker, men kalorimessig gjør det kanskje ikke godt for kostholdet ditt. Hvis du fremdeles ønsker litt sødme i limesaften, tilsett ikke mer enn en eller to dråper ren, organisk honning.