GM -diett Dag 6 er den mest etterlengtede dagen i 7 -dagers vekttapsprogram for GM -diett. Det er en lovlig juksedag etter å ha blitt fratatt all din favorittmat de siste fem dagene. Dette betyr at du endelig kan spise “ekte mat” som består av brun ris, grønnsaker, kjøtt etc. som gir deg en følelse av tilfredshet. Du vil imidlertid fortsatt følge visse regler og forskrifter denne dagen, som vi vil se nærmere på i denne artikkelen!

TOC:

Hvordan forberede kroppen din på GM -diettdag 6?

GM Diet Day 6 Eksempel på måltidsplan

GM diett dag 6 øvelser

Mat som skal unngås på GM -diettdag 6

Hvorfor dette fungerer?

Hvordan vil du føle deg på slutten av GM -diettdag 6?

FAQ

Hvordan forberede kroppen din på GM -diett – dag 6?:

I begynnelsen av dag 6 vil du legge merke til at appetitten din hopper tilbake til det normale. Du vil sannsynligvis føle deg lettere og energisk om morgenen. I dag er dagsordenen å spise mye protein og fiber som er tapt i løpet av de foregående dagene. Du har lov til å spise en rekke kjøttretter (hovedsakelig laget med storfekjøtt, kylling etc.), grillede grønnsaker, brun ris og selvfølgelig GM -diettsuppen.

Så tilbered måltidene dine på forhånd for å spare mye tid og krefter.

GM -diett – prøveplan på dag 6:

Som nevnt tidligere, i dag, har du lov til å konsumere fast mat som kan gjenopprette normaliteten til systemet ditt. Du kan spise en sunn porsjon kjøtt som biff, kylling etc. sammen med grønnsaker. Vegetarianere kan erstatte kjøtt med brun ris, cottage cheese etc. Vær også oppmerksom på å spise en tung frokost, mellomstor lunsj og en lett middag for optimale resultater.

Gm Diet Day 6

Her er eksempel på GM -diettplan – dag 6 indisk versjon:

Ikke-vegetarisk:

Frokost:

Start dagen med en eller to biff- / kyllingkoteletter, sammen med en bolle med grønnsaksalat. Du kan koke eller steke grønnsakene for å gjøre dem smakfulle og fordøyelige. Ha 1-2 glass vann for å øke stoffskiftet.

Snack midt på morgenen:

Hvis du er sulten, ha en bolle med GM -diettsuppen. De som fortsatt føler tyngden fra frokosten kan ha 1 glass rent vann, kokosnøttvann eller sitronvann uten tilsatt salt, sukker osv..

Lunsj:

Gjør lunsjtiden mer interessant ved å tilberede en burger uten brød. Du kan ha 1 biff- eller kyllingkotelett med salat, grillede grønnsaker, etc. Du kan også gå for en asiatisk stekepanne med grønnsaker og biffbiter. Men unngå å putte i sauser, MSG eller kunstige smaksstoffer.

Kveldssnack:

Mål igjen sultnivået ditt, og basert på det kan du ha en bolle med GM -diettsuppe eller 1 glass vann.

Middag:

Hold middagen lett ved å ha en bolle med suppe, en eller to kylling- / biff -kebab med noen grønnsaker.

Vegetarisk:

Frokost:

Du kan starte dagen med en næringsrik og velsmakende frokost som består av en plate grillet paneer eller cottage cheese og en bolle med grillede grønnsaker.

Middagssnacks:

Ha et glass sitronvann, kokosnøttvann eller rent vann

Lunsj:

Du kan ha en kopp blandet vegansk pulao laget med brun ris, en sunn porsjon grønnsaksalat med noen spirer for å øke proteininnholdet.

Kveldssnack:

Hold deg til vanlig vann eller ha en GM -diett suppe avhengig av sultnivået ditt.

Middag:

Ha en porsjon grillet paneer med litt brun ris og grønnsaker. Du kan kaste dem alle sammen i et enpottmåltid. Men ikke gå for langt på mengden og ha den lys!

MERK:

 • Du kan bruke noen dråper olje til matlaging av kjøtt eller grønnsaker
 • Hvis du er ikke-vegetarianer, planlegger du å inkludere minst en eller to porsjoner grønnsaker til kostfiber.
 • Fokuser på å spise porsjonskontrollmåltider

GM diett – dag 6 øvelser:

På den sjette dagen i GM -dietten er forbruket av proteiner, kostfiber og karbohydrater tilstrekkelig. Så du kan komme tilbake til din normale treningsrutine som rask gange, jogging, svømming, kryssfett eller til og med HIT (High-Intensity Training). Unn deg en aktiv livsstil for å brenne overflødige kalorier og føle deg lettere, sprekere enn noen gang før. Ikke glem å fortsette å drikke vann for å unngå å bli dehydrert.

Mat du bør unngå på Gm Diet – Dag 6:

Her er en liste over matvarer du helt bør unngå på dag 6:

 • Potet, tomat, erter, mais
 • Brød
 • Frukt
 • Søppelmat
 • Salatdressing
 • Korn
 • Sukker
 • Egg
 • Og andre matvarer som ikke er oppført i “tillatt” -diagrammet.

Hvorfor fungerer dette?:

Ideen bak denne dietten for kjøtt og grønnsaker på dag 6 er å få kroppen til å føle seg normal igjen. De store mengdene protein og kostfiber som er anskaffet i dag, kan drive systemet ditt energi og gi det energi. Dette er veldig viktig for å stabilisere kroppen etter et 5 -dagers krasjdiett. Forbruk av 10-12 glass vann i løpet av denne dagen kan skylle ut giftstoffene og øke fordøyelsesprosessen til proteinene i kroppen.

Hvordan vil du føle deg på slutten av GM -diett – dag 6?:

Ved slutten av dag 6 vil du sannsynligvis oppleve høyere tilfredshet enn du hadde noen annen dag. Du vil føle deg velsignet når du spiser vanlig mat igjen som ikke gir en følelse av å være på en “diett”. Huden din begynner å føles mykere og strålende på grunn av alle giftstoffene som skylles ut av kroppen.

Mange mennesker har rapportert at de har mistet minst 10 kg eller ca. 4,5 kg vekt på den sjette dagen. Disse resultatene kan imidlertid variere fra person til person. Uavhengig av tallene på en vekt; du vil definitivt legge merke til en slankere, tonet kropp.

Så, dag 6 av GM -diettplanen er ferdig! Dette betyr at du bare har en dag igjen! Oppretthold de positive vibene og fokuser på formålet med å ta opp dette vekttapsprogrammet mer enn bare å gå ned noen få kilo. Slå tidlig i sengen, da du vil våkne opp til en skikkelig fest på dag 7!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Innholdet skrevet i denne artikkelen er kun for informasjonsformål (er) og er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning. Før du prøver en ny diettplan, inkludert den som er nevnt i denne artikkelen, må du søke råd fra en lege eller en utdannet lege..

Vanlige spørsmål:

1. Kan en veganer ta opp GM -diettplanen?

Svar: Grunnen til at GM -diett er så populært, er på grunn av allsidigheten. Du kan tilpasse valgene av mat avhengig av dine individuelle preferanser og livsstil. Er du veganer, erstatt cottage cheese med Tofu og øk antallet grønnsaker i kostholdet ditt.

2. Er yoghurt tillatt på GM Diet -Dag 6?

Svar: Selv om det ikke er nevnt i den opprinnelige GM -diettplanen, kan du spise yoghurt eller ostemasse på den sjette dagen. Disse kan være sunne alternativer til cottage cheese for vegetarianere. De forbedrer også tarmfloraen for bedre fordøyelse.

3. Er krydder tillatt mens du tilbereder kjøtt eller grønnsaker i GM Diet?

Svar: Når du sier krydder, kan du legge til ett eller to hele krydder, pepper, paprika etc. Unngå å bruke garam masala, malt krydder eller masalas. De kan utløse surhet i magen og gi deg ubehag. Prøv å holde måltidene så enkle og rene som mulig.