En hall er husets senterområde, som viser personligheten din når det gjelder innredning og atmosfære, og den definerer også stemningen for de fleste aktivitetene dine gjennom dagen for arbeid eller fritid. Hvis du planlegger å oppgradere den, men ikke har noen større interiørdesign, er et nytt, stilig sofasett den beste løsningen for deg å endre estetikken i hallen uten å putte et hull i lommen. Det er nødvendig å huske at sofadesignet også matcher hallinnredningen for å gi en mer koselig følelse til hallen din. Her utforsker vi 12 beste sofadesigner for gangen som gir hjemmet ditt et fantastisk utseende.

12 nyeste sofa -design for hall med bilder i 2020

Hvordan velge den beste sofadesignen for gangen:

  • Det første trinnet er å vurdere plassen som er tilgjengelig i hallen din og måle den, slik at det nye sofasettet ikke overfyller salområdet, og gir deg for lite manøvreringsplass.
  • Velg en holdbar ramme med riktige armer, snekker og fjærer, fordi du ikke vil at beina skal vingle for tidlig.
  • Sjekk alltid passformen, det vil si at baksiden av sofaen skal kunne støtte deg komfortabelt og ikke være for grunne eller for høye. Det må være behagelig for familien din i alle stillinger.
  • Bestem hvilken type puter du vil ha, faste eller plysj, i henhold til familiens behov.
  • Pass på at sofasettet ikke kommer i konflikt med resten av salens innredning og møbler.

Beste sofa design for hall i India:

Et nytt sofasett er en betydelig oppgradering i møblene i huset og et dyrt det også. Du må kanskje leve med det i årevis; Derfor er det avgjørende å ta en klok beslutning mens du kjøper den, for å holde deg lykkelig i fremtiden. Her er våre 12 enkle og moderne sofadesigner for hall, som vil gi deg sårt tiltrengte ideer mens du kjøper.

1. Siste Sofa Design For Hall:

Siste sofa design for hall

Denne tuftede sofaen fanger øyet med sin unike blågrønne farge og moderne design. Det metalliske bikakemønsteret på baksiden er utsøkt og gir glamour inn i rommet det pryder. Designet er solid og ekstremt behagelig med matchende puter og buede armlener. Den kompakte modellen av sofaen gjør den ideell også for små hallområder, samtidig som den gir en dristig og leken uttalelse. Her matcher det bordet og innredningen i rommet og er en godbit for øynene.

2. Hallmøbeldesign med sofasett:

Hallmøbeldesign med sofasett

Dette særegne stykket har et ganske tradisjonelt utseende, men med flere samtidige elementer i spill. Fargen på sofaen har en jordnær undertone og matcher perfekt bordet og gardinene i rommet mens du fremdeles lager en uttalelse. De fargerike putene gir et friskt, leken utseende uten å forårsake for mye distraksjon fra paletten. Dette sofasettet kan gi gangen et tidløst utseende med sin rustikke sjarm og skjønnhet.

3. Tresofamøbler for hall:

Tresofamøbler Design For Hall

En vakker, rødbrun tradisjonell sofa kan snakke mye om stilen din ved første øyekast. Her er de eskeformede brune sofaene konvensjonelle, men likevel trendy med de iøynefallende putene. Putene er designet for å passe til resten av interiøret i gangen. Sofaen fungerer også som en solseng, noe som er en ekstra fordel, for du kan komfortabelt se alle filmene dine mens du klemmer deg i hjørnet av dette fantastiske sofasettet. Hvis du leter etter tradisjonelle brune sofa -design, er denne noe for deg.

4. Small Hall Sofa Design:

Design i liten hall

Dette sofasettet er et smart tillegg til dette rommet, ettersom det er utrolig funksjonelt og moderne også. Det gir deg fleksibiliteten til å designe hallen din mens du sparer plass. Dette sofasettet matcher midtbordet, og sidebordet perfekt og skaper en koselig atmosfære i rommet. Det er perfekt for en lat ettermiddagsprat med gjestene dine, da det er behagelig med høye ryggstøtter og tykke puter. Dette er typen hall du vil gjerne vise frem for gjestene dine.

5.L -formet sofa design for hall:

L -formet sofa design for hall1

Det tidløse utseendet på denne L -formede sofaen blir unik av de trendy putene og bordet. Tykke plysjputer sikrer maksimal komfort, mens sofaens form gjør at du kan slå deg ned til salongen med familien. Det skrur hallen opp med et hakk og smelter inn i innredningen ved å matche veggfargen også. Finn din favorittbok og sett deg til ro med en god leseøkt på denne sofaen.

6. Leather Hall Sofa Set Design:

Design av skinnsofa

Denne svarte skinnsofaen er et elegant, sofistikert tillegg til hallen din og ser eksepsjonelt trendy ut med sin visuelle appell. Den stilige trerammen som sofaen er montert på, matcher midtbordet og gir raffinement i salen. Velkommen dine gjester med stil med dette ultramoderne luksuriøse svart skinnsofasettet.

7. Corner Hall Sofa Set Design:

Corner Hall Sofa Design

Trenger du noe funksjonelt og kostnadseffektivt? Dette sofasettet gir varme og hygge til familierommet og sparer også plass i hjørnet. Den grå sofaen ser moderne ut med to kontrastputer som også matcher innredningen i rommet. Denne ekstremt komfortable sofaen med tykke puter er perfekt for å ønske barnas venner velkommen på deres neste overnatting her.

8. Hall Sofa Cum Bed:

Hall Sofa Cum Bed1

Denne lange og komfortable sofaen, som også fungerer som en seng, lar deg beundre skjønnheten i fritiden. Den utsøkte fargen gir den ekstra sjarm samtidig som den lar den matche innredningen rundt uten å kollidere for mye. Det er en klasse fra hverandre og gir hallen en ungdommelig stemning, samtidig som den gir en port for komfortabel lading av enhetene dine. De rutete putene får sofasettet til å skille seg ut med en tidløs appell.

9. Ikea Sofa Design For Hall:

Ikea Sofa Design For Hall

Det tuftede brune sofasettet, sammen med sebragulvet, skaper et finurlig utseende for denne gangen. De flerfargede putene gir sofaen et snev av moro og eleganse mens de smelter inn i innredningen. Den skiller seg ut i kontrast til veggen og skaper et stilig utsagn med et retro -preg. Neste gang du underholder gjester, gi dem stilmål med denne sofadesignen i hallen din.

10. Vintage sofa møbler design for hall:

Vintage sofa design for hall

Denne vintage sofaen er et klassisk eksempel på både stil og komfort. Det luksuriøse tuftede trekket i pastellfarger og metalliske gullben gjør et elegant uttrykk. Det matchende midtpunktet og sidebordet gir en luksuriøs sjarm til gangen og gir den en kongelig stemning. De høye ryggstøttene sikrer maksimal komfort og sørger for at du aldri går av moten med dette utsøkte sofasettet.

11. Stoff Sofa Design For Hall:

Stoff Sofa Design For Hall

Dette spesielle sofasettet skiller seg ut med sin uvanlige design og buede form. Denne minimalistiske designen er laget av et levende blått stoff og er lett å vedlikeholde. Hold din hall enkel, men stilig med dette vakre sofasettet med treben, som er en koselig drøm for mange bokelskere.

12. Designer Sofa Design For Hall:

Designer sofa design for hall

Dette elegante svart -hvite sofasettet kommer garantert til å bli snakk om byen en stund. Det er usedvanlig slank og raffinert med sin trendy design. Den dramatiske estetikken er perfekt for å gi et sprut av lekende kontrast til det ellers hvite rommet. Det matchende krumme bordet gir rommet ekstra stil. Vær modig og få dette sofasettet for å tjene komplimenter i massevis.

Neste gang du sitter fast i en brunst mens du designer hallen din, må du gå gjennom vår fantastiske samling av trendy og stilige sofasett for å tilføre den ekstra dosen eleganse til ditt personlige rom. Vi håper at du likte våre beste hall -sofasettdesigner, gi oss beskjed om din favoritt i kommentarene nedenfor.