Vegger er de viktigste elementene i ethvert hjem! De støtter bygningen, beskytter personvernet vårt og fungerer til og med som bakgrunner for å vise favorittene våre. Men har du noen gang tenkt på å forskjønne dem? Å investere litt av kreativiteten din på disse veggene kan forvandle stuen din fra vanlig til surrealistisk! I denne artikkelen har vi gjort en oversikt over 15 inspirerende veggdesigner for haller som helt kan endre måten du oppfatter disse strukturene på. Er du klar for noen ledetråder?

Siste veggdesign for Hall

Beste veggdesignideer for hall i India:

Her er våre 15 enkle og nyeste stueveggdesigner med bilder. La oss se på dem.

1. Trendy veggkunstdesign for hall:

Trendy veggkunstdesign for hall

En av de enkleste måtene å pusse opp utseendet på stuen din er med en vakker sjablongkunst på vegger. Her er en slik idé som bruker det stadig populære svart-hvite temaet. Ved å legge til noen utsagnstykker som sofa eller vegger i lyse rødt, får rommet et enda mer glamorøst utseende. Men gjør ikke feilen med å bruke intrikate design, da det kan se flekkete ut i fremtiden!

2. Asian Paint Wall Design for Hall:

Asian Paint Wall Design For Hall

Legg til drama i stua din med Asian Paints Metallics -teksturert veggkunst. Den sandsteinslignende effekten kan forvandle en kjedelig og kjedelig hall til et sofistikert boareal. Den rustikke finishen skapes ved å flytte spatelen i perfekte tilfeldige bevegelser. Du har også mange farger å velge mellom, inkludert frukthagelilla, dagslysorange, levende grønt osv.

3. Designer veggflisdesign for hall:

Designer veggflisdesign for hall

En annen smart måte å heve skjønnheten i stuen vår er ved å plukke noen elegante veggfliser! Velg en solid vegg som vanligvis danner bakgrunnen for sofaen eller TV -enheten. Dekk den til med vakre fliser som umiddelbart lyser opp miljøet. Her ser vi fliser i marmoreffekt i europeisk stil som gir et element av luksus til hallen din!

4. Moderne aksentvegg for stue:

Moderne aksentvegg til stue

En aksentvegg kan gi stuen et slående utseende. For å lage en for hjemmet ditt, kan du velge noen dristige farger og tekstur til en solid vegg. Du kan enten bruke noen grus, trepaneler eller småstein for å lage det utseendet. Bare lim dem på veggen din og mal dem i dype nyanser som mørkegrønn, rødbrun etc. og behold resten av veggene i lysere nyanser.

5. Floral Wallpaper for Drawing Room Wall:

Floral Bakgrunn For Salong Vegg

Ta med naturens skjønnhet inn i stuen din med dette nydelige blomstertapetet. Disse flyttbare papirene er flotte for de som ønsker å dekorere rommene sine uten å gjøre permanente endringer i veggene. Velg beroligende pasteller som hvitt, blått, rosa osv. som kan lyse opp plassen din uten å få det til å se lyst ut. Tips: Hold møblene dine i solide farger for å la veggen svinge rampelyset!

6. Quirky Family Tree Wall Stickers for Hall:

Quirky Family Tree Veggklistremerker For Hall

Elsker du ikke bare denne ideen? Du kan nå konvertere den enkle, gamle veggen i stua til et slektstre i naturlig størrelse med et veggklistremerke. Disse brukervennlige klistremerkene kan enkelt skrelles og limes på veggen. Du kan legge til fotorammer eller feste bilder av familiemedlemmene dine for å gi det et nytt liv. Disse klistremerkene kommer i forskjellige farger og størrelser som passer til målene på hallveggen din.

7. Natursteinbekledning for hallvegger:

Natursteinbekledning for hallvegger

Legg til varme i stuen din ved å legge til disse natursteinene for å dekorere midtveggen. Du kan gå for et monotont utseende eller prøve forskjellige nyanser for en moderne rustikk følelse. Mange designere anbefaler å bruke et stablet arrangement for å skape en fin tekstureffekt på veggen. Denne ideen fungerer også veldig bra bak TV -punktet eller peisen din!

8. 3D Wooden Hall Wall Design:

3d Wooden Hall Wall Design

En måte å legge et koselig og varmt utseende til en hall med høyt tak er med tillegg av disse 3D -veggpanelene. I stedet for å dekke over hele strukturen, kan du prøve dette unike veggdesignet i halv hall. Trepanelene er belyst med lys som er skjult i sporene. Hvis du vil legge til litt farge, kan du prøve vinylpaneler i nyanser som gul, grønn osv. for et synlig lysere rom.

9. Geometrisk tape og malingshallveggdesign:

Geometrisk tape og malingshallveggdesign

Her er en gal idé å konvertere en vanlig vegg til et kunstverk! Du kan også gjøre dette som et DIY -prosjekt ved å lime bånd på veggen i tilfeldige geometriske mønstre. Mal blokkene i forskjellige farger og fjern tapene når de er tørre. Bruk nå enten svart eller hvitt for å tegne omrisset og gi deg selv et klapp på ryggen. Du kan også prøve noen teksturer for å få det til å se enda mer interessant ut!

10. Bevarte mosvegger til stue:

Bevarte mosvegger til stue

Legg til friskhet i stua ved å gjøre om en livløs vegg til en levende moseskog. Moss veggkunst er den siste trenden i mange urbane hjem som er fratatt naturlig grønt. I stedet for å leve mos, som krever høyt vedlikehold, kan du gå for denne bevarte mosen som kan vare nesten livet ut. Du kan ganske enkelt drysse litt vann og støve det innimellom for å få det til å se helt nytt ut igjen!

11. Illusjonære speilvegger for stue:

Illusjonære speilvegger til stue

Denne veggdesignen i speilhallen er en smart måte å få ditt lille rom til å se stort ut. I stedet for å gå for et enkelt stort speil, kan du kombinere det med horisontale trepaneler. På denne måten kan du få fantasien til dine gjester til å løpe løpsk! Hold veggen fri for dekorative elementer for å unngå at den ser over-the-top ut.

12. Dekorative gangvegger:

Dekorative gangvegger

Ta en stor velkomst til dine besøkende ved å beundre øynene til denne nydelige gangen på veggen. Denne teksturerte 3D -panelveggen kan konvertere ditt tradisjonelle rom til et moderne rom. De har en sofistikert stil og får hjemmet ditt til å se mer innbydende ut. Plasser dem ved inngangen til hoveddøren eller gangveien mellom rommene for å skape litt magi!

13. Kunstnerisk spisestue veggdesign:

Kunstnerisk spisestue veggdesign

Nyt en god matopplevelse med dine kjære med denne ideen til dekorasjon av veggvegg. Hjørneveggen forvandles til et kunstnerisk element ved å legge til et snev av skoggrønn maling. Du kan forskjønne det ytterligere ved å plukke noen enkle veggkunstrammer og suspendere dem i midten. Hvis du legger til en eller to sidelamper, kan rommet ditt se surrealistisk ut!

14. Enkel veggdesign for hall:

Enkel veggdesign for hall

Hvis du liker å holde ting enkelt, men likevel stilig, kan du prøve denne ideen! Veggen bak TV -enheten kan forskjønnes ved å legge til et snev av mørk farge. Du kan enten la den være som den er eller legge til en eller to fotorammer for en umiddelbar interiørmakeover. Dette er et rimelig, men likevel høyt stilkonsept for å dekorere stueveggen din.

15. Creative Wall Partition Design:

Creative Wall Partition Design

Optimaliser plassen i din store stue ved å legge til en veggskille på siden. Denne falske veggen kan dele området i forskjellige deler uten å skape en fysisk barriere. Denne ideen fungerer veldig bra hvis du vil bruke salen til å lage to typer sitteplasser eller innredning. Hvis du legger til oppbevaringsbokser under den, kan den bli multifunksjonell!

Vi håper du likte denne samlingen av de beste veggdesignene for haller. De er noen grunnleggende ideer som har tjent stor popularitet blant huseiere og designere. Du står fritt til å velge fargeskjemaer, design og teksturer som gjenspeiler din individuelle smak og preferanser. Så hvilken hallveggdesign elsket du mest? Gi oss beskjed!