På grund av den mindre platsen började lägenheter och hus att utnyttja det maximala av det tillgängliga området. Således började användningen av öppet hallkök i hus och lägenheter. Bortsett från idén om utrymme på avstånd, har köksdesigner i öppen hall många andra fördelar också. När det finns gäster här hos dig blir det svårt för värden att interagera med gästerna om han/hon ständigt är i köket och lagar mat åt dem.

Senaste hallkökdesigner i Indien:

Låt oss skynda oss att välja moderna hallkökdesignidéer för att dekorera din kökshall i en unik stil.

1. Enkel Hall Kitchen Design:

Hall kök design

I denna placering kommer tanken på ett öppet kök till nytta. Värden kan samtidigt interagera och laga mat för sina gäster samtidigt i denna hallkökdesign. Ett öppet kök är mestadels lämpligt för moderna och moderna hem. Med rätt belysning har ett öppet kök förmågan att få ett litet utrymme att se större och öppnare ut.

2. Mysig hallkökdesign:

Mysig hall kök design

Hallkökdesigner kan tillverkas av olika material som marmor, mosaik med ett antal skåp för att justera utrymmet i ditt kök. Eftersom hallen och köksdesignerna är sammanfogade bör inredningen i köket matcha hallen. Om färgkombinationen i din vardagsrum är ljus som vit eller creme, måste den matcha med köket.

3. Öppet kök med halldesign:

Öppet kök med hall design

Öppet kök i kökshallens design hjälper dig att avslöja ditt hushålls sanna potential. Öppet kök består huvudsakligen av skåp för bättre förvaring av varor och redskap. I ett öppet kök finns det en bänk för att stå och förvara mat och finns när det finns ett större utrymme tillgängligt.

4. Inredningshall med kök:

Inredningshall med kök

I hus där det finns gott om utrymme öppnas öppna kök i anslutning till hallen utan någon som helst vägg. Köket och hallen har samma tak. För att dekorera interiören i en hall med ett kök kan man prova den falska takidén eftersom det ger en chans att fixa olika slags lampor. Det ses också i maximala fall att färgen på hallen i bakgrunden matchar kökets bakgrundsfärg.

5. Country Kitchen Hall Design:

Country kök design

Ett öppet lantkök med korrekt inredning kan stilisera ditt hus och få fram den sanna potentialen i huset. Om du vill vara fet kan du också kontrastera köksbakgrunden med ljusa färger och markera ditt kök. Landets utseende är väldigt trendigt och tilltalande för de flesta.

6. Uppdelad kök Hall Design:

Delad köksdesign

Om du vill markera ditt kök och all unikhet om det, kan du också välja en kontrastfärg som passar bra. En annan bra idé är att sätta ett skåp som en avdelare för att separera de två utrymmena. Att välja rätt stolar, barstolar, soffor hjälper till att belysa husets inredning.

7. White Hall Kitchen Design:

Vit hall kök design

Vitt öppnar utrymme och ser ljusare ut. Välj en design som innehåller vitt och grått för att samordna den. Om du har massor av öppna hyllor istället för skåp i ditt kök, behåller du bestick och skryter med stil. Du kan också handla bestick som matchar din inredningsfärg och skryta med dem, vilket ger ditt hus och kök ett mer sofistikerat utseende.

8. Modulär hallkökdesign:

Modulärt hallkök Design

Detta öppna modulära hallkök är ett annat bra alternativ. Välj att vända hallen mot köket så att konversationer kan fortsätta medan du arbetar i köket. Med rätt belysning i köket kan husets sanna knopp lätt uppnås.

9. Design för små lägenheter med öppet kök:

Små lägenheter öppet kök Design

Det öppna köket kan lysa upp utrymme och få ett mindre område att se större ut. Öppna kök finns främst i moderna hus för att stilisera och lägga till ett modernt och moderniserat utseende. Du kan lägga till alla nödvändigheter i det lilla platta köket.

Hallköksdesigner kan göras snygga med dessa val som land, modul, etc. Välj den bästa från listan ovan, enligt din nya hemlayout.