Rubin är ett slags ädelsten. En naturlig rubin kommer i rosa till röd blodfärg. Rubin anses vara en av de fyra bästa och mest värdefulla stenarna från naturresurser. De fyra naturstenarna är diamant, safir, smaragd och rubin. Precis som diamanter kategoriseras rubin också efter bitens kvalitet utifrån dess storlek, färg, snitt och tydlighet.

Den ljusaste och mest värdefulla rubinen beror på färgens mörker. Ett rött, blodrött eller duvblod anses vara det mest värdefulla bland andra rubiner av samma kvalitet. Ruby tros vara födelsestenen för dem som är födda i juli. Så juli -barn kommer naturligtvis att älska rubinsmycken. Och man skulle välja att köpa den dyraste soluppgångs -rubinen.

rubinhalsband

Den mörka röda färgen i rubiner beskrivs som den finaste rubinen, men vi får också rubiner med små toner av lila, rosa och orange nyanser. Lila tonade röda rubiner är mörka och i kombination med smycken i gult guld gör det en bedårande effekt.

Senaste mönster av Ruby Stone Necklace:

Här är en lista över 15 vackra smycken i rubinhalsband för flickor och kvinnor.

1. Päronform och runt diamantarmband:

Päronform och runt diamant arvegods halsband

En päronformad rubinsten som är ren blodröd angränsad till en vit rund diamant besatt i vitt guld är bara en underbar kombination att bära på en månskenatt. Skönheten i de röda och vita stenarna som hänger ensamma på en välskött hals ser hjärtligt dunkande ut. En röd rubin gör den ensam nog för att blomstra klädseln.

2. Guldpläterat Rubinhalsband för kvinnor:

Guldpläterat rubinhalsband för kvinnor

Ett guldpläterat rubinhalsband är en av de skatter som någon kvinna gärna skulle äga. Rubinernas röda ära visar sig också vara en tillgång för feminin skönhet. En finslipad väldesignad rubin i ovala former är besatt i rent mörkgult guld med en cirkel av asfalterade diamanter ser helt fantastisk ut. Och inte att förglömma, den päronformade rubinen som hänger i halsbandets mitt gör en perfekt design.

3. Ruby Stone Vintage Necklace:

Ruby Stone Vintage Halsband

Klassiska uttalande smycken med den ursprungliga effekten av rubinsten kan få ditt utseende att se vackert ut. Rubinstenar förvandlas konstnärligt till pärlor och stora platta och formgivande former som slutar bli underbara halsband. Ett oxiderat halsband med dubbla platta rubinstenar kan inte bara ge en rik touch till din klädsel utan ser också fantastisk ut med din outfit.

4. Gold Ruby Emerald Necklace Design:

Guld Ruby Emerald Halsband Design

När vi pratar om stenar kommer namnen på smaragder och rubiner ofta först. Kombinationen av smaragder, rubiner och diamanter skapar alltid ett fantastiskt par. Ett halsband med rubiner och smaragder stenade med guld är bara ett perfekt halsstycke som någon dam skulle lyfta fram på en utekväll. De oregelbundna formerna av smaragder och rubiner gör uppsättningen mer elegant och fantastisk.

5. Double Swan Ruby Necklace:

Double Swan Ruby Necklace

En härlig design av svanar gjorda av strålande glöd av röda rubiner. Platinbasen av rubiner gör fantastiskt att svanarna ser vackrare ut. Svanarnas ansikte som gör ett hjärta ger alla känslor hos två älskare. Hjärtformen av rubiner gör svanens kropp till en vacker skapelse av hantverkarna. En enda platinakedja med dessa rubinsvanhängen stoppar ögonen på den.

6. Hjärtformad rubinstenhalsband med diamant:

Hjärta formad Ruby Stone halsband med diamant

Det stora hjärt- och rubinhängehalsbandet med par hjärtformade rubinörhängen kommer att få ditt utseende fantastiskt och glänsande. Rubinhjärtans käftande design kommer att förstärka varje dams sexiga utseende. En glamorös klänning med öppen hals i alla vanliga färger ser precis vad du behöver för att smälta otaliga hjärtan.

7. Vintage Style Oval and Pave Ruby Hänge Halsband:

Vintage Style Oval and Pave Ruby Pendent Necklace

En stor oval form rubin inlagd mellan beläggning diamant ram tillsammans med en liten storlek rubin med samma design precis ovanför det ser fantastiskt ut. Rubinens rödfärgade färg ger kärlekslust från dess nyans. Varje dam kan se ganska fantastisk ut i en röd outfit, särskilt en kort trendig klänning som passar perfekt med ett så härligt hängande halsband.

8. Silver och Ruby Fish Hänge Halsband:

Silver och Ruby Fish Hänge Halsband

Ett mycket snyggt vintage -rubinhänge ser helt out of the world -design som kan få ditt utseende att sticka ut. En fisk som faller från vinterblommor designad i sterlingsilver graverar en rubin i oval form. Tanken i sig ger halsbandet en enastående effekt. Ett så unikt halsband kan vara ett val för både män och kvinnor.

9. Rubinrött kristallhalsband:

Rubinrött kristallhalsband

Ett dubbla val för både män och kvinnor är en kristallformad rubin graverad med en ram i sterlingsilver som håller den spetsiga rubinkristallen som ser helt fantastisk ut på alla. En filigran silverkedja är bäst för den manliga klädseln.

10. Filigran Ruby Halsband:

Filigran Ruby Halsband

En lila tonad rubinsten är en av de finaste bland rubiner. Den sällsynta rubinen är mörk i sin nyans. När det är fint skuren i en framstående droppliknande form, skulle rubinen vara en efterfrågan av många. Rubinen är fixerad med ett väldesignat filigranhänge som gör allt perfekt för att visa upp evenemanget.

11. Äkta graverade rubinpärlor halsband:

Äkta graverade rubinpärlor halsband

Pärlor av ursprungliga rubinstenar är väldigt trendiga. Utseendet på rubinpärlor ger dig en rik känsla av ädelstenar i nacken. Rubinpärlens vikt gör också ett tungt halsband. Ett rikt utseende krediteras definitivt till rubinpärlhalsbandet.

12. Design av Ruby and Diamond Bib Necklace:

Ruby och Diamond Haklapp Design

Set med snygga rubiner och runda diamanter, monterade i 18 karat guld, gör ett bedårande halsband. Det stora halsbandet täcker hela halsen, vilket gör det till uttalande smycken och även ett showstopp.

13. Vita snäckskalspärlor och rubinhalsband:

Vita snäckskalspärlor och rubinhalsband

En rubin i en oval form i mitten av halsbandet kan vara attraktionens centrum. Och när den är stor i storlek är det säkert att man inte kommer att motstå sig själv att be dig om det. Halsbandet kommer att se ut som en skatt för att äga ett sådant halsband när det är spänt med vita snäckskalspärlor.

14. Designer Ruby High Neck Necklace:

Designer Ruby High Neck Necklace

Ett drottningdesignhalsband är en hjärtstoppande tillgång för alla kvinnor. Skönheten i markiserade rubiner ger dig en skarp titt på smyckena. De markiserade rubinerna skiljer sig från andra stenformer. När de är ihopkopplade med vita diamanter inlagda i vitt guldkronformat halsstycke blir det nattens showstopp.

15. Brudguld Ruby Halsband:

Brudguld Ruby Halsband

Ett rubinindiskt brudhalsband är en dyr sak i det. Det helt rubingraverade halsbandet med rubiner även på multisträngarna som håller ett rubinformat stort hänge är något en brud känner sig hög på.

När rubiner formas och besätts i metaller och ädelmetaller som guld eller platina, ökar prydnadens högsta skönhet till en annan höjd. Rubiner har experimenterat i många utföranden som vinner hjärtat – kedjade rubiner till tunga drottningbrudhalsband. Rubinens skönhet bleknar aldrig. Rubiner är dubbade i örhängen, hängen, ringar och mest framträdande i halsband. Att välja ett rubinhalsband kräver säkert en eftertanke.