Med förändringen i modebranschen har det också skett en förändring på smyckenmarknaden när det gäller halsband. De tunga guldhalsband har nu ersatts med ett långt långt halsband för att pryda designerklänningarna. Materialet från vilket de är gjorda är antingen guld eller silver eller berlocker som pärlor, kedjor, legeringar, pärlor etc..

enkla och traditionella långa halsband

Mycket inspirerad av Maharajas kungliga halsband har det långa halsbandet sin egen charm att bära på. De pryder kvinnornas hals och ger dem ett feminint och känsligt utseende.

Smycken Designs för långa halsband:

Låt oss titta på några vackra och senaste långa halsbanddesigner med kedjor för flickor och kvinnor.

1. Arrow Design Long Necklace Chain:

Arrow Design Long Necklace Chain

Ett långt halsband med en pildesign ser fantastisk ut för att ge en fighter blick på dina fiender. Kedjan är gjord av enkel legering och pilhänget är av metall i silverfärg. Utformningen av pilen symboliserar skydd och kamp mot ondska eller negativa. Det representerar också riktning. Ger en fantastisk look över casuals för night out.

2. Långt halsband med charm:

Långt halsband med charm

En lång halsringdesign med flera berlocker ger en unik look på casuals. Kedjan är gjord med brons och legeringens cirklar och ovaler bidrar till nötternas skönhet. De stora pärlorna ger också en statisk look. Den långa halsbandets bruna färg ger också ett bra utseende på långa kjolar. En sådan design av halsbandet symboliserar fred, rikedom och trohet.

3. Guld och pärla långt halsband:

Guld och pärla långt halsband

Ett pärl långt halsband design med en blomma gjord med gyllene nät ser fab och i trend för etnisk slitage eller designerklänning. Halsbandet är tillverkat med fem trådar av havspärlor fästa med en gyllene blank blomma. Designen representerar generositet, renhet, lojalitet och integritet. Det är allmänt genomfört funktioner, festliga och religiösa funktioner.

4. Långt silverhalsband med rosett:

Långt silverhalsband med rosett

Ett formgivande men sensuellt långt halsband med silver är ganska trendigt nuförtiden. Flera silverkedjor är fästa med varandra med fjäder- och kedjedesign. Den inre mest kedjan är också besatt med silverpärlor. För att lägga till dess söthet är en liten silverbåge fixerad på kedjorna. Halsbandet ger din personlighet ett annorlunda och moderiktigt utseende på fester eller till och med diskotek och uteställningar.

5. Simple Heart Long Necklace Silver:

Simple Heart Long Necklace Silver

Ett långt hängande halsband får dig att se fantastisk och djärv ut i casuals som jeans, capri etc. Halsbandet i stål är tillverkat med silverpärlor och till sist fäst med en stor rund pärla. Äntligen ett hjärthänge i silver med en kristallvit sten fixerad i kedjan för att göra det mer attraktivt. Designen symboliserar djup kärlek, renhet och sanning.

6. Designer Snake Design Long Necklace i guld:

Designer Snake Design Long Necklace i guld

Vill du ha något lätt i guld! Ett guldgult halsband med en annan design ser sofistikerat ut på designerklänningar speciellt på plazo. Guldkedjan är gjord med fjäderdesign och ansluten till ett hängande med en ormdesign. Det ger en titt på en orm som klättrar på en trädgren. Designen innebär återfödelse, fertilitet, omoral, transformation och helande kraft.

7. Påfågelkedja långt halsband för tonåringar:

Påfågelkedja långt halsband för tonåringar

Ett långt kedjehalsband är färgglatt och charmigt med hjälp av en påfågelhängare. Den långa kedjan är gjord i sterlingsilver och en påfågelhänge besatt med färgglada smaragder är fäst vid den. För att lägga till skönheten i de hängande fjädrarna är fästa på den. Designen symboliserar royalty, vision, skydd och vägledning.

8. Guld- och silvervingar långt halsband för kvinnor:

Guld och silver vingar långt halsband för kvinnor

Letar du efter något meningsfullt att bära för regelbunden användning! Ett långt kedjehalsband med ett vingshängande ger ett gudomligt utseende. Den enkla kedjan i sterlingsilver är fäst vid två vingar. Den ena består av guld medan den andra är med silver. Hänget ger en titt på änglavingar. Den ena beskriver det goda och det andra onda. Designen visar en människas två sidor. Det goda och det onda. Sådan design är för vanligt slitage eller även för specifika dagsturer och kontor.

9. Pärla och långt kristallpärlhalsband:

Pärl- och långkristallpärlhalsband

Letar du efter något att ha på pubar, diskotek, kontor eller utekväll! Ta en titt på det långa pärlhalsbandet i vitt för en trevlig look. Halsbandet är fyllt med havspärlor och kristallpärlor av vit färg. För att lägga till sin fantastiska design läggs ovala vita charmar till. Designen ser fantastisk ut på casuals och formals. Designen symboliserar renhet, sanning, fred och lugn.

10. Beads Long Necklace Design för flickor:

Pärlor långt halsband Design för flickor

En enkel men fashionabel personlighet kan lätt hittas när det långa pärlhalsbandet bärs. Halsbandet är tillverkat med himmelblå pärlor av medelstorlek i dubbla trådar. Designen ser fantastisk ut på casuals som jeans, capri och långa kjolar. Det är en perfekt match för strandfester eller semester på stränder. Det representerar fred, lycka, kvinnlighet etc..

11. Silverkedjahalsband:

Silverhalsband med lång kedja

Vill du ha en funky look på casuals för fester eller temapicknickar! Designen består av tre kedjor i silver och slutligen kombineras med tre stora låskedjor. Det ger en titt på sjömannen eftersom det är ett långkedjat halsband. Designen representerar frihet, uttryck och befrielse.

12. Långt guldhalsbandsset för bröllop:

Långt guldhalsbandsset för bröllop

Vill du få ett traditionellt utseende för festivaler och äktenskapsfunktioner! Prova ett långt guldhalsband med en mango -charmdesign som läggs till i kedjan. Halsbandet har fem guldtrådar som vidare är fästa vid en mangodesign besatt med smaragder. Den har två matchande örhängen för att göra en uppsättning. Det ser attraktivt ut på designer sarees och designer lehengas.

13. Lås och nyckel Silver långt halsband:

Lås och nyckel Silver långt halsband

Vill du ha en elegant look för fester eller vanligt slitage! Ett klumpigt lås och nyckel långt halsband är den takt du kan bära. Designen är gjord med en lång kedja i sterlingsilver och nyckel med ett hjärtlås med en stor svart diamant. Det representerar kärlek, sensualitet, omsorg och skydd. Det kan vara den bästa presenten till din älskade för speciella dagar för att uttrycka din djupa kärlek.

14. Coral Long Necklace Design:

Coral Long Necklace Design

Vill bära något unikt för somrarna. Prova ett långt pärlhalsband med korallpärlor och få en tofs i slutet för att ge ett charmigt utseende. Användningen av havsblå korallpärlor gör det bedårande att bära på stränder och även för vanligt slitage. Designen är fantastisk på casuals. Designen är en symbol för makt och prestige.

15. Antikt långt fjärilshalsband:

Antikt långt fjärilshalsband

En funky men fashionabel strassdesign med en fjärilhängare ser hjärtat rycka ut på etniskt slitage och designer bär. Det långa hängande halsbandet får en färgstark konsistens med ett fjärilshänge besatt med färgglada stenar. Halsbandet ger en etnisk look till bäraren som representerar hans känslor som frihet, förändring, glädje, återfödelse etc..

16. Lettering Long Necklace Rose Gold:

Bokstäver långt halsband roséguld

Vill du ge något personligt eller uttrycka din kärlek! Prova ett guldgult halsband med ett namn eller bokstäver. Halsbandet är tillverkat med guld och ett hänge är utformat med kurvor som bildar ett namn eller en känsla som ska uttryckas. Designen kan vara en sensuell present till någon speciell för vanligt slitage eller till fester och kontor.

17. Wave hänge långt halsband i guld:

Wave hänge långt halsband i guld

En ny och trendig design som blir populär är den tredubbla hängande designen. Det guldhängande halsbandet är designat med en havsgrön sten i mitten omgiven av en diamantsträng och än slutligen en guldsträng. Det ger en fantastisk look över jeans och långa kjolar för resor vid havsstränder, stränder och fester. Designen representerar styrka, kraft, lekfullhet, renhet och trohet.

18. Långt halsband med Disney -tema:

Disney -tema lång halsband

Vill du ge din dotter en gåva avser Disney -karaktärerna! Ge henne ett långt hängande halsband med en Disney -karaktär, säg en barbie, sjöjungfru, cinderella, etc. Kedjan består av sterlingsilver och ett medaljonghänge är fäst på den med karaktärerna. Det ger en klumpig blick över Barbie -klänningar för temafester, födelsedagsfest för barn eller andra funktioner. Mönstren bärs också av tonåringarna på högskolor.

19. South India Temple Long Necklace Design:

South India Temple Long Necklace Design

Ett antikt utseende observeras när en guld lång halsring design bärs inspirerad av smycken design i södra Indien. Det långa halsbandet är tillverkat med guldpärlor, guldmyntdesign och ett hänge med bilden präglad av gudinnan Lakshmi och röda och gröna smaragder. Det passar bäst i äktenskap eller traditionella religiösa funktioner. Det ser elegant ut när det bärs på tunga Kanjivaram sarees.

20. Litet och enkelt triangel långt halsband:

Litet och enkelt triangel långt halsband

Ett enkelt men sofistikerat klassutseende kan antas när du bär ett långt halsband med ett enkelt triangulärt hänge. Designen är gjord med antingen guld-, silver- eller metallkedja och en triangulär formad svart hänge är fäst vid den. Den bärs mycket av vardagliga kläder eller för kontor, fester etc. Designen betyder sonen, fadern och den heliga anden. Det symboliserar renhet, sanning och positivitet.

De långa halsband har ofta gett en bärare en unik ikon om mode. Mönstren ses nu vanligtvis inte bara i Amerika och England utan också i de asiatiska länderna. Det är inte bara trendigt bland tjejerna och damerna utan även pojkarna som vill ha ett unikt och djärvt utseende blir slitna.