Templets smycken är i grunden inspirerade av den indiska kulturens Gud och gudinna. De vackra antika mönstren bredvid ger dem ett antikt utseende. Sådana smycken köps i stor utsträckning av den södra delen av Indien. Men den här typen av tunga smycken finns nu också i enkla Temple -halsbanddesigner.

tempel smycken halsband

Temple Necklace Designs:

Låt oss ta en titt på några vackra tempelsmycken halsband som säkert kommer att fånga dina hjärtan.

1. Royal Kundan Haar:

tempel-smycken-halsband-mönster-royal-kundan-haar

Denna underbara design kommer säkert att vinna ditt hjärta när dina ögon får se det. Tillverkad av kundan och besatt med röda diamanter, ger den en kunglig känsla. Detta ger dig ett nytt klassiskt utseende med elegans när det bärs på etniska designer sarees.

2. Ruby Lalitha Halsband:

tempel-smycken-halsband-mönster-rubin-lalitha-halsband

Vill du ha en nykter look med ett tungt halsband! Välj sedan Lalitha tempeldesign guldhalsband tillgängligt i olika utföranden. Hängsmaken till gudinnan Lakshmi designad med olika röda rubiner ger ett enkelt och sofistikerat utseende. Ett sådant halsband skulle ge dig en diva -look i äktenskapet liksom andra sådana små religiösa funktioner på sarees eller lehengas.

3. Pearl Temple Jewellery Set:

pärl-tempel-smycken-set

Detta halsbandsset med tempeldesign kommer med vackra örhängen och en mang tikka. Uppsättningen bär flera mönster av gudinnan Lakshmi med en havspärla som hänger i slutet. Denna enkla uppsättning ser fantastisk ut med enkel etnisk slitage. Sådana enkla men ändå fashionabla uppsättningar har blivit trendiga bland tonåringarna den här säsongen.

4. Halsband med rosa diamanter:

tempel-smycken-halsband-mönster-rosa-diamant-dubbade-halsband

Detta set med halsbandsmönster är tillverkat med fantastiska rosa färgade stela rubiner, gulddesign av gudinnan Lakshmi, pärla och rosa pärlor för en härlig finish. De medelstora örhängena visar sig vara en bonus för ditt eleganta utseende med en Kanjivaram sarees.

5. Rubinhalsband med Jhumar:

tempel-smycken-halsband-mönster-rubin-halsband-med-jhumar

Sådana tempeldesignhalsbandssatser ger dig inte bara ett antikt utseende utan ger dig också en klassisk stil när de bärs på etniska eller designerkläder. Halsbandet får tre remsor. Den första och den sista är översållad med gyllene bollar medan den mittersta bär Kemp -rubiner i den. Hängsmaken till gudinnan Lakshmi är designad med härliga havspärlor under den.

6. Lord Ganesha Nakshi Halsband:

lord-ganesha-nakshi-halsband

Ett tempel smycke halsband design som har en härlig Lord Ganesha hänge, med påfåglar på båda sidorna och prydda med stora smaragdpärlor, diamanter, rubiner och pärlor är en iögonfallande design. Det är ett kort halsband som bärs speciellt på festivaler relaterade till Ganapati. Det ger en blick på den gamla smyckedesignen med litet nakshi -arbete som ger bedårande design.

7. Maharani Haar:

the-maharani-haar

Brudarna bär nu sådana långa halsband som populärt kallas haar. Detta ger brudarna ett glamoröst utseende. Det är en haar som syntes starkt på halsen på Rajwada Queens. Halsbandet har två hängen. Den ena av gudinnan Lakshmi och den andra av mangodesign med bundi Mala istället för kedja.

8. Färgglada påfågel- och mangohalsbanddesign:

färgglad-påfågel-och-mango-halsband-design

Detta fantastiska halsband skulle öka din skönhet när du lägger det på en designer sarees eller lehengas. Detta är också ett brudhalsband för små funktioner. Halsbandet är besatt av färgglada rubiner, smaragd och nakshi -arbete med påfågel- och mangodesign.

9. Antikt Haram Temple -halsband:

tempel-smycken-halsband-mönster-antikt-haram-tempel-halsband

Detta är en verklig kombination av traditionellt nakshi -arbete, haramdesign och tempeldesign. Hänget ger blicken av Lord Shiva med sin familj, gudinnan Parvati, Ganesha och Kartikey. Halsbandet är präglat med flera rubiner, smaragd och kundan.

Templets smycken halsband har blivit trendigare för att ge ett religiöst utseende på festivaler. Mångfalden av mönster och hängande mönster lämnar dig i dilemma för en sekund vad du ska välja och vad inte. Så prova en sådan tempeldesign för att ge dig själv ett feminint och diva -utseende.