Chunky smycken är uttalande bitar som är djärva och vågade. De tjocka halsbanden är gjorda för att få dig att skilja dig åt och ge dig en fashionabel kant. Dessa halsband är gjorda med stora djärva stenar eller pärlor.

Topp 9 senaste chunky halsband i nya stilar:

Du kan välja klumpiga halsband som passar ditt designkläder eller traditionella klädsel. Här väljer du din bästa och väljer den.

1. Vintage Chunky Necklace:

Vintage Chunky Halsband

Detta vintage chunky halsband är tillverkat av ihåliga guldblommor och filigranarbete. Det guldklumpiga halsbandet är tillverkat av två lager med bottenlagret i en skalad kant. Guldarbetet har också en påfågeldesign som är placerad på vardera sidan. Detta vintage halsband sitter bra på halsen som en krage.

2. Chunky Pearl Necklace:

Chunky Pearl Necklace

Få detta underbara fantastiska tjockt pärlhalsband som har rader av pärlor sammanflätade med strass och mjölkglas. Halsbandet är tjockt och passar bäst för festkläder. Pärlorna som används är av champagnefärg och ser hisnande ut. Välj detta mästerverk och du kommer säkert att få huvudet att vända.

3. Chunky Silver Halsband:

Chunky Silver Halsband

Du kommer att älska detta chunky silverhalsband som är ett uttalandehalsband. Det silverfärgade halsbandet har stora djärva mönster och stenar. De ovala stenarna i kedjan och hänget är stora och ser helt fantastiska ut. Välj detta silverhalsband för traditionellt slitage och även uttalande designerklänningar.

4. Gult Chunky Halsband:

Guld Chunky Halsband

Gå djärv och street -stil med detta chunky guldhalsband som kommer att matcha med designer slitage. Detta tjocka halsband är perfekt för även vardagligt slitage som jeans och en vit topp. Guldhalsbandet är tillverkat av tjocka guldlänkar som är sammanfogade.

5. Beaded Chunky Halsband:

Beaded Chunky Halsband

Detta svarta klumpiga halsband har tre rader med svarta pärlor som är av olika storlek. De svarta pärlorna förenas med en svart kedja. Detta är underbart att kombinera med svarta örhängen och klädsel som matchar svart. Det tjocka svarta halsbandet är perfekt för avslappnade fester och middagar.

6. Stone Chunky Necklace:

Stone Chunky Halsband

Använd detta tjocka jadestenhalsband för att se bländande och imponerande ut. Den vackra blå färgen på den dyrbara jaden är hisnande. Detta är ett lagerhalsband som har en flytande tårfallskrage. Huvudkedjan har runda jadepärlor som är stora i storlek.

7. Color Block Chunky Necklace:

Färgblock Chunky halsband

Välj det här stora klumpiga halsbandet i färgblocket som passar till alla kläder du bär. Halsbandet har tre färgpärlor som placeras ihop i ett formmönster. Färgerna som valts för denna typ av halsband är vanligtvis de som smälter ihop.

8. Bauble Chunky Necklace:

Bauble Chunky Halsband

Kula -stilen är också en av de mest använda designerna i tjocka halsband. Kulor som görs här är av stenar och även pärlor. Kulorna är lagda i ett enkelt mönster men varje kula har en liten guldpärlram som gör att den ser fantastisk ut. Ändarna på var och en av pärlorna har också guldnätverk.

9. Crystal Chunky Necklace:

Crystal Chunky Halsband

Få en brud att se slående vacker ut med detta tjocka halsband med strass och kristall. Halsbandet i silver är det vackraste smycke som en brud kommer att bära. Strassarna och kristallerna som används i halsbandet finns i rivnings- och cirkelformar. De förenas i form av blommor. Det finns ingen kedja som är synlig, bara blommor som är sammanfogade till slutet.

Du kan välja klumpiga halsband som passar ditt designkläder eller traditionella klädsel. Dessa tjocka halsband är färgglada och kan också göras med ädelstenar som jade. Välj ett tjockt halsband för att komplettera ett enkelt plagg. Det kommer att göra det mer sofistikerat.