Fyrkantiga halsduksdesigner är vackra och trendiga. Det finns ett brett utbud av halsdukar som bomull, siden, kashmir, ull etc. Beroende på årstid och stil kan du välja någon av dessa halsdukar. Dessa fyrkantiga halsdukar är snygga och eleganta. De är designade av toppmodemärken. Prata med dessa snygga halsdukar på ditt eget sätt. Det finns tryckta halsdukar och traditionella som ser etniska ut för alla tillfälliga utflykter. Du kan knyta dem på olika sätt. Gör en enkel knut fram eller bak. Det beror på ditt modeval. Det kan också lindas runt halsen.

Hur man bär en fyrkantig halsduk:

Det finns olika sätt att bära en fyrkantig halsduk, en sådan metod är:

Ta den fyrkantiga halsduken. Vik halsduken på mitten för att skapa en triangel. Håll triangeländen framtill. Och ta de lösa ändarna till baksidan. Gör en knut. Lösning lite, så att den främre delen ser snygg ut.

Hur man knyter en fyrkantig halsduk:

Det finns olika sätt att knyta en fyrkantig halsduk. En sådan metod är:

  • Vik halsduken från en spets till en annan. Det gör en triangel. Vik sedan halsduken igen så att den spetsiga kanten vidrör den raka ytan. Fortsätt nu att vika tills du får en liten triangel. Ta nu delen av halsduken och linda rektangeln runt halsen och knyt knuten antingen framåt eller på sidorna beroende på ditt val.
  • Det finns ytterligare ett sätt att slå in halsduk. Ta den fyrkantiga halsduken. Vira den runt halsen. Låt ändarna vara bundna.
  • Du kan också linda halsduken runt dina händer genom att göra den som ett band med en knut. Välj en levande färgad halsduk för detta ändamål.

Bästa fyrkantiga halsdukdesigner för kvinnor:

Här är några fyrkantiga halsdukar, välj bland de översta 9 fyrkantiga halsdukarna,

1. Square Silk Scarf:

Fyrkantig siden halsduk

Detta är en vacker fyrkantig halsduk i siden. En härlig svart och vit halsduk med stora svarta prickar på. Tillverkad av rent siden. Det är mjukt på huden. Tyget är väldigt slätt och glänsande. Gränserna har ett fint rosa foder. Detta är en idealisk fyrkantig halsduk som kan bäras på olika sätt.

2. Tryckt Silk Square Scarf:

Tryckt silkes kvadratisk halsduk

Tillverkad av rent mullbärssilke. Det är mjukt och elegant, färgerna är så attraktiva och halsduken kan bäras på olika sätt. Den fyrkantiga halsduken kan fungera som en sjal också. Det är stort och utskrifterna är mycket eleganta. Denna stora fyrkantiga halsduk är exklusivt handgjord och rullfållen sys av erfarna designers färger är mycket tilltalande och ser traditionella ut. Den är lämplig för alla vardagliga och festliga evenemang.

3. Designer Small Square Scarf:

Designer Small Square Scarf

Detta är en liten fyrkantig halsduk på 40*40 cm. Den har orange och gula blommor med blågrön bakgrund. Tillverkad av rent siden. Den kan bäras på olika sätt. Den kan användas som halsduk eller fickficka. Style det på ditt sätt. Siden är väldigt mjuk och kantad trimmas fint.

4. Blommigtryckt Chiffong halsduk:

Blommigtryckt Chiffong halsduk

Den här är en härlig rosa blommig chiffong halsduk för alla underbara damer. Den har tofsar. Chiffongmaterialet är mjukt och mysigt. Det är mjukt på huden. Måtten är 100*100 cm. Det rosa blommönstret ser så vackert ut. Det är precis rätt för vårsäsongen. Kan draperas med stil på olika sätt. Går bra med en svart ensemble.

5. Gul fyrkantig halsduk:

Gul fyrkantig halsduk

Få denna gula och marinblå randiga mini fyrkantiga halsduk. Det ser så trevligt ut. Den är gjord av chiffong. Tyget är mjukt och mjukt. Lägg till detta i din garderob för att förbättra din modekänsla. Knyt detta runt halsen och visa bort halsduken med stil. Ränderna ser så eleganta ut. Detta är perfekt för formella tillfällen. Det randiga tyget ger det formella utseendet på klädseln.

6. Halsduk med fyrkantig siden:

Halsduk i fyrkantig siden

Tillverkad av rent siden. Denna halsduk är marinblå i färgen med prickar och kedjemönster på den. Det ser ganska coolt ut. Linda den med stil runt halsen. Ser väldigt cool ut för avslappnade utflykter. Kedjemönstret på halsduken liknar ett juvelmönster. Siden är mjukt och glänsande. Det ser väldigt snyggt ut. Det ser nästan ut som en juvelbit runt halsen. Passar bra med svarta toppar.

7. Plaid Square Scarf:

Plaid Square Scarf

En klassisk rutig fyrkantig halsduk. Tasselkanterna ger mode till halsduken. Det rutiga mönstret är så elegant. Den röda och vita kombinationen är vacker. Den är tillverkad av polyester. Den har fransdetaljer. Kan bäras på vita toppar. Materialet här är väldigt mjukt och lätt för huden.

8. Handgjord bomull fyrkantig halsduk:

Handgjord fyrkantig halsduk i bomull

Detta är handgjort av vintage saree av högsta kvalitet. Denna fyrkantiga halsduk i bomull har ett violet chevronmönster. Ser väldigt etniskt ut. Detta arbete från hantverkarna över landsbygden upprätthåller vår kultur. Kanterna trimmas mycket fint. Halsduken ser vacker ut på alla avslappnade toppar. Detta accentuerar ditt mode. Halsdukarna är gjorda genom att lägga över några sareer och sy ihop dem för att få en fyrkantig halsduk.

9. Big Green Scarf:

Stor grön halsduk

En vacker grön chiffong stor fyrkantig halsduk. Halsduken kan bäras på många olika sätt. Linda den runt halsen eller använd den som en sjal. Det ser väldigt snyggt ut. Chiffongmaterialet är mjukt och smidigt. Passar bra med den vanliga klädseln. Kan också knyta runt huvudet och göra ett fint modeuttalande.

En härlig uppsättning fyrkantiga halsdukar för kvinnor. De finns i alla färger och utföranden. Välj bland de bästa modemärkena och visa dem med stil. Kolla in de som är mjuka och eleganta. Det går lätt på huden och lämpar sig väl för formellt slitage. Dessa fyrkantiga halsdukar är så eleganta och kan lägga till din modekänsla.