Halsdukar används i kalla klimat för att göra oss varma som bärs runt halsen. Det kan stickas tjockt eller enligt konstnärernas kreativitet är det designade invarianta modeller. Dessa handgjorda halsdukar kan vara av olika material som linne, bomull, ull eller kashmir.

Bästa handgjorda halsdukar för kvinnor:

Följande är topp 9 -modeller av handgjorda halsdukar,

1. Sommar virkad handgjord halsduk:

Sommar virkad handgjord halsduk

Denna halsduk i halsad är tillverkad av handgjorda stickade halsdukar i vackra rosa och lila nyanser. Den är elegant stickad i två blandade nyanser så att den markeras när den bärs med eventuella överrockar eller jackor.

2. Variegated Crochet Handmade Scarf:

Variegated Crochet Handmade Scarf

Detta är en av de unika handgjorda halsdukarna. Den är utformad på ett mycket speciellt sätt så att den kan användas som ett öppet mönster halsduk som visas på bilden. Damer som är förtjusta i unikhet och modemedvetna kan prova sådana här exceptionella handgjorda halsdukar.

3. Stor storlek unik handgjord halsduk:

Överdimensionerad unik handgjord halsduk

Ta en titt på denna typ av handgjorda oändliga halsdukar som är för eleganta och trendiga. Denna rödbrun skuggade handgjorda Infinity halsduk är stickad och utformad noggrant så att den förblir anmärkningsvärd. Sådana halsdukar passar väldigt bra till alla typer av moderna outfits.

4. Animal Handmade Scarf Design:

Animal Handgjord halsduk Design

Glömmer du något för att din playboy ska se komplett ut? Sedan kan du prova den här typen av tillbehör som får dig att se fantastisk och mer lekfull ut. Ja, det här är det rätta valet för handgjord ullduk. Du kan välja den här typen av tillbehör om du vill vara riktigt stygg.

5. Glänsande indiska handgjorda silkesdukar:

Glänsande handgjord silkescarf

Här är den nya samlingen av indiska handgjorda silkesdukar som är vackert designade med den turkosblå nyansen. Dessa handmålade siden halsdukar är det bästa valet för att välja som tillbehör för en klänning typ av kjolar och klänningar. Detta glänsande material skulle definitivt ge dig ett rikt utseende.

6. Kaninpäls handgjord halsduk:

Kaninpäls Handgjord halsduk

Sätt blicken på den här handgjorda vinterduken som används flitigt under vintersäsongen för att ge en varm och mjuk känsla. Den består av ullmaterial och är också för tjockt, så att den definitivt kan ge oss den värme och komfort som krävs.

7. Nepalesisk handgjord halsduk:

Nepalesisk handgjord halsduk

Ta en titt på dessa rent handgjorda bomullssjalar som är mycket bekväma och lätta att bära. Det är allmänt namngivet som nepalesiska halsdukar och har tvåfärger, nämligen svart och vitt som är utformade i ett unikt randmönster. På grund av materialet och färgen är valt kan den mycket väl passa alla moderna kläder.

8. Stickad extra lång handgjord halsduk:

Stickad extra lång handgjord halsduk

Om du vill vara borta från alla tillbehör som är tråkiga, kan du gå för dessa handgjorda halsdukar som kan användas i avsaknad av all denna typ av tillbehör. Denna handvävda halsduk består av tre färger- grädde, grönt och magenta, vilket framhäver dess utseende. Det är helt enkelt handstickad halsduk och är lika lätt att bära och bära.

9. Unik handgjord grå halsduk:

Unik handgjord grå halsduk

Håll andan för att titta på denna fantastiska och slående nyans av gråa ullunika unika handgjorda halsdukar. Den är unikt designad och använder en elegant grå nyans som passar perfekt alla ljusa färger på toppar och moderna tunikor.

Dessa handgjorda halsdukar är inte bara för i ett kallt klimat, du kan också bära dessa halsdukar under alla årstider om du är bekväm med det. Enligt färgen och materialet du väljer kan du göra dessa halsdukar att para med både konventionella och moderna outfits.