Det finns många sorters halsduk men en med pashmina är mer elegant. Det är känt för sin prisvärda elegans. Pashmina halsduk är vacker, silkesmjuk och bekväm för alla årstider. Det är också bra att ha på fest. Idag är det känt som det bästa märket inom vinterull. Detta är en äkta och äkta typ av halsduk.

Bästa Pashmin Scarf Collection för kvinnor:

Det finns olika typer av halsduk som skiljer sig i storlekar från halsduk till omslag eller stal till sjal i full storlek,

1. Blåfärgad broderad halsduk:

Blåfärgad broderad halsduk

Det är en blå pashminahalsduk med broderad Kashmiri Sozni Kari över gränserna. Du kan bära den som en handvävd omlottning över axlarna en kall vinterdag och kan också bära den runt halsen som en halsduk.

2. Svartfärgad kashmirbroderad Pashmina halsduk:

Svartfärgad broderad Pashmina halsduk

Det är en svart pashminahalsduk med broderi runt gränsen. Det hade zari vad vi kallade runt gränser. Denna halsduk med en Tilla gör den till den eleganta biten att bära på fester. Den kan bäras av tjejerna med jeans och topp.

3. Lila Bootidar Cashmere Pashmina Halsduk:

Lila Bootidar halsduk

Detta är en vacker lila pashmina halsduk unikt vävd i en Kani -väv. Halsduken är handvävd på ett mest sensuellt sätt. Den är lila i färgen och ger din vinterklädsel en perfekt finish. Den har en vacker blommig Bootidar -väv.

4. Röd Solid Pashmina Halsduk:

Röd Solid Pashmina Halsduk

Denna röda pashmina halsduk är handvävd och gör att du kan drapera runt axlarna. Detta hantverk är gjort av hantverkare från Kashmir som försöker göra ett mästerverk. Detta är den bästa användbara halsduken under vintersäsongen också för tjejer.

5. Blågrå reversibel Pashmina halsduk:

Blågrå vändbar Pashmina halsduk

Denna gråfärgade halsduk kommer i det handvävda mönstret “Do Rukha” och bärs i två olika färger blått och grått vilket gör det till det bästa valet för damer. Denna halsduk kan matchas med olika sorters klänningar som modeikon. Färgkombinationen är fängslande.

6. Blue Shimmer Pink Reversible Shawl:

Blue Shimmer Pink Reversible Shawl

Detta är en underbar dubbelskärm reversibel halsduk som passar din klassiska stil. Det är en vacker rosa pashminahalsduk som levereras med rosa zari -trådar på ena sidan för att inspirera ett skimmer i den traditionella omslaget. Det är en underbar halsduk som kan bäras med olika klänningar.

7. Kani Yellow Pashmina Scarf:

Kani Yellow Pashmina Scarf

Det är en gul färgad vacker halsduk vävd av hantverkare i Kashmir. Detta hantverk är vävt i ljusa färger av rött, grönt och rosa över hela ytan vilket gör att det ser vackert ut. Den kan kläs runt halsen som en halsduk och runt axlarna som en sjal.

8. Silke Pashmina halsduk:

Pashmina halsduk i siden

Det är en pashminasilke i halsduk som är ett mästerverk som är unikt och originellt i stil och färg. Dessa är mjuka och silkesamma att röra vid och har en unik pashmina som du kommer att uppskatta. Den här kommer att vara ett bra val om du planerar för utflykt, det här är säkert perfekt för din outfit.

9. Daisy white Handwoven Pashmina Scarf:

Daisy white Handwoven Pashmina Scarf

Denna rena vita pashmina -halsduk vävs av skickliga hantverkare som ett lyxmaterial. Den har broderi på den på ena sidan och kan bäras på olika klänningar. Det kan också bäras på fester.

Så det här var några olika pashmina halsdukar som kan bäras av tjejer och damer. Det finns många fler typer av halsdukar för kvinnor. Så du kan se att pashmina halsdukar är så bra och de är vävda med mycket hårt arbete och kräver en bra skicklig person.