Unge jenter og damer elsker å ha på seg som et enkelt designet tilbehør rundt halsen, noe som ikke bare gir kvinnenes skjønnhet, men også komplimenterer antrekket. En enkel kurta og jean vil gi et monotont utseende, men når det er sammenkoblet med et enkelt halskjede som er tilgjengelig i enhver butikk.

enkle halskjede design

Jenter det er på tide å vite om Topp 15 -designen av enkle halskjede -design som virkelig vil gjøre en forskjell i påkledningsstilen din. Vanlig kjede med et anheng i plast dollar er borte i disse dager, nå er det på tide å oppdatere med det nye og siste designet som matcher med en vanlig kjole eller en kurta.

Vakre enkle halskjede -design for unge damer i trend:

Her er de beste modellene av enkle halskjeder med bilder.

1. flerfarget perle enkelt halskjede:

Flerfarget perle enkelt halskjede

Det fascinerende flerfargede halskjedet gir et slående utseende når det kombineres med en vanlig kurta eller en kjole. Perlene har forskjellig størrelse og form som er forbundet med hverandre ved å bruke tråden med håndverk sirkulære designet ringer festet til perlene.

2. Trådkjede med sølv anheng:

Trådkjede med sølv anheng

Den grønne tråden er en veldig enkel, men har et eget tilbehør til stilerklæring. Trådkjedet er vanligvis kort med krokfeste. Denne typen halskjede er kombinert med et oksidert tysk sølvvedheng. En av de berømte designene er det oksiderte, sølvhengende anhenget med et antikt design rundt anhenget. Den tynne sorte tråden er koblet til anhenget med en krok festet til anhenget.

3. Smekke Design Halskjede:

Smekke Design Halskjede

Smekkehalskjede som navnet selv forklarer designet til dette halskjedet er kopiert som smekke som brukes til å knytte rundt barnas hals som dekker brystområdet. Det samme designet er laget for å lage enkle halskjede -design. Denne designen dannes ved å koble mange anheng til et enkelt halskjede. Sølvsmekkehalskjede -design er relativt billigere enn ekte gullsmekke. Farget belagt metallsmekkehalskjede er mer populært blant ungdom.

4. Halskjede i krage:

Halsbånd i krage

Kragehalsbåndet er designet for å dekke krageområdet like under nakken, noe som får det til å se ut som et design med halskjede. Dette enkle halskjedet i vanlig gull har kjedet festet på baksiden av kjedet med krokfeste. Finishen av denne typen halskjede kan lages som en matt eller kjedelig ferdig halskjede

5. Flettet tekstilkjede:

Flettet tekstilkjede

Denne enkle halskjede -designen er laget av 90% bomullsmateriale som er samlet som resirkulert skrapmateriale i tekstilindustrien. Dette materialet er flettet og sammenføyet for å danne den tre strengen med heklet halskjede. Denne typen halskjede kan være laget av et enkelt eller flerfarget tekstilmateriale.

6. Sildbein Design Enkelt Sølvkjede:

Sildbensdesign Enkel sølvkjede

Sildbein designet er en tett strøm av et metallmønster som får det til å se flatt og tykt ut. Bredden på halskjedet kan gjøres tynn til veldig tykk. Halskjedet bæres best som en vanlig kjede uten anheng eller ekstra stein.

7. Gull- og perlekjede:

Gull- og perlekjede

Denne typen enkle halskjede design er laget med gull og perle. Denne rosagullkjeden med fem perler festet med samme avstand. Dette halskjedet er egnet for enkle anledninger og fester.

8. Enkelt, enkelt gullring med et uendelig symbol anheng:

Enkelt, enkelt gullring med et uendelig symbol anheng

Infinity anheng har blitt det mest solgte og favoritt anheng designet av unge jenter. Med dette som et positivt fremskritt, laget designerne roségullkjede med uendelig anheng som også er laget i rosengull. Lengden på denne typen halskjede er rundt 6 til 9 tommer lang.

9. Twisted Gold-Sterling Silver Necklace:

Twisted gull-sterling sølv halskjede

Kombinasjonen av sølv og gull gjør prisen på halskjedet billigere enn det rene gullhalskjedet. Disse fikk unge jenter til å velge denne typen halskjede. Gull- og sølvmetallet er kombinert med den nyeste maskinteknikken for å danne et vridd design.

10. Rolo -kjede med en enkelt anheng:

Rolo kjede med enkelt diamant anheng

Rolo kjedemønster er vanlig blant menn og kvinner. For damer er det naturlig å velge diamanthengende enn noen annen stein. Dette enkle diamantanhenget med Rolo kjede kjede gir et enkelt syn med en kveldskjole.

11. Gullkjede med krystallhullet halskjede:

Gullkjede med krystallhull

Et 6 til 7 tommers gullhalskjede fremheves med en sterk bar designet gullblokk som er besatt med hvite krystaller i midten av baren, gjør det mer sjarmerende. Jenter vil definitivt se vakre og enestående ut i en festkjole.

12. Søtt hjerteformet anhengskjede:

Søt hjerteformet anhengskjede

Søtt hjerteformet anhengskjede som får en enkel sølvkjede til å se dyrere og mer dyrebar ut. For menn er dette designet halskjedet den beste gaven man kan tenke på som en valentinsdaggave!!

13. Tassel Anheng Enkelt Halskjede:

Dusk anheng enkelt halskjede

Tassel anheng er et hengende anheng design som dannes ved å gre mye tynn tråd inn i en som ser ut som en hestehale. Denne typen design brukes som anheng sammen med en tråd eller et tau og også med et sølvkjede. Dusken kan også dannes ved å gre tynt sølvmetall i en som er festet til et tykt sølvkjede.

14. Gullkjede i anheng i marmor:

Gullkjede i anheng i marmor

Dette er et iøynefallende halskjededesign som mange jenter liker å ha dem i halskjedesamlingen. Størrelsen på marmoren kan være liten til stor. For et enkelt kjede, en liten kvadratisk formet marmor festet til en gullbase som henger med gullkjedet, som holder marmoren på plass.

15. Halskjede i treperler:

Halskjede i treperler

En liten jutefarget tråd kan gjøres til et vakkert enkelt halskjede bare med noen få trebiter som er hugget inn i fargede anheng. Formen på anhenget er så rund til sekskantet form. Lengden på denne typen halskjede er rundt 5 til 7 tommer.

Unge jenter og damer liker alltid å legge til smykkekolleksjonen sin, noe som ikke er en feil tankegang, men det er motetrenden som kommer med forskjellige design og samling smykker som gjør kvinner tiltrukket og elsker å eie dem i sin samling av ornamenter. Definitivt til den listen vil også de ovennevnte enkle halskjededesignene være!!