Med bryllupet og høytiden rett rundt hjørnet, må alle damene i familien din være opptatt av å handle gull. Hvis du ikke har tid til å gå gjennom 1000 -tallets modeller, er vi her for å redde deg! I denne artikkelen har vi samlet 10 vakre 25 gram gullharam -design som passer for en rekke anledninger. Gå gjennom katalogen for å velge ideer og gi resten av kvinnefolkene noen seriøse smykkemål! Så er du klar til å utforske disse siste haramene med en vekt på omtrent 25 gram gull?

Siste og beste gullkjede -design i 25 gram:

Her er noen få gullkjede -design som er mindre enn 25 gram.

1. Ruby og Emerald Gold Haram:

Ruby And Emerald Gold Haram

KJØP NÅ

Her er en tradisjonell 25 gram gullharam som er perfekt for sørindiske bryllup og religiøse seremonier. Den mellomlange kjeden passer perfekt til dine etniske slitasensembler som silkesareer og kurtas. Designet har et kjedemønster med gulllenker og kuler. Edelstener som rubiner og smaragder gir et kjedelig indisk utseende til halskjedet. Små gullkuler pryder anhenget for et delikat utseende.

 • Design: 22K gull Ghangroo halskjede
 • Metall: 22K gult gull
 • Anledning: Bryllup, brude seremonier
 • Stiltips: Legg til en enkel choker på toppen av dette halskjedet for å skape et lagdelt utseende.

2. Kerala Style Plain Gold Haram:

Kerala Style Vanlig Gull Haram

KJØP NÅ

Hvis du er ute etter noe enkelt og elegant, sjekk ut dette stykket. Den lange haram i Kerala-stil har et solid gulldesign i blomstermotiver. Kjeden måler 18 tommer lang og har en totalvekt på 23 gram. Denne allsidige haramen passer godt til nesten alle antrekk og kan brukes på utallige måter. Du kan bruke den alene eller kombinere den med en stein eller diamantbelagt choker for å se flott ut.

 • Design: 22K vanlig gullkjede med blomstermotiver
 • Metall: 22K gult gull
 • Anledning: Festivaler, religiøse arrangementer, små sammenkomster
 • Stiltips: Legg til en ekstra gullkjede på baksiden for å bruke den som et belte.

3. Solid gull kort Haram -design:

Solid gull kort Haram -design

KJØP NÅ

Her er en kort og stilig gullharam som er perfekt for langhalsede skjønnheter. Det justerbare halskjedet trekker oppmerksomheten til nakken og skulderlinjen. Haram har et moderne design designet i rent gull for ekstra utstråling og glans. Den omtrentlige vekten til dette stykket er 23 gram. Dette stykket er et must-ha i smykkeskrinet ditt, da det passer godt til nesten alle antrekk og hendelser.

 • Design: 22K gull besatt halskjede
 • Metall: 22K gult gull
 • Anledning: Bryllup, festivaler, resepsjon
 • Stiltips: Bruk den med gullbelagte øredobber for å fullføre utseendet ditt.

4. Gullkjede med lenker:

Gullkjede sett med lenker Design

KJØP NÅ

Arrangementer som bryllup og høyprofilerte sammenkomster er de riktige stedene å skryte av dette luksuriøse gullkjedet. Haram veier bare litt mer enn 25 gram og tilfører antrekket et storslagent element. Designet har en solid gullkjede med lag med festede lenker. Fine detaljer med gulldråper gir et feminint utseende til dette halsbåndet. Det beste er at haramen kommer med matchende øredobber, så du blir sortert!

 • Design: 22K Marsh gull halskjede sett
 • Metall: 22K gult gull
 • Anledning: Bryllup, Elitefester, Resepsjon
 • Stiltips: Bruk den over en Kanjeevaram silke saree for å se eksepsjonell ut!

5. Rosa og grønt Palakka gullkjede:

Rosa og grønt Palakka gullkjede

KJØP NÅ

For de som foretrekker en tradisjonell haram fremfor moderne halsbånd, så er en Palakka mala et must-prøve! Palakka haram er et design i Kerala-stil med mangoformede “blader”. Selv om smaragd er vanlig, har denne modellen rubiner for et unikt utseende. Kombinasjonen gull og rød gir antrekket en diskret eleganse. Hvite steiner og gullkuler pryder halskjedet på 25 gram for at det skal se eterisk ut!

 • Design: 22K Ruby and Gold Palakka Mala
 • Metall: 22K gult gull
 • Anledning: Festivaler, brude dusj, engasjement
 • Stiltips: Kombiner kjedet med matchende rubin øredobber.

6. Tear-Drop Pattern Gold Haram Set:

Tear Drop Pattern Gold Haram Set

KJØP NÅ

Har du gullsett som bare fungerer med tradisjonelle antrekk? Uvitende om hva du skal ha på kveldskjolen din for en mottakelse? Det har vi også dekket! Ta en titt på dette stilige halskjedet i gullmønster som er et must-ha i smykkeskrinet ditt. Det korte lengdehalsstykket har et meshmønster for teksturell effekt, mens en sølv rhodiumpolert gir en diamantfinish til denne nydelige gullkjeden. Matchende øredobber kommer som en del av settet for å fullføre utseendet ditt.

 • Design: 22K Teardrop Design gullkjede sett
 • Metall: 22K gult gull
 • Anledning: Resepsjon, cocktailfester, brudeseremonier
 • Stiltips: Bruk dette stykket over en kjole uten skuldre for å se fantastisk ut.

7. Diamond Studded Cascade Gold Haram Design:

Diamond Studded Cascade Gold Haram Design

KJØP NÅ

Her er et vakkert diamanthalsbånd som du finner umulig å motstå! Designet i blomster- og kaskadestil gir et slank utseende til din slanke hals. Haram er satt i 18k gull og veier ca 23 gram. Omtrent 2 karat diamanter og en enkelt rubinstein pryder denne flotte kjeden og kommer med et strålende snitt. Du kan bruke dette allsidige halsbåndet på bokstavelig talt ethvert antrekk i garderoben din. Ved å koble den sammen med de riktige øredobber kan du få denne haramen til å fungere for enhver anledning – fra bryllup til festivaler!

 • Design: Diamant- og rubinhalskjede i 18Kt gult gull
 • Metall: 18K gull
 • Anledning: Festivaler, bryllup, jubileer osv.
 • Stiltips: Velg matchende diamantpinner for å stjele showet!

8. Stilig blomstermønster gullkjede:

Stilig blomstermønster gullkjede

KJØP NÅ

Her er et stykke som selv datteren din vil godkjenne! Det nydelige blomstermønsterhalskjedet er akkurat det du trenger for å trekke oppmerksomheten til overkroppen. Halskjedet måler omtrent 16 tommer på lengden og veier omtrent 22,3 gram. Metallrenheten er 22 karat, og designet har ingen ekstra steiner eller diamanter. En kombinasjon av glatt og strukturert finish skaper et unikt utseende til denne haram.

 • Design: Eliza gullkjede
 • Metall: 22K gull
 • Anledning: Sosiale sammenkomster, middagsfester osv.
 • Stiltips: Bruk den med øredobber med blomstertema for å tjene komplimenter.

9. Gullkjede med to rader i mesh-stil:

Gullkjede med to rader i mesh -stil

KJØP NÅ

Her er et gullharam -sett i moderne stil som garantert vil vinne deg massevis av komplimenter. Halskjedet har et dobbeltlags design som fungerer med tradisjonelle og moderne ensembler. De fine detaljene består av et delikat maskemønster på perlene, og anhenget gir haram et finurlig utseende. Selv øredobber har en stilig design som lar dem fungere som allsidige skiller. Haram -settet veier rundt 21 gram og er satt i 22 karat gult gull.

 • Design: Gullkjede sett i mesh-stil
 • Metall: 22K gull
 • Anledning: Kveldsfester, mottakelser, Sangeeth
 • Stiltips: Bruk et dypt halsantrekk for å få halskjedet til å skille seg ut.

10. Gullflettet perler halskjede sett:

Gullflettet perler halskjede sett

KJØP NÅ

Her er et annet populært gullkjede -sett som passer kvinner i alle aldersgrupper. Halvkjedet med én rad har et flettet gullperledesign som gir et utsøkt utseende til nakken. Det beste med å eie denne haram er at du ikke trenger å vente på en stor anledning for å skryte av den. Den enkle designen oversettes enkelt fra sporadisk til hverdagssmykker. Halskjedet med matchende øredobber er satt i 22 karat gull og veier ca 24 gram.

 • Design: Flettet perler gullkjede med øredobber
 • Metall: 22K gull
 • Anledning: Kveldsfester, mottakelser, Sangeeth
 • Stiltips: Bruk et nakkefritt antrekk for å få halskjedet til å skille seg ut.

11. Halskjede med gullperler:

Gullperlehalskjede

Et vakkert perlekjede for alle damene der ute og ser veldig tradisjonelt ut. Perlene er veldig intrikat plassert for å lage 2 tråder av kjedet. Dette er en veldig fin design for et gullkjede som veier under 25 gram og kan fungere ved enhver anledning. Et høydepunkt ved dette designet er at den passer for damer i alle aldre. Dette er bra i pakken, et fint valg for et halskjede -design på 25 gram.

12. Plum Bago Floral Halskjede:

Plum Bago blomsterhalskjede

Det er en vakker blomsterkjede i 25 gram gulldesign som er tilgjengelig på markedet. Det ser veldig tradisjonelt ut. Blomstermønsteret gir dette kjedet mer skjønnhet. Det ser elegant ut. Disse 25 gram gullkjede -designene er de beste skjønnhetsgaver du kan kjøpe til dine spesielle bryllupsdager. Det er veldig pent utformet med blomsterhengene og perlene på trådene.

13. Gemstone Studded Gold Halskjede:

Gemstone Studded gullkjede

Kjærligheten og lidenskapen for gull blant damene er eksepsjonell. Dette perlebesatt halskjedet forbedrer kjedens skjønnhet. De røde og grønne edelstenene er en ekstra tiltrekning til settet. Det ser mer ut som et antikt stykke. Den er best egnet for formelle arrangementer. Bare match det med fine øredobber og armbånd for å fullføre settet. Disse gullkjede -designene er tilgjengelige i 25 til 30 gram.

14. Cutout halskjede:

Utskjæret halskjede

Det er en av de beste vakre modellene av 25 gram gullkjede -design. Det ser så enkelt ut med en enkelt gyllen tråd utstyrt med de vakre perlene med jevne mellomrom. Det gylne blomstermønsteret mellom perlene gir settet så mye eleganse. Det ser så fasjonabelt ut. Dette er best egnet for fester. Damer kan skryte av dette flotte halsbåndet og føle seg stolte over samlingen sin.

15. Peacock anheng halskjede:

Peacock anheng halskjede

Dette er et tradisjonelt smykke. Alle damene burde ha ett slikt design i samlingen. Et vakkert påfuglvedheng bidrar til storheten. Den er utelukkende håndlaget. Disse påfuglene ser veldig elegante ut på dette gylne settet. Damer kan fargekode med så nydelige påfugldesigner.

Et gullhalskjede i 25 gram er den viktigste delen av hver kvinne. De tar vare på disse gullpyntene med største omhu. Disse designene, som veier mindre enn 25 gram, er de vakreste gavene til damer. Gylne perler i kombinasjon med sorte perler eller perler ville være en veldig vakker design.