En av de mest varige typer herretilbehør, halskjeder til menn har gjort store fremskritt de siste årene. Halskjeder for menn er en ideell type “work to play” tilbehør, ettersom det enkelt kan gjemmes under en skjorte eller T-skjorte. Som andre typer smykker for menn, er halskjeder for menn oftest sett i moderne materialer som rustfritt stål, titan og wolframkarbid. Platinakjeder er en stor hit blant dagens fasjonable menn.

halskjede i platina

Vakre platina halskjede design med bilder:

Bruk et av dette platinahalskjedet med riktig antrekk, og du vil være sentrum for attraksjonen for alle. Her er de 9 beste platinakjeder og kjeder som vil øke utseendet ditt til en ny høyde.

1. Halskjede i platina mesh:

Halskjede i mesh i platina

En kjede som består av flere små ledninger som kombineres for en streng eller kjede, kalles en maskekjede. Kjeden gir en fjær- eller wire -type look for et stramt utseende til din casuals. Denne typen platinahalskjeder kan bæres i forskjellige lengder avhengig av ønsket utseende.

2. Seirende platinahalskjede med diamanter:

Seirende platinahalskjede med diamanter

Dette grasiøse Evara -halskjedet i platina er noe som gir en velsignelse i livet ditt med sin elektriske design som består av rundt 93 diamanter og ingen fargestener og platinavekt er 34,454. Dette seirende halskjedet er et stykke som hver kvinne vil ha i garderoben sin.

3. Platinum Royal Bloom halskjede:

Platinum Royal Bloom halskjede

Dette runde halskjedet er utformet på en slik måte at når det bæres med tradisjonelle ser det fantastisk ut i nakken. Disse platina halskjeder er veldig populære, allsidige og lette i vekt. Royal Bloom -halskjeder gir brukeren et prangende utseende uten å legge noen vekt på dem.

4. Platinum Faceted Cluster Halskjede:

Halskjede i platinafasettert klynge

Dette polerte halskjedet består av fasetterte perler som er forbundet med klynger av små polerte perler for å lage et iøynefallende design. Halsstykket er mye brukt i casuals som passer for offisielle funksjoner eller også for små arrangementer. Det er førstevalget til de kongelige kvinnene for et enkelt utseende.

5. Halskjede i platina med kryssende anheng:

Halskjede i platina med kryss -anheng

Leter du etter et ikonisk utseende på enhver temafest eller anledninger som jul, bursdag, etc. Prøv et krysshengende platinahalskjede for menn. Halskjedet består av kabelkjede og et kryss -anheng som henger fra denne vakre platina -kjeden. Den svingete designen legger til sin egenart. Prøv det på casuals for et rockende utseende.

6. Venetiansk halskjede i platina:

Platinum venetiansk halskjede

Elsker å bruke geometriske former som et pryd! Ta et design laget av firkantede perler. Den eneste clacken ser fantastisk ut for de som er villige til å ha et enhetlig utseende for tilfeldige på fester, bedriftsarrangementer, ekteskap, etc. For det meste valgt av eldre mennesker, er det også ungdoms valg å gi utseendet sitt delikatesse.

7. Halskjede i Platinum Infinity Ring:

Platin Infinity Ring halskjede

Leter du etter et stilig utseende for enhver funksjon, begivenhet eller vanlig slitasje! Få et uendelig ringkjede som er designet med to polerte ringer som er sammenkoblet med hverandre. Kjeden gir brukeren et knusende utseende både på casuals og formal. Det er sterkt valgt av unge par, dansere, ringelskere osv.

8. Platinum sjarm:

Platinum sjarm

Platina -anheng er små artikler som settes på en kjede. Anhengene som brukes i disse halskjederne er små, i motsetning til de som brukes i kvinners smykker. Disse halskjeder i platina brukes vanligvis slik at anhenget hviler på brystbenet og ikke er synlig med mindre du planlegger å fjerne skjorten.

9. Halskjede i religiøst emblem av platina:

Halskjede i religiøst emblem i platina

Disse halskjedene bruker religiøse symboler og emblemer for anheng. Hinduistiske guder som Shiva, Ganesh og andre symboler som kors er kjent for å bli brukt i slike halskjeder. Disse platina -anhengene bæres av mennesker over hele verden på grunn av forskjellige religiøse overbevisninger.

Kvinner og menn bruker halskjeder eller kjeder for å utfylle utseendet. Halskjeder og kjeder som disse gir brukeren et veldig kongelig utseende. Platinakjeder er ikke for prangende, men samtidig gir de deg en annen form for eleganse. Bruk smykkene dine forsiktig, da det sier mye om deg og stilen din.