Man kan faktisk ikke vite om en kvinne med mindre man har sett hennes juvelkolleksjon “I den kategorien faller Edelsteners halskjede -samling. Edelsten også kalt edelstein som fordriver skjønnheten i forskjellige farger i henhold til brytningsindeksen, brudd på krystallpartiklene og den kjemiske sammensetningen.

Edelstener er klassifisert i grupper og arter. Arten Beryl har Emerald, Aquamarine, red beryl, Heliotrope, Morganite og Goshenite og arten Corundum inkluderer gruppen av steiner kalt Ruby og safir.

Siste og stilige edelstenskjede -design for kvinner i mote:

La oss måtte se på de 9 beste designene av edelstenskjeder for damer.

1. Multi-formet fasettert edelsten hvitt gull halskjede:

Flerformet fasettert edelsten hvitt gull halskjede

Denne typen design har den forskjellige formen på edelstenen som faller under designen med flerfarget edelsten. Steinene i det mer halskjedet er den mest brukte blå topas, granat som er grønn, Ametyst lilla i fargen, Star Ruby (rød), Citrin (gul). Kombinasjonen av dyrebare og halvverdige edelstener gir magisk stråling av farger.

2. Sapphire-Pearl Long Necklace:

Safir-Perle Langt Halskjede

Det er en edel edelsten som er fødselsstenen for september måned. Denne steinen faller inn under arten Corundum som avgir fargen kongeblå til oransje-rosa farge sjelden. Når kongeblå og hvit perle kombineres til et langt edelstenskjede, kan ord ikke uttrykke det fantastiske juvelstykket.

3. Pæreformet rubin -diamanthalsbånd:

Pæreformet rubin -diamanthalsbånd

Det er den viktigste edelstenen som brukes til å lage smykker. Den avgir lys rød farge og fargen avhenger av krominnholdet. Ruby passer godt til Diamonds som gjør det mer attraktivt og gir en beroligende effekt på øynene. Det er fødselsperlen for folk født i juli.

4. Viking Knit Amethyst Gemstone Necklace:

Viking strikk ametyst edelsten halskjede

Ametyst en semi-edel lilla lilla edelsten. Det er fødselssteinen for mennesker født i februar. En kobbertråd strikket til edderkopper med ametyststein besatt i skjønnhet i sentrum av seg selv.

5. Aquamarine Gemstone knyttet gullkjede:

Aquamarine Gemstone-koblet gullkjede

Akvamarin Halvedel edelsten som skinner ut i grønnblå farge, fødselsstenen for mennesker født i mars. Et gullkjede med en blåaktig tråd som er koblet til firkantet Aquamarine -anhengskjede i halskjede som danner et dobbelt halskjede, er verdt å ha i en smykkeskrin for kvinner!

6. Cat’s Eye Quartz Platinum Halskjede:

Cat's Eye Quartz Platinum Halskjede

Kattøye eller drageøye er det mest brukte smykket av ungdom denne dagen. Denne gjennomsiktige kvarts har et bevegelig øye som kalles “Chatoyancy” som betyr Cat’s Eye. Denne steinen hjelper til med å regulere blodsukkernivået, opprettholder synet i øynene

7. Onyx Gemstone Black Thread Halskjede:

Onyx Gemstone Black Thread Halskjede

Denne enkle og elegante halskjedet i svart tråd med forbløffende edelsten i svart farge er en fantastisk kombinasjon som kan brukes sammen med alle typer skikker. Personer som har sin fødselsstein (for Leos) som oynx kan bære dette edelstenskjedet ikke bare for enhver anledning, men også som smykkedag. Denne edelstenen har helbredende egenskaper som hjelper mot angst.

8. Turmalin flerfarget edelstenskjede:

Turmalin flerfarget edelstenskjede

Dette er et unikt perlehalskjede, turmalin kommer i forskjellige farger, den mest populære er vannmelonfarget turmalinstein. Flerfargen fra disse steinene er naturlig, noe som gjør den mer spesiell blant andre steiner.

9. Treramme Rose Quartz anheng halskjede:

Treramme Rose Quartz anheng halskjede

Rosenkvarts som avgir en subtil rosefarge som får den til å se rik og kongelig ut når den brukes som halskjedevedheng. Denne edelstenen, når den kombineres med et sirkulært treverk, er en lykke. Dette enkle anhenget kan kombineres til en gullkjede eller en tenk svart trådkjede.

Etterspørselen etter gemologer har blitt økt over hele verden, noe som viser en hovedfaktor for at edelstener har skapt en enorm innvirkning i alles liv på grunn av den enorme mengden positive effekter. Å velge riktig stein og gi den et design er verdt tiden du bruker.