Barnhanddukarna är den unika kollektionen och sortiment som verkligen är avsedda för barn under 12 år. De är utformade separat för både pojkar och flickor. Utskrifterna på handdukarna består av blommor, djur, natur och seriefigurer. Så det är väldigt enkelt att välja ditt barns val när vi vet vad som skulle vara deras favoritfärg eller tryck. Barn gillar att välja sitt behov enligt deras humör och tid så att föräldrar kan prova att ge handdukar en idé om ett leende på läpparna.

Bästa barnhanddukar med bilder:

Här är topp 15 barnhanddukar som är attraktiva och anmärkningsvärda.

1. Personliga handdukar för flickor för barn:

Personliga handdukar för flickor

Du kan ge ditt barns handduk ett namn eller till och med lägga till ett meddelande som ska skrivas ut på presenten. Detta är en badhandduk för barn som har blommor och fåglar tryckta på den. Denna färgglada handduk är lämplig för tjejbarn som är förtjusta i naturen och dess skönhet.

2. Handdukar med blommor för barn:

Hooded Flower Kids Handdukar

Här får du den fantastiska samlingen barnhanddukar som är avsedda för användning under simning eller för liknande utomhusaktiviteter. Denna handduk är gjord av 100% frottébomull och har ett huva med mönster som igen är utsmyckat med blommodesignat hantverk.

3. Supermjuka bomullshanddukar för barn:

Supermjuka bomullshanddukar för barn

Söta barn behöver söta svar supermjuka badhanddukar att använda. Så, dessa barns badhandduk är perfekt för barnen för deras mjuka, smidiga hud. Den är gjord av högkvalitativ bomull med tecknade karaktärer tryckta på den.

4. Personliga pojkar barn handdukar:

Personliga handdukar för barn

Få dina barn att välja den här typen av personliga handdukar för att få sin egen passion. De är de perfekta handdukarna som är avsedda för pojkar som gillar djur eller stjärntryck över hela sin badhandduk. De är tillräckligt långa för att lindas runt dem.

5. Poncho -handdukar för barn:

Poncho handdukar för barn

Detta är den nyaste i samlingen som har Thomas och Friends tryck på materialet. De är barnens strandhanddukar som kan användas för barn på 5 år. De är supermjuka och absorberar lätt vatten när de är dränkta.

6. Blåttryckta handdukar för barn:

Blåttryckta handdukar för barn

Här är den attraktiva blå handduken för barn som har huva. Denna barns simhandduk är mycket vacker i sitt utseende och också mjuk mot barnens ömma skinn. Den har vit bakgrund på armarna och med delfintryck, vilket ger sin nya design.

7. Gröna sjöjungfrun flickor barn handdukar:

Green Mermaid Girls handdukar för barn

Ta en titt över denna gröna skuggade vanliga handduk med huva design. Den har sjöjungfrutryck för att göra den lämplig för tjejbarnen att njuta av sin dag. Denna barns handduk kan också anpassas för att göra den mer elegant och trendig.

8. Ballerina Girls handdukar:

Ballerina Girls handdukar

Detta är en badhandduk för barn som har en unik mönsterdesign som är attraktiv bland flickbarn. Den har Ballerina Doll -tryck med huva. Den är tillverkad med bomullstyg i äkta kvalitet med blå och rosa nyanser.

9. Lastbilar tryckta pojkar barnhanddukar:

Lastbilar tryckta pojkar barnhanddukar

Här är den bästa samlingen någonsin bland pojkar handdukar som kan användas under både strand och pool tid. Och vid behov kan du också prova detta under hemduschar. Dessa barns badrumshanddukar är för pojkar, eftersom det finns lastbilsutskrifter överallt.

10. Lätt handduk för barn:

Lätt handduk för barn

Planerar att gå på utflykt med barn och sedan få lätta handdukar för poolen eller strandutflykten, dessa typer av handdukar är också fördelaktiga i ryggsäcken. Lätt att använda och bekväm att passa i väskor också. Ljusa handdukar ger dina barn ett lockande utseende efter badet.

11. Huvudduk för barn:

Handduk med huva för barn

Barn gillar att spendera mer tid i badrummet; de gillar att leka med vatten i badtiden. Detta är lite annorlunda huva groda stil handduk som de kommer säkert att älska att ha detta mönster. Dessa är inte tunga så det är lätt att bära också. Detta är också det bästa alternativet för strandtidsspel.

12. Handdukar för garn för barn:

Handdukar för tvinna barn

Dessa är medelstora handdukar tillverkade av bomullsmaterial och detta är vitfärgat fast material med spetsdesign för barnhandduk. Dessa handdukar matchar dina barns humör och hans personlighet också. Denna handduk är lätt att ta upp extra vatten så att du inte behöver oroa dig för barn efter badet.

13. Personliga strandhanddukar för barn:

Personliga strandhanddukar för barn

När vi bestämmer oss för att ge våra barn, varför kan vi då inte prova några personliga presenter? personliga presenter i handdukskategorin för barn kommer säkert att vara glada för dem. Du kan anpassa dina barns namn på den och de kommer säkert att prova dessa handdukar på stranden. Detta handduksmaterial är polyester fram och bomull på baksidan. Du kan anpassa enligt din tryckta idé.

14. Långärmad huva med handduk för barn:

Långärmad huvhandduk med huva

Detta är unisex kön av handdukar för barn, du kommer att få vanlig ärmstil och få denna tecknade typ av mönster medan du väljer för dina barn. Detta är en bekväm handduk för dina små barn; du kan hitta bra ytterkläder päls typ på den. Olika djur i huva -stil ger dina barn klassutseende.

15. Ansiktshanddukar för barn:

Kids Face handdukar

Detta är användbara fyrkantiga handdukar för barn i skoltiden, de kan använda dem under skolans lunch. De kan bära för sitt vanliga ansikte rent. Det hjälper till att torka snabbt och tillverkat med bomullsmaterial så lätt att alltid använda. Mönstret är plädtyp så att du kan köpa dessa handdukar till dina barn.

Barns handduksserier har många design och mönster som kan användas för olika aktiviteter och ändamål. Du har huva med huva och även extra stora handdukar. Alla dessa handdukar är gjorda av 100% frottébomull och har funktionen enkel och snabb vattenabsorbering. Så du har de bästa samlingarna av barns badhanddukar någonsin och du är öppen för att enkelt välja ditt barns val.