Personliga handdukar blir allt mer populära i dessa dagar och är en perfekt presentlösning för dem som letar efter skräddarsydda presenter. De kan designas av egna och kan läggas till personlig touch för att göra det mer attraktivt. De finns i olika former, storlekar, färger och mönster för alla att välja mellan.

Senast & Lyxiga personliga handdukar:

Läs vidare för att känna till de 9 bästa personliga handdukarna du kan köpa för att passa din användning.

1. Personliga handdukar:

Baby personliga handdukar

Denna vackra rosa personliga babyhandduk är en perfekt present till de nyfödda barnen och även till småbarn. Det är mjukt i tyg och är mycket skonsamt för deras hud. Den kan användas dagligen och kan enkelt tvättas för hand.

2. Personliga handdukar för par:

Personliga handdukar

Dessa vita personliga handdukar med graverade bokstäver är ett måste för de nygifta eller paret som letar efter en romantisk present till varandra. Den är vit i färgen och kommer med svarta graverade bokstäver broderade med tråd.

3. Personliga handdukar för pojkar:

personliga handdukar för pojkar

Detta vita handduksset för pojkar är en unik idé. Det kan vara perfekt som en personlig handduk för killar som är i fitness och gym. Du kan få valfritt brev och design graverade enligt dina behov. Materialet är mjukt och skonsamt för huden.

4. Broderade anpassade badhanddukar:

Broderade personliga handdukar

Denna rödbruna broderade handduk är en av de bästa anpassade broderade handdukarna. Det kommer med vitt broderi med namnet namnet och du kan få ett annat namn eller meddelande graverat på det. Det är en bra badhandduk och kan också användas som en strandhandduk.

5. Broderad handdukssats:

personliga handdukar

Denna uggla och namnbroderade handdukssats är en vacker bit under handdukssats och kan vara en stor personlig present. Handdukens basfärg är vit och därför kan olika färger användas för broderi. Det kan skräddarsys enligt krav. Handduken kan användas för regelbunden användning.

6. Tryckta personliga badhanddukar:

Tryckta personliga handdukar

Denna strandhandduk med flamingo -tryck med anpassat namn är ett måste för alla strandälskare och älskare av ljusa livfulla färger. Tillsammans med flamingotrycket kan handduken anpassas genom att lägga till namn eller mönster enligt behov. Handduken kan också användas som badhandduk och färgerna eller broderiet försvinner inte vid vanlig användning.

7. Monogram personliga badhanddukar:

Monogram personliga handdukar

Dessa personliga handdukar i monogram är en vacker uppsättning anpassade handdukar och kan användas dagligen. Handduken är vit i färgen och har en skräddarsydd monogramdesign i gult och grönt. Färgerna kan ändras och designen kan också ändras enligt krav.

8. Simning personliga handdukar för barn:

Simning personliga handdukar för barn

Denna simning personliga handdukar för barn är en perfekt present till barn som älskar att simma. Den är rosa i färgen och har barnets namn på handduken med en tecknad karaktär efter eget val. Den kan användas dagligen men måste torkas för att färgen inte ska blekna.

9. Svarta handdukar:

Svarta handanpassade handdukar

Denna personliga svart handduk är en av de vackraste handdukarna under de anpassade handdukarna. Den är utformad i schackmönstret och har den första bokstaven i personens namn som den är begåvad till. Designen kan ändras enligt kraven.

Personliga handdukar blir en modefluga i dessa dagar och är en perfekt presentlösning för dem som letar efter skräddarsydda presenter. De kan designas av egna och kan läggas till personlig touch för att göra det mer attraktivt. Kolla in ovanstående 9 personliga handdukar för att ge dina nära och kära present.