Varumärket Baggit är ett mycket populärt ord i Indien när det gäller handväskor för damer. Deras starka tro på att ”klä sig för att döda och inte döda för att klä sig” Baggit -märket fick PETA Vegan Fashion Award 2014. Neha Lekhi, grundaren av Baggit -märket, trodde på ofarliga produkter och erkände Baggit som ett indiskt varumärke med integritet. Handväskan är ett nödvändigt tillbehör som behövs för kvinnor i hennes vardag. Det kan också metamorfiskt kallas för tredje handen för kvinnor. Baggit Handväskor är populära bland alla åldersgrupper.

handväskor för baggit

Ny samling baggitväskor för damer och tjejer:

Det finns olika typer och färger av baggit -handväskor som kan användas efter tillfället, genom att de 25 bästa Baggit -handväskorna som är vanligast i trenden har påpekats här.

1. Baggit Office handhållna väskor:

Baggit Office handhållna väskor

KÖP NU

Denna bruna färgblockerade handhållna väska för kvinnor är en ny och unik i sin kollektion. Om du älskar mångsidigt slitage med flera fackutrymme kan det vara bra att gå. Den levereras med två innerfack och ytterligare en innerficka. Inte bara det, färgen och designen ser iögonfallande och härliga ut, lämpliga för unga till medelålders kvinnor som föredrar fascinerande utseende.

 • Design: Brun handhållen väska med ficka
 • Material som används: PVC
 • Vård: Torka av dammet med en torr trasa.

2. Baggit sidoväskor:

Baggit sidoväskor

KÖP NU

Den här texturerade slingväskan är en annan ny och härlig i deras kollektion. Sidosele -väskan kommer med en lång axelrem med ett elegant och kantigt vackert utseende. Den har två rymliga yttre fack och även ett inre fack. Prova denna senaste Baggit-handväska för snabba utflykter med vänner och familj för det moderna samtida utseendet.

 • Design: Texturerad bärsele med axelrem
 • Material som används: Syntetisk
 • Vård: Använd endast en torr trasa för att torka bort dammet.

3. Baggit Small Crossbody Väskor:

Baggit Small Crossbody Väskor

KÖP NU

Denna eleganta, elitbeige Baggit-crossbody-slingväska är en av våra favoriter genom tiderna. Den här praktiska och lilla, perfekt utseende väskan för kvinnor levereras med knappstängning, två innerfack och en icke avtagbar lyftsele. Detta är från den senaste baggit handväskorna nya kollektionen.

 • Design: Beige liten crossbody -väska med knappstängning
 • Material som används: Syntetiskt Läder
 • Vård: Torka av påsen med en ren och torr trasa för att ta bort damm.

4. Baggit läder Hobo väskor:

Baggit läder Hobo väskor

KÖP NU

Om du älskar unika och nya dagsväskor kan den här Baggit -läderhobobagen vara det perfekta och lämpliga valet för dig. Denna härliga hobo väska i brunbrun färg levereras med ett rymligt fack och är en mångsidig mångsidig plockning. Från dina bruncher och middagar till fester och utflykter, väskan kan passa i alla slags outfits och gå med alla typer av färguttalanden. Vad tycker du om den här?

 • Design: Brun färg läder Hobo väska från Baggit
 • Material som används: Läder Syntet
 • Vård: Torka av dammet med en torr ren trasa.

5. Baggit väska:

Baggit väska

KÖP NU

För alla de arbetande kvinnorna eller om du alltid har med dig massor av saker, är denna väska i beige beige färg ett måste. Med det perfekta stilmeddelandet, utseendet, designen och det polerade utseendet kommer väskan med ett push-lock-system och avtagbart lyftband-perfekt för en mångsidig look. De rymliga facken är alltid en stor extra fördel!

 • Design: Beige färgväska med push-lock-system och avtagbar lyftrem
 • Material som används: Syntetisk
 • Vård: Torka av påsen med en ren trasa för att ta bort damm.

6. Baggit Sling Bags:

Baggit Sling Bags

KÖP NU

Baggit -bärsäckarna är bland de mest älskade varianterna i damväskkollektionen. Denna speciella brunfärgade fasta slingväska är en sådan härlig bit. Den levereras med ett stort rymligt fack, två innerfickor, en snygg lång rem och justerbar storlek. Det plyscha och polerade utseendet från denna damväska -handväska lockar oss ganska mycket till designen.

 • Design: Brun enfärgad påse med tre fickor
 • Material som används: Syntetisk
 • Vård: Torka av påsen med en torr trasa för att ta bort damm.

7. Baggit Duffle Travel Bag:

Baggit Duffle Travel Bag

KÖP NU

För många som tycker att väskorna blir tråkiga kan den här Baggit -väskan vara perfekt. Denna snygga och härliga väska levereras med en avtagbar väska, perfekt för korta resor och semester. Väskan har ett rymligt fack och en innerficka. Det är vattentätt och hållbart, med ett bekvämt och elegant utseende.

 • Design: Baggit Duffle Bag med avtagbar rem
 • Material som används: PVC
 • Vård: Torka bort damm med en torr trasa.

8. Baggit bärbar väska:

Baggit bärbar väska

KÖP NU

Denna härliga och snygga marinblå färgväska med övre handtag för kvinnor är inget mindre än ett bra verktyg. Den passar enkelt i en elegant och tunn lätt bärbar dator och rymmer plats för andra saker med ett bra rymligt fack. Det är ett måste för alla yrkesverksamma och affärskvinnor.

 • Design: Marinblå övre handtag laptopväska
 • Material som används: Syntetisk
 • Vård: Rengör den endast med en torr trasa.

9. Baggit axelväskor:

Baggit axelväskor

KÖP NU

Vi är kär i denna rosa och mauvefärgade snygga och eleganta axelväska. Denna Baggit-handväska för damer är en perfekt grand och elegant, elegant väska för moderna kvinnor i åldersgrupper. Väskan levereras med ett rymligt fack och två innerfickor, tillsammans med två axelremmar. Detta är idealiskt för kvinnor som älskar kantiga och eleganta elitutseenden.

 • Design: Rosa och Mauve färgad axelväska
 • Material som används: Syntetisk
 • Vård: För att rengöra damm, torka bara med en torr trasa.

10. Baggit tygväskor:

Baggit tygväskor

KÖP NU

Borta är de dagar vi gnäller om de tråkiga tygpåsarna. Baggits härliga tote bag har en rymlig insida och även en avtagbar lyftrem. Du kan nu använda den här väskan som en handhållen väska med övre handtag eller en bekväm bärsele, precis som du vill.

 • Design: Tygväska från Baggit med avtagbar lyftrem
 • Material som används: PVC
 • Vård: Använd en torkduk för att rengöra damm.

11. Kvinnors Baggit -handväska i kakifärg:

Baggit -handväska för kvinnor i kakifärg

Det är en väska av syntetmaterial som är ungefär 14 tum hög och 16 tum lång. Den har olika fack med dragkedja. Det används mestadels som vardagligt och dagligt kontorsdräkt. Denna typ av handväska av syntetmaterial är inte vattentålig, men den tjänar till att bära alla föremål som behövs för daglig användning.

12. Gula Baggit -handväskor för damer:

Gula Baggit -handväskor för damer

Denna typ av väska bärs mestadels för hand. Den är tillverkad av syntetmaterial med två parallella handtag fästa i mitten. En lång lyftsele finns också på sidan, som kan tas av. Det är inte en vattentät väska, och exponeringen för solen måste begränsas. På grund av dess ljusa färg rekommenderas den för att bära den på en fest.

13. Baggit Damhandväska i vinfärg:

Baggit handväska för kvinnor i vinfärg

Det används vanligtvis för professionellt slitage på grund av dess eleganta och subtila färg. Den består av syntetiskt vinfärgat material med bara ett fack och med en kuvertstängning. Handtagen är fästa i mitten av påsen och kan bäras för hand.

14. Baggit Black Tote Handväska:

Baggit Black Tote Handväska

Det är en ganska stor väska i längden på denna typ av väska är lång, vilket hjälper till att ladda en bärbar dator och annan daglig användning. Den har två långa parallella handtag, som hjälper till att bära den på axeln. Denna typ av väska kan användas som avslappnad eller för professionellt bruk.

15. Ting Tong Black Bag från Baggit för bärbar dator:

Ting Tong Black Bag från Baggit för bärbar dator

Det är en bärsele som används av män som ger ett smart utseende. Det är en rymlig väska som är lådformad med en flip på omslaget. Selarna fästs på sidan, justeras efter personens längd och vikt. Denna väska används som en kontorsväska av ungdomar eller en resväska för att hålla alla viktiga dokument.

16. Dubbeltonad väska med Baggit:

Dubbeltonad väska med Baggit

Det är en läderfärgad väska. Det kan vara två kontrasterande färger. Den mest dubbla tonade väskan i trenden är Orange och olivgröna påsar. Denna typ av väska tar fram det rika utseendet på läder. Väskans design är märklig. Basen på väskan är bred och avsmalnar överst med dragkedja.

17. Jhuti Aqua Bag:

Jhuti Aqua Bag

Detta är en mängd olika slingväskor som college-goers är kär i. Väskans design skiljer sig från den vanliga selepåsen tillverkad av Jhuti -material. Det är en lång väska som bildar en krökt form upptill med en sele fäst vid sidan.

18. Baggit Bowling Handväska för tjejer:

Baggit Bowling Handväska för tjejer

Det är ett uttryck för elegans och stil. Denna typ av väska är mycket rymlig. Väskans längd är mindre, men bredden är ganska tillräcklig för att behålla alla möjliga saker som behövs för kvinnor. Det är en syntetisk väska som är vattentålig.

19. Jhuti Green Shoulder Bag:

Jhuti grön axelväska

Denna typ av väska kan kallas en Vegan Style handväska. Detta är en miljövänlig väska. Denna typ av väska bildar en sadelform i botten med två handtag fästa vid hörnen. Denna typ av design tar fram sadelformen och är lätt att bära på axeln.

20. Med handväska:

Med handväska

Detta är den senaste samlingen av väskor. I denna typ av handväska är händerna designade tillsammans med väskan, vilket gör den lätt att bära och namnet By-Hand väskor. Men förutom det inbyggda handtaget finns också yrket med en slyngfäste fäst på sidan, som är avtagbar.

21. Baggit Black Hobo Handväska:

Baggit Black Hobo Handväska

Denna rymliga väska behövs för kvinnor som fortfarande letar efter en väska för att behålla alla omedelbara föremål och andra dokument. Den består av syntetmaterial (polyuretan) med dragkedja och ett handtag.

22. Handväska från Baggit:

Handväska från Baggit

En enkel, elegant säng har en platt bas med en bred öppning med dragkedja. Handtaget är mycket litet, vilket gör att det bara kan bäras för hand. Denna väska tar fram stilmeddelandet i en folkmassa på grund av sin kompakta men rymliga väska.

23. Svart läderväska Baggit:

Svart läderväska Baggit

Svart är också en favoritfärg för både män och kvinnor. När det gäller kvinnors handväska är svart läder den mest föredragna färgen eftersom det är ett rikt utseende. Designen på väskan säger sitt sätt. Höjden och bredden är lika i proportion med två parallellt fästa handtag.

24. Baggit Brown Handväska:

Baggit Brown Handväska

Det är en handväska av syntetmaterial. Ungdomar används oftast på grund av sin livfulla färg och en ganska rymlig väska med två handtag fästa på vardera sidan i mitten.

25. Designer Bucket Baggit Bag för flickor:

Designer Bucket Baggit Bag for Girls

Den rymliga och snygga väskan används mestadels av högskolebesökare. Numera har stilen att bära en college -ryggsäck tvättats bort. Istället används handväskor som är rymliga och trendiga i den listan, allmänt hinkpåsarna. Ett enda fack med små fickor syns inuti. Låssystemet är med en enda knapp fäst i mitten. Ett repsystem kan också användas för att låsa påsen, sett som i jutepåsar.

Ungdomar som har tråkigt att använda vanliga påsar och prova innovativa och kreativa mönster på dina väskor som att limma glittrande stenar eller lapptäcke. Baggit är ett av de mest kända indiska företagen som har blomstrat mest enormt och har vunnit internationellt erkännande. Denna bedömning uppnås endast på grund av dess fashionabla väskor som är designade och sålda på marknaden, och dess tillväxt kommer att ta fram fler designersamlingar.