Kvinnors handväskor definierar din stilkvot. Vem skulle inte älska att bära en trendig handväska till arbetsplatsen eller till lunch med vänner? Att bära en väska är inte längre bara för användningsändamål, det talar också om din smak i mode. Kvinnor har inte något emot att lägga mer pengar på sina handväskor. Med marknaderna översvämmade med en mängd varumärken som handlar i påsar har det blivit ännu svårare att göra rätt val. Ett bra varumärke är ett som håller sin kvalitet hela tiden, och Avon är verkligen ett bland dem. Även om det är erkänt som ett av de bästa tillverkarna av skönhetsprodukter, erbjuder Avon också ett urval av handväskor som är en perfekt blandning av stil och kvalitet.

Fantastiska Avon -handväskor i Indien med bilder:

Det finns olika handväskemärken på världens marknad. Denna artikel kommer att förklara om vackra handväskor av märket Avon. Ta en titt på de 9 bästa kollektionerna av Avon -handväskor med bilder och priser som är mycket lättillgängliga i Indien.

1. Avon Ultimate Cross Body Bag:

Avon Ultimate Cross Body Väska

En mycket snygg handväska från Avon tillverkad i läderliknande nylon och accentuerad med guldfärgad hårdvara. Huvudhöjdpunkten i denna väska är överkroppshandtag och rem. Denna Avon Ultimate Crossbody Bag är perfekt för en dag ute med sina två innerfickor och en blixtlåsficka på insidan. Gör denna snygga väska till din genom att bara betala 1340 INR.

2. Empowerment Tote:

Empowerment Tote

Detta är en handväska i begränsad upplaga från Avon som förmedlar budskapet om kvinnors egenmakt. Det finns ett meddelande på handväskan som talar mot våld i hemmet. Denna väska är gjord för ett bra ändamål och kostar bara 469 INR.

3. Crazy For Canvas Tote:

Crazy For Canvas Tote

Denna Canvas Tote i solida tjejer är ett måste för unga tjejer. Det är en bland signaturkollektionen av Avon -handväskor i Indien. Tillverkad av 100% bomull, det finns en ficka med dragkedja, två glidfickor på insidan och en ytterficka. Denna tygväska är helt funktionell och finns i blå eller rosa färger för bara 1340 INR.

4. Tropisk applikationsväska:

Tropisk applikationsväska

En perfekt väska för din strandsemester, ett dopp i poolen eller till och med när du måste göra flera ärenden. Dessa väskor är gjorda av 100% bomull med polyesterfoder och läderliknande handtag och är en av de bästa av Avon-handväskor i Indien. Dessutom kommer den här enkla grab-and-go-bag att till och med få dig att se snygg ut utan ansträngning. Väskan Tropical Applique är tillgänglig för 1675 INR.

5. Väv ett meddelande Hobo:

Väv ett meddelande Hobo

Verkligen en fantastisk och elegant handväska från den mångsidiga samlingen av Avon -handväskor. Denna väska är tillverkad i konstläder tillsammans med trendiga tofsar i fuskmocka, som fästs på dragkedjan. Diamantvågmönstret på denna hobo från Avon gör det klassiskt men coolt. Prissatt till 2680 INR är denna tote -handväska endast tillgänglig i brun färg.

6. Everyday Canvas Messenger Handväska:

Everyday Canvas Messenger Handväska

En mycket bärbar handväska från Avon som är rimligt prissatt till 1675 INR. Tror inte att du behöver någon annan anledning att köpa den! Denna sportiga och ljusa handväska kan enkelt användas för alla tillfällen och under alla årstider. Detta är en av de bästa och perfekta Avon -handväskorna för kvinnor med bra design.

7. Mark Carry-All Hand Bag:

Mark Carry-All handväska

Denna överdimensionerade väska är idealisk för arbetande kvinnor eller en som behöver bära massor av vardagliga saker. Tillverkad av polyuretan (100% konstläder) denna väska 3 inre och 3 yttre fickor. Gott om utrymme att lägga allt kvinnor kan begära. Det finns även dragkedja på toppen av säkerhetsskäl.

8. Take Me To The Tropics Beach Handväska:

Take Me To The Tropics Beach Handväska

Den här ljusgröna och vita randiga överdimensionerade handväskan från Avon kan inte missas från listan över topp 9 Avon -handväskor i Indien. Denna överdimensionerade väska, som är perfekt för en stranddag, har gott om plats att förvara allt du behöver. Gör detta till ditt genom att helt enkelt spendera INR 2010.

9. Värm upp till det muff väska:

Warm Up To It Muff Bag

En perfekt furry handväska för din utflykt under de kalla vintrarna. Denna handväska i konstläder med kedjeband i metall kommer omedelbart att öka din stilkvot. Ta det till bara 2546 INR.

Dessa var några av de bästa urvalen från Avon handväskor i Indien. Se denna lista när du planerar att köpa smarta men prisvärda handväskor. Förutom att göra trendiga handväskor för kvinnor, erbjuder Avon också ett bra urval av Avon skolväskor för barn. Kolla in det!