När vi i allmänhet pratar om smyckena är det första kvinnan som tänker på det, men nu har tiden förändrats, män försöker också göra experimenten i deras utseende med stöd av de snygga herrsmyckena. Idag finns det massor av smycken som finns tillgängliga för herrar, till exempel – kedja, armband, ringar och hängen.

hängen för män

Olika typer av herrhängen i guld- och silverdesign:

Hänge är ett av de mest kända smyckena bland herrarna. Låt oss titta på de 15 bästa herrhängen som är lika trendiga som snygga.

1. Guldhjärta hänge för män:

Guld hjärta hänge för män

Guldhjärtspendlar används i stor utsträckning av männen för att dekorera sin halsringning. Guldhjärtshänget ger din persona ett lyxigt och rikt utseende. Guldhängen för män finns i olika storlekar och former. Man kan välja det puffiga hjärtat, vridna hjärtan eller ett enkelt öppet hjärta.

2. Hängsmycken för ädelstenar:

Ädelsten Hänge

Ädelstenhängen är associerade med astrologin men de är också mycket kapabla att ge bäraren ett elegant utseende. Slå ihop med guld- eller silverkedjan och höj skönheten i ett hängande. Ädelstenhängen är en mycket vanlig stil i kategorin herrhängen i guld.

3. Guldstångsmycken för män:

Guldstångsmycken för män

Stånghängen är ett av de mest snygga hängen. Om du vill visa upp din unika swag kan du gå för detta barhäng. Stånghänget finns i vertikala och horisontella former. Välj den som passar dig bäst och gör dig redo att skryta med en ny stil.

4. Religiösa guldhängen för män:

Religiösa guldhängen för män

De religiösa guldhängen för män kan vara ett perfekt val att ge din far, bror eller din man. Dessa hängen finns i olika utföranden och former. Man kan också välja Herrens ikon som ett hängande. Sådana herrhängen i guld är omtyckta av männen över hela världen.

5. Alfabet Silverhängen för män:

Alfabet Silverhängen för män

Alfabetet hängande behöver inte några speciella tillfällen eller speciella kläder att bära. Välj helt enkelt hänge till den första bokstaven i ditt namn och du kan bära den med din dagliga klädsel. Man kan hitta ett brett utbud av mönster och mönster i denna stil. Om du vill bära en enkel bokstav kan du gå för det vanliga alfabetet, men om du vill visa lite innovativitet kan du välja de vridna.

6. Horn Mens Gold Hänge Design:

Horn Mens Gold Hänge Design

Hornhänge är en mycket unik hängsmycke i kategorin herrhängen. Hornhängen finns i olika storlekar och färger. Om du vill visa upp din macho -attityd, kan detta hornhänge mycket väl tillgodose detta behov.

7. Diamond Stud -hängen för män:

Diamond Stud -hängen för män

Som vi alla vet att diamanter inte har sina konkurrenter eftersom de har sin egen charm och skönhet, är det därför ett enkelt diamanthänge för män kan räcka för att ge dig en kunglig och elegant personlighet.

8. Silver och guld Sun Flower Chain Hänge:

Silver och guld Sun Flower Chain hänge

Solblommahänge har något unikt och annorlunda i sin egen stil. Solroshänget för män förbättrar skönheten i din halsringning och tar fram en charm i hela din klädsel.

9. Ringar hänge för män:

Ringar hänge för män

Rings hänge är ett mycket hett smyckesobjekt i dessa dagar. Mäns används i stor utsträckning dessa ringhängen på grund av deras höga glans och attraktiva utseende. Du kan hitta hänget med en ring eller också välja de två eller tre ringarna.

10. Gitarrformade män hänge:

Gitarrformade män hänge

Det gitarrformade hänget avsett för musikälskare. Vi har sett att de flesta av de unga pojkarna alltid älskar att spela gitarr och det är därför detta gitarrformade hänge tar platsen i den här topplistan. Häng detta gitarrformade hänge i din halskedja och låt världen se din kärlek med musiken.

11. Play Boy Hänge i Silver:

Spela Boy Pendant i silver

Play boy -hängen för män är mycket efterfrågade nuförtiden. Play boy -hängen är mycket populära, särskilt bland ungdomarna. Ungdomarna älskar verkligen att visa sin personliga unga swag i sina grupper och detta lekpojkehänge hjälper dem att göra detta på ett effektivt sätt.

12. Mens Bullet hänge i silver:

Mens Bullet -hängen i silver

Bullet silverhänge för män är en unik hängsmycke som hjälper dem att visa upp tonen i sitt stiluttalande. Detta kan bäras med casual och såväl som med festkläder. För att lägga till lite kreativitet kan du välja de graverade bullet -hängen för att se extra attraktiv ut.

13. Dog Tag Hänge Design:

Dog Tag Hänge Design

Dog -taggen har något annorlunda i sitt utseende som vi inte kan ignorera. Du kan välja ett enda hundhäng eller ett dubbel hundhäng. Oavsett vilken du bär, kommer detta hängsmycke alltid att fungera för dig att fånga människor och kan göra dig till dagens stjärna.

14. Shield Hänge Halsband:

Shield hänge halsband

När vi pratar om herrhängen, kan vi aldrig glömma att introducera sköldhänget här. Sköldhänget ger bäraren ett elegant utseende. Detta hängsmycke kan vara den sista touchen till din klädsel.

15. Tribal Tree Hänge Design:

Tribal Tree Hänge Design

Tribal Tree -hänget har något som en människa letar efter i ett hänge. De mycket färdiga snitten på hänget tar fram utseendet på en perfekt man i dig. Detta tribal trädhänget är ett måste tillbehör till din smycken samling.

Oavsett om det är sociala sammankomster eller en nattfylld bar, vill varje man göra rätt effekt på folken runt honom, och ett snyggt och trendigt hängsmycke i nacken kan göra detta för dig. Att bära en cool bit hängsmycke får dig att sticka ut från mängden. Du kan välja vilken som helst av de trendiga hängen och du är redo att lägga till en bling i din personlighet. Så ge en designerhängare en chans att få tillgång till dig och låt hänget spegla din stil till folket runt dig.