Hängen lägger till en charm i din smyckenkollektion. En guldkedja tillsammans med ett vackert hängsmycke är allt du behöver för att förbättra skönheten i din nacke. Kvinnor har en stor samling fantastiskt designade guldhängen. Juvelerare gör spektakulära mönster i guldhängen som du till och med kan klassificera efter män, kvinnor, barn, äldre, för vänner, för din kärlek, för dina husdjur och till och med enligt tillfällen.

guldhängande mönster

Du kan också få hängen med dina namninitialer och till och med ditt fullständiga namn huggat med guld. Det finns mönster i guldhänge där du också får pärlor och pärlor som är fantastiskt besatta med gulddesigner.

Olika typer av guldhängen för män och kvinnor:

Guldhänget görs mer attraktivt genom att till och med ge två- eller trefärgstoner till det sista stycket. Här presenterar vi 25 populära hängsmönster i guld för herrar och damer.

1. Rose and Heart Pendel Design i guld:

Rose and Heart Pendel Design i guld

Hjärtguld -hängsmönster är en av de bästa hängen som väljs av den feminina klädseln. Vi får gott om val i mönster gjorda med hjärtformen i smycken. Rosor den näst mest favorit bland kvinnor är också en svaghet för dem. När du ger henne guldhänget med ett hjärta och en vacker ros, är det säkert att hon kommer att bli din.

2. Två hjärtat guldhänge med diamanter:

Två hjärta guldhänge med diamanter

Hängsmycken i ett dubbelhjärta är ett hjärtslag för kärleksfulla par. Tvillinghjärtan som jämförs med de båda älskarnas hjärtan bärs som ett löfte av bärarna. Par älskar designen av tvillinghjärtan. När diamanter läggs in i guldhjärtan ger det en dubbel gnistande effekt.

3. Diamantguldhängen för kvinnor:

Diamantguldhängen för kvinnor

Diamantguldhängande mönster är en önskan hos nästan alla kvinnor. Effekten av ett guldhänge eller något metallhänge ser spektakulärt ut med diamanter i det. När ett guldmyntformat hänge får en cirkulär kant av diamanter ser det fantastiskt ut. Guldhängen ser fantastiska ut som är formade som ett ginni -mynt. De asfalterade diamanterna som gör en kant av myntet gör det mer bedårande.

4. Blue Sapphire Gold Hänge med Pave Diamonds:

Blue Sapphire Gold Hänge med Pave Diamonds

Safirdiamanter ser fantastiska ut när de är inramade med guld och diamanter. Utseendet på en stor safirdiamant i mitten av andra asfaltsdiamanter ser bedårande ut att hänga på din hals. Safirdiamantens blågröna effekt reflekterar med de vita asfalterade diamanterna mellan det glittrande guldet ser fantastiskt ut vid alla tillfällen och ser till och med fantastisk ut på vanliga dagar.

5. Guldmynts hängande design:

Guldmynthängande design

Guldmynthängen är också en av de bästa mönster som ser rika och värdefulla ut bland gamla damer. Även medelålders damer älskar sådana hängen, eftersom myntutseendet påminner oss om smycken i rent guld som gjorts i antiken. Mynthänget är också ett av de rika mönstren.

6. Vintage guldhängsmönster för flickor:

Vintage guldhängsmönster för flickor

En mycket populär stil med guldhängande mönster idag är den av vintage -effekt som ges till guldprydnader. Ett lager av rostad legering läggs på guldhänget och får en slutgiltig look till slutprodukten. Ungdom lockas mer av antika smycken och hängen. Du kan bära gamla hängen även med fritidskläder som jeans och kjolar eller till och med shorts. Det övergripande effektiva utseendet på vintage smycken får dig att känna dig annorlunda och trendig.

7. Första guldhängen för barn:

Initiala guldhängen för barn

Guldhängen med namns initialer beundras också mycket av människor. Föräldrar väljer att göra sådana hängen till sina barn. Ett första guldhänge ser ljuvligt ut på halsen på söta små barn. Du kan också hitta bokstäver initialer ristade med kursiv handstil och även huggen mellan former som cirklar, hjärta eller till och med förenade med diamanter.

8. Guldfiligranhänge:

Guld filigran hänge

Filigran är en konst att vrida guldlegering och göra fantastiska sniderier av guld. Konsten att vrida ger ett helt annat utseende till guldsmycken. Ett guldhänge med filigranarbete kommer säkert att ge massor av värderingar till din samling guldsmycken. Hängen med filigranarbete har ofta symboliska mönster. Ett hänge med en form av en handled ser annorlunda och unikt ut. Ungdomar kan också bära ett sådant hänge med färgglada trådar för att få ett trendigt utseende.

9. Stalking Tiger Gold -hängen för män:

Stalking Tiger guldhängen för män

Hängen tillverkade med djur väljs specifikt av män. En tiger är särskilt designad för män. Sådana guldhängande mönster kan inte finnas redo i smycken. Man kan definitivt få en så fantastisk design genom att ge order till guldsmeden exakt. Hängsmönster i djurguld ser bra ut med tjocka kedjor som ger en liknande manlig effekt till hänget.

10. Designers guldhänge med enkel pärla:

Designer guldhänge med enkel pärla

Pärlor är en symbol för renhet och lugn. Människor väljer att bära pärlor för ett lugnt sinne och omgivning. Det sägs att pärlor i guldramar ger en fredlig effekt på livet. Idag gör guldtillverkningen att pärlprydnaderna ser fantastiska och attraktiva ut. En slöja av guld som täcker pärlan med en bladig effekt med diamanter är ett perfekt hängsmycke du kan bära på ett härligt datum.

11. Petite Circle Gold Hänge:

Petite Circle guldhänge

Ett petit cirkulärt guldhänge är en av de sötaste enkla och nykter utseende designade någonsin. Ett hängsmycke med mycket mindre guld som behövs vid tillverkningen är också en av favoriterna bland ungdomar. En liten design kan bäras av både tjejer och pojkar. Små hängen är ihåliga inifrån. Den enda anledningen till att de ser så diminutiva ut är den attraktiva delen av designen. Du kan också hitta hjärtan och ringar design i form av petite guldhängen.

12. Irländskt guldhänge -design:

Irländskt guldhänge -design

Ett irländskt smycke har sina egna mönster som gör att det ser annorlunda ut. Ett guldhänge med irländska symboler på det är ett pågående sätt bland ungdomar. Designen i irländska smycken ger sin egen överklagande. Du kan också hitta musikinstrument i irländskt designade hängen. Irländska smycken bär ett vackert budskap som återspeglar keltisk symbolik och irländska traditioner med sin otroliga design och unika stil. Intrikat keltiskt knutarbete, traditionella irländska välsignelser, klädringar, treenighetsknutar, keltiska kors och shamrocks symbolen för Irland.

13. Hängsmycke med två toner för män och kvinnor:

Hängsmycke med två toner i guld för män och kvinnor

Guldhängen är utformade med tvåfärgade färger. Utseendet på ett sådant hängsmycke ger din smyckeskollektion ett fantastiskt utseende. En korshängare i gult guld och herren Jesus huggen på den pryds av många människor. Liknande mönster finns också med andra emaljer och även med hjälp av trefärgslegeringar. Guldsmeder använder silver-, koppar- eller till och med platina- eller rodiumlegeringar för att ge hängen en annan färg.

14. Vacker glasburk emaljhänge i guld:

Vacker glasburk emaljhänge i guld

En av de mest kreativa konsterna kom fram är inramningen av föremål med guld. En senaste design bland ett sådant hängande ses med en miniglasburk som har små stenar inuti inramade vackert med guldtråd och bärs med en guldkedja. Pojkar med en stenig natur kommer att älska sådana hängen. Ett minilook av föremål inramade med guld eller silver har fört en helt ny trend till modesmyckena.

15. Guldhänge med Flower Hearts:

Guldhänge med blommahjärtan

Hängsmönster i blommigt guld är mycket vanligt bland hängen som bärs av damer och unga tjejer. Hängande blommönster har många mönster. Ett hängande blom görs av flera hjärtan sammanfogade så att ett blommönster ser attraktivt ut även på avstånd. Gröna och vita diamanter i mitten gör det mer bedårande. Guldblommiga hängen ser bedårande ut med parade örhängen på samma sätt i blommönster. Enkla blommor ser också bedårande ut.

16. Green Jade Gold Hänge:

Grön Jade Guldhänge

Ett guldhänge med grön jade i mitten är alltid favorit för människor som älskar att bära pärlor med stenar. Hängets kant är också huggen med ett vackert mönster som är attraktivt. Människor som tror på astrologi och effekter av ädelstenar gör hängen med ädelstenar i dem. Du kan också se sådana hängen vackert inramade i guldplattor konstnärligt utformade som slöjor och blommor.

17. Traditionell guldgeometrisk blommahänge:

Traditionell guldgeometrisk blommahänge

Guldhängen är också snidade med geometriska mönster. Hantverkarna har block som gör sådana geometriska mönster och går sedan ihop med varje design som skapar ett vackert hänge i en helhet. Här kan du se arbetet med små gyllene bollar, en snodd kedja och diamantformer som gör ett vackert hänge. Sådana hängen bärs av damer vid tillfällen i kombination med örhängen, en matchning till samma design.

18. Ganesha guldhängen för barn:

Ganesha guldhängen för barn

Lord Ganesha -guldhänget köps vanligtvis till en nyfödd bebis. Medan ett guldhänge som tillverkar Om eller Lord Krishna och till och med hakkorssymbol föredras att köpas till nyfödda barn. Att ge sådana guldhängen till spädbarn anses vara en välsignelse för dem. Och en önskan om att herren alltid finns kvar hos den nyfödde. Du kan hitta hängen gjorda på gud och gudinnor idol präglade på guldmetallytor. Det finns ihåliga guldgjutna skulpturer i små storlekar för att göra hängen.

19. Hänge i amerikansk diamant i guld:

Amerikansk diamant hänge i guld

Hängen finns också gjorda helt besatta med diamanter. Mestadels föredras amerikanska diamanter för sådana spektakulära mönster. Formen till hänget är helt täckt med vit amerikansk diamant. Glittret i ett sådant hängande reflekterar ljus även på natten. De amerikanska diamanterna ser bländande ut när de reflekteras till solljus eller höga ljus på natten. Glansen i ett diamantbesatt guldhänge är säkert fantastiskt och iögonfallande.

20. Vackert guld påfågelhängare:

Vackert guld påfågelhängare

Skönheten i en påfågel är spektakulär när den präglas på ett smycke. Här hängs hänget i en vacker påfågel. Påfågelns fjädrar är gjorda med ett tunt gyllene nät och de givna färgerna är med meenakari -arbete. En påfågelhängare är alltid favorit vid alla tillfällen. Du kan se olika andra mönster med en påfågel som huvuddesign. Hängen med en påfågel som motivet är lite tunga och kostnaden blir högre när mer guld och tillbehör används. Människor väljer också färgglada diamanter dubbade istället för meenakari -arbete för att visa påfågelns färger.

21. Temple Design guldhänge:

Temple Design guldhänge

Tempeldesign i smycken är en av de äldsta av mönster. Hängen är också gjorda i tempeldesign. En sådan design ses mestadels med ett par örhängen. Hängsetet bärs mestadels under äktenskapsfunktioner eller traditionella tillfällen. Temple design hängen brukar ses med ett heligt mönster som påminner oss om tempel och hinduiska gud och gudinnor. Det har mycket minutarbete på hela stycket. Sådana hängen och smycken tar tid att göra, eftersom de behöver små sniderier för att designa mönstret.

22. Guldnamn hänge:

Guldnamn hänge

Hänge med namn snidat med guld är en av mönstren på hängen älskade av människor från evigheter sedan. Det fascinerande med namnet hängsmycken pryds av alla åldrar människor från hela världen. Namnet hängande kan också vara en underbar present till dina barn. Du kan också ge ett sådant hänge till din make och skapa ett nära kärleksband med varandra.

23. Traditionellt hänge i guld:

Traditionellt hänge i guld

En av de bästa smycken som kvinnor kan bära är en uppsättning guldhänge och en örhänge som matchar den. En traditionell design med den gröna och röda färgeffekten från rubiner och smaragder huggen på ett lövmönster ser bedårande ut vid alla tillfällen. Den vackra formen av löv och färger som speglar naturen ser fantastisk ut hängande från din hals. Ett sådant hängande set ser fantastiskt ut med indisk outfit, som sarees eller choli eller salwar -kostymer.

24. Stor guldhänge för kvinnor:

Stor guldhänge för kvinnor

Solens emblem påminner oss om kraft, energi och eld. Mäns kärleksfulla design av solen är också en av de senaste designerna i guldhängen. Solen är snyggt huggen till stor del och besatt med diamanter. Stora hängen ses också med påfågeldesigner eller djurdesigner och till och med i örndesigner som är de senaste i dessa dagar.

25. Artistisk guldpärlhänge:

Artistisk guldpärlhänge

Guld är utskuret idag mycket konstnärligt att du inte kan låta bli att beundra smyckets skönhet. En pärla så vackert täckt med guldlegering ser ut som en slöja av guld som håller pärlens renhet. Det konstnärliga sättet att sätta in halsbandskedjan är också annorlunda.

Därför, om du vill överraska din fru, mamma eller din dotter, kommer du att ha den bästa gåvan av ett guldhänge som kommer att få ett stort leende på hennes ansikte. Guldhänge besatt med diamant är en vintergrön present till alla tjejer som får den. Och om vi pratar om ett smycke för skönheten i din välskötta hals, räcker inte en guldkedja för det. Ett guldhänge gör allt för dig. En enkel kedja med ett hänge på kan till och med vara ett vanligt slitage för dig.

Idag har också män sitt eget val av smycken. Guldhängen utformade med en manlig effekt är heta favoriter nuförtiden bland män. Hängen med emaljer av djur och örnar beundras mycket av män. Medan små bebisar alltid är begåvade är ett hängande designat av herren Ganesha eller Om hugget på det. Söta hängen av hjärta, fjäril eller musikaliska emaljer är en önskan hos unga tjejer.