Hängen är en av de mest bländande smycken som är avsedda för både män och kvinnor. Numera blir hjärtformen i hänge mer och mer populär och på grund av dess enorma popularitet bland pojkar och flickor kommer de i det stora utbudet av mönster och stilar, men det är helt enkelt upp till dig att hitta rätt, det passar dig bäst.

hjärthängen

Design av hjärtformade hängen med foton:

Ibland är det ganska svårt att välja det bästa hjärthänget på grund av de otaliga mönster och mönster som finns på marknaden. Här ska vi hjälpa dig genom att introducera listan över topp 9 hjärthängande mönster.

1. Crystal Heart -hänge i silver:

Crystal Heart -hänge i silver

Som vi alla vet att kristallen används i stor utsträckning i smycken och ändå gör den här också en speciell plats i ett hjärthängande. Kristallhjärtshänget är ett idealiskt smycke för att ge en glans och skönhet i din personlighet.

2. Puffy Heart Shaped Gold Hänge:

Puffy hjärtformad guldhänge

Det puffiga hjärtformade hänget är en vanlig design i kategorin hjärthängande mönster, men även om det är en vanlig stil går designen aldrig ur mode. Olika storlekar och former kan lätt hittas i denna design. Det puffiga guldhjärthänge är en perfekt present att ge din älskade.

3. Silver Heart Arrow Hänge:

hjärta-pil-hängande

Om du vill prova något nytt med det enkla silverhjärthänge, kommer hjärtpilen att vara ett perfekt föremål för dig. Silverhjärthänge med pil drar människors uppmärksamhet mot ditt hängsmycke och gör dig till showens propp. Detta medaljongsmönster kan vara ett perfekt hjärtahäng för par.

4. Dubbel hjärthänge med kedja:

Dubbel hjärta hänge med kedja

Varför ha en när vi kan bära två hjärtan tillsammans. Dubbelhjärtshänget är en unik stil att bära ett hjärtahäng i din kedja. Det finns ett brett utbud av mönster och mönster som finns tillgängliga för detta hjärta hänge för par. Så, samla de två hjärtan i en kedja och visa upp tonen i ditt eget stiluttalande.

5. Mesh Design Gold Heart Shaped Hängsmycke:

Mesh Design guld hjärta formad hänge

Designen påverkas i hög grad av det puffiga hjärtformade hänget men hänget har något annorlunda i sin egen stil och det är dess mesh -design. Designerguldhänget i hjärta kan bäras av både herrar och kvinnor. Smycka dig själv med detta meshhjärta och låt folket säga om dess skönhet.

6. Hjärtformad pärlhänge för tjejer:

Hjärtformad pärlhänge för tjejer

Pärlor anses ge ett rikt och klassiskt utseende. Att para ihop ett hjärthängande med pärlpärlorna kan vara ett idealiskt val för de människor som vill visa sitt lyxiga och stilrena utseende för de andra. Pärlans glans och hjärtats design kan förbättra skönheten i din kedja runt halsen.

7. Graverat hjärthänget med namn:

Graverat hjärta hänge med namn

Att gravera ett hjärthängande med orden eller namnen är något speciellt som du kan ge din älskade. Sådana hängen låter dig skapa dina egna personliga hängen. Så, gravera namnet på din älskade eller några speciella ord på hänget och låt hänget tala kärleksord.

8. Flower Heart Pendel Design:

Flower Heart Pendel Design

Blomhjärthänget är en söt smyckesprydnad att bära vid några speciella tillfällen. Det mycket färdiga hjärthänget med en kristallblomma ger dig en touch av elegant i din stil.

9. Silverkedja med nyckelhjärthänge:

Silverkedja med hjärthänge

Nyckelhjärthänge är ett vackert smycke med en perfekt blandning av modernitet och klass. Den vackra nyckelhjärthänge kan bäras vid alla speciella tillfällen eller evenemang. Få det viktiga hjärthänget i din halskedja så är du redo att skryta med en ny stil i dig.

Hjärta är en symbol för “kärlek och nöje” och det är därför hjärthänget är ett perfekt föremål att ge din älskade på sin födelsedag eller årsdag för att visa din kärlek och omsorg för dem. Hjärthängena kan användas för att göra ett komplett halsband som kan bäras vid vissa speciella tillfällen. Om någon är sugen på att se annorlunda och snygg ut så kan dessa hjärthängen väl tillgodose detta behov. Så om du vill få ett frodigt utseende i din personlighet kan du välja vilken som helst av hjärthänget och du är redo att fånga ögonen på människorna runt dig.