St Patrick är Irlands skyddshelgon. Han betraktas också som skyddshelgon i Nigeria. Han tillbringade större delen av sitt liv med att etablera skolan, högskolor och till och med kloster över hela Irland. Den 17 mars firas som St Patrick’s Day över hela världen för att fira alla underbara saker han hade gjort.

Bästa St Patrick’s Day -hantverk och DIY -idéer för barn och förskolebarn:

Låt oss se några hantverk för St Patrick’s Day för vuxna och kit som används för att fira St Patrick’s Day,

1. Palmtryck Rainbow:

Palmtryck Rainbow

Det här är det härliga St Patrick’s Day -hantverket för förskolebarn. Du behöver bara måla alla regnbågens färger och ett kartong enligt den storlek du behöver. Måla ditt barns handflator med färg – börja med rött och börja skriva ut detsamma på kortarket och forma det i form av en båge. Upprepa med alla färger och riktigt färgglada konst som ska ge ett färgglatt leende på ditt barns ansikte.

2. Fotavtryck Shamrock:

Fottryck Shamrock

Det här är den underhållande aktiviteten och det roliga St Patricks Day -hantverket för småbarn. Håll bara följande saker redo – grön färg och kartpapper. Måla fotsålen på din kiddo – lämna tårna – med grön färg och tryck ut den på kortarket. Detta kommer att göra stammen av shamrock. För bladen, måla sulan tillsammans med tårna och skriv ut två fötter tillsammans tre gånger som visas på bilden. Voila, din fotavtryckshamrock är klar.

3. Rainbow Shamrock:

Rainbow Shamrock

Vad du behöver – Kartpapper med regnbågsfärger, en sax, valfritt färgband, tejp eller lim, penna. Ta ett A4 -ark och spåra mallen för Shamrock. Lägg mallen på allt färgat kartpapper och klipp ut dem. Stick dem sida vid sida på bandet med hjälp av lim eller tejp. Se bara till att du håller dem i ordningen av regnbågens färger. Nu är det bara att lägga på.

4. Regnbågskedja med en guldkanna:

Regnbågskedja med en guldkanna

Det här är det mycket enkla St Patrick Day -hantverket för barn. Klipp remsor av det färgade kartpappret – regnbågsfärger. Rulla dem till cirklar och du kan antingen häfta eller limma ihop dem. Klipp ut en kruka från ett svart kartpapper och även en remsa för handtaget. Klipp ut många cirklar av gult kartong eller till och med från ett gyllene ark som lätt kan fås i en presentbutik. Stick ihop de guld / gula cirklarna och klistra dem ovanpå grytan. Och din kruka med guld i slutet av regnbågen är klar.

5. Paper Cup Leprechaun:

Paper Cup Leprechaun

Det här är de förtjusande St Patrick’s Day Craft -idéerna för små barn. Allt du behöver är en liten plastboll, en papperskopp, rosa och grön färg, Wiggle -ögon eller så kan du också använda knappar, grön, svart, gul, orange, röd och rosa hantverksskum, svart markör eller skisspenna och lim. Måla plastbollen rosa och koppen grön. När det torkat, håll bollen i botten av koppen. Klipp ut formerna på handen, skägget, bältet, hatten etc. från skummen som visas i figuren och limma ihop dem. Du kan sticka viftande ögon eller så kan du till och med använda svarta knappar för ögonen.

6. Pappersplatta Shamrock:

Pappersplatta Shamrock

Det här är de mycket enkla St Patricks -hantverk som innebär lite skärning, massor av målning och sedan slutligen stickning. Du behöver bara 3 små pappersplattor, grön färg, grönt glitterlim, tejp och grönt kort. Måla den främre delen av pappersplattorna med grön färg och låt dem torka, klipp ut ?? ” V ”?? form från kanten på varje pappersplatta, med det gröna glitterlimet rita en central ven. Pappersplattorna torkar helt och ordnar dem sedan i en shamrockform och klistrar ihop dem med lim eller tejp. Stick en grön kort rektangel som en stam.

7. Collage Rainbow:

Collage Rainbow

Det här är den mycket snygga idéen för st patrick craft idéer för att hålla din lilla upptagen. Ge honom bara ark med alla regnbågens färger en efter en, när han ska riva dem i små bitar. Rita konturen av en regnbåge på ett vitt ark och be bara ditt barn att fästa bitarna på dem enligt regnbågens färger. Han kommer att älska att riva och hålla fast.

8. Easy Shamrock Hat:

Enkel Shamrock -hatt

Denna Shamrock -hatt är väldigt lätt att göra och ser bedårande ut på barn. Låt oss klippa ett band av ett grönt ark – tillräckligt stort för att cirkulera barnets huvud och häfta ihop dem. Skär två bitar av gröna piprensare och häft dem eller tejpa fast dem på hattsidan så att de kommer ovanför öronen. Skär två shamrocks -former ur grönt papper och klistra fast dem i den andra änden av rörrenaren. Hej Presto !!! Ditt barns hatt är klar.

9. Toalettrulle Leprechaun:

Toalettrulle Leprechaun

För att förbereda dessa st patrick -hantverk, ta bara tuben på toalettrullen och måla den grön – lämnar lite utrymme för ansiktet. Stick svarta knappar eller viftande ögon och rita munnen med en röd skisspenna. Täck rörets övre ände med en grön hatt och måla orange skägg med en skisspenna.

Fira St Patrick’s Day med färgglada hantverk som enkelt kan göras hemma med din familj. Barn älskar att stamma runt med Shamrock -hattarna och regnbågskransarna som stolt visar upp sitt skapande.

Bilder Källa: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.