Alla hjärtans dag förknippas med kärlek och tillgivenhet. En dag som är full av hjärtan, kärlek och visar uppskattning för varandra är det underbaraste. Handgjorda hantverk är de bästa idéerna denna dag. Det finns en enorm samling valentinhantverksidéer.

Bästa och enkla alla hjärtans dagslöjd för barn och småbarn:

Här är några enkla valentinhantverk för barn, vuxna och förskolebarn, välj bland de 9 bästa alla hjärtans dagslöjd,

1. Parram Valentine Valentine Craft:

Parram Valentine Craft

Om du letar efter något annorlunda och unik idé för din kära eller din speciella älskade, prova den här ramidén som en valentinsgåva. Du hittar några träramar i alla onlinebutiker; du kan anpassa dem enligt ditt val. Skaffa din valentinsbild och gör en ram med trämaterial. Materialet kommer att vara glänsande mönster, så att du kan få ett gott leende på din kärlek och glöm inte att anpassa med båda dina namn.

2. Sweet Heart Garland Craft:

Sweet Heart Garland Valentine Craft

En vacker krans av hjärtan skulle vara en bra idé för den stora dagen. En superidé att lysa upp ditt humör på den speciella dagen. Du kan skapa extra hjärtan för att sprida kärleken i grannskapet. Detta hantverk är enkelt vilket kräver ett byggpapper, häftklamrar och snöre.

3. Crispy Rice Treats Craft:

Crispy Rice Treats Valentine Craft

Du kan ha lite kul i köket med dessa härliga krispiga hjärtformade risgodisar. Det behöver bara hjärtformad kakskärare eller panna med massor av sprinkler för att dekorera dem. Du kan njuta av dagen med så mycket kul. Dessa är de mycket enkla och bästa valentinshantverk för småbarn.

4. Butterfly Valentine Craft:

Butterfly Valentine Craft

Det här är det enkla fjärilsvalentinsdagspappershantverket med ett sött huvud av slickepinne och kropp. Godiset ser så sött ut med dessa fjärilsvingar. Vi behöver bara ett konstruktionspapper med vackra färger för att göra dem. Barn kan njuta av dessa smaskiga slickepinnar.

5. Heart Pillow Craft:

Hjärtkudde Valentine Craft

Dessa är de mycket lekfulla valentinshantverk för vuxna för detta vackra tillfälle. Samtalskuddar gör en trevlig present. Du kan helt enkelt sy dessa kuddar med fint tyg och använda lite sprayfärg med stenciler. Lägger mer fantasi till den speciella dagen.

6. Bunny Face Craft:

Bunny Face Valentine Craft

Det här är en trevlig idé att skapa ett enkelt kaninhantverk med klipp och klistra. Det gör en trevlig alla hjärtans dag hantverk för barn. Det kan bara fastna i ditt kylskåp eller du kan hänga det på dina anslagstavlor. Det finns många kaninansikten som kan väljas för att göra detta söta lilla hantverk.

7. Pencil Valentine Craft:

Pencil Valentine Craft

Alla skulle vilja skriva fina kärlekscitat under den här säsongen. Dessa är de stora alla hjärtans hantverk för förskolebarn att ha valentinpennor. Pennor är målade med metalliskt rött och silver. Hjärtan och spiralerna är gjorda av rörrensare och fixeras ovanpå dessa pennor. Det ser så härligt ut. Nu måste du ha några små anteckningsblock för att klottra de där kärlekscitaten.

8. Blommande trädhantverk:

Blommande träd Valentine Craft

Ett blommande träd av barnens handavtryck är ett fantastiskt hantverk för barn. Allt du behöver är ett konstruktionspapper med få färger och lim. Dessa är de enkla valentinshantverk som passar barn i alla åldrar. Gör hjärtformade löv och klistra det på trädet. Det ser så vackert ut.

9. Hand Prints Craft:

Handtryck Valentine Craft

Det här är supersöta hjärtan gjorda av handtryck. Det är så enkelt och vackert, ta handavtryck av dina barn med härliga färger. Gör intryck på byggpappren. Dekorera den och låt den hänga i rummet hela månaden. Dessutom kan du lägga till namn och ålder på dina barn på dessa hjärtformar.

Alla hjärtans dagar är den mest speciella dagen. Du kan uttrycka din kärlek med handgjorda hantverk och dekorationer. Dessa är enkla och eleganta hantverk som enkelt kan göras hemma. Visa ditt livs kärlek hur mycket de betyder för dig genom att göra dessa enkla hantverk. Det kommer säkert att överraska dem och göra dagen ännu mer speciell.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.