Ugglor är nattliga – sova under dagen och vakna på natten. Nuförtiden har barn också blivit som ugglor – de har vaknat till sent på natten.

Bästa och enkla Ugglahantverk & Aktiviteter för barn och vuxna:

Här är några fräscha och enkla idéer för uggla för att hålla ditt barn och naturligtvis dig själv upptagen också,

1. Paper Roll Ugglor Craft:

Paper Roll Ugglor Craft

Den här är verkligen lätt ugglahantverk för barn att göra av gamla mjukpappersrullar. Du behöver bara färgade ark, lim och knappar för ögonen. Dekorera det som du vill och gör en riktigt söt färgglad uggla. Skär ut den övre delen i en halvcirkel böjd inuti. Täck ugglan med färgat ark. Stick knapparna som ögon och en liten triangulär filt för en näsa. Klipp två halvcirklar för vingarna och Voila din uggla är klar.

2. Patchwork Förkläde Uggla Craft:

Patchwork Förkläde Uggla Craft

Ett färgstarkt förkläde för din ängel så att hon inte smutsar sina kläder medan du leker. Ett filtuggla -ansikte för livstycket och för den nedre delen, gamla eller kvarvarande tygbitar kan användas för att göra kammusslor som visar den fjäderiga kroppen. Ett underbart och enkelt arbete för mamman, det kommer säkert att ge ett glatt leende på både mamma och dotters ansikten.

3. Old Sack Owl Craft:

Old Sack Owl Craft

Har du en gammal bit säckduk ?? Vet inte vad du ska göra med det ?? Inga problem. Bara ett par veck och stygnknappar för ögonen, en gammal hjärtformad knapp eller till och med en klädnål för en näsa och se vilken underbar uggla som du har skapat av väggkonst du har skapat!!!

4. Paper Owl Craft:

Paper Owl Craft

Barn har tråkigt på helgerna ?? För mycket TV är inte bra. Här är en underbar idé att hålla dem upptagna. Har du ett par papperstallrikar, sjökortspapper, skisspennor ?? Så låt oss börja jobba. Klipp bara en liten bit på toppen av pappersplattor för att göra huvudet och öronen, måla det brunt. Klipp ut stora cirklar för ögon och näsa. Du kan också klippa små bitar av kartongpapper i form av grenar och blad. Där har din kiddo skapat ett perfekt konstverk för sitt rum.

5. Fingerprint Owl Craft:

Fingerprint Owl Craft

Här är det enkla ugglahantverket för småbarn. Klipp ut en stor oval bit kartpapper för kroppen & ansikte, ögon och näsa också. Klistra dem på ett mörkblått eller svart kartpapper. Klipp ut benen och stick dem också. Doppa nu ditt barns handflata i ljusare nyansfärg eller pulverfärg och lägg dem på vardera sidan av kroppen så att de ser ut som vingar.

6. Knappugla som hantverk:

Knappugla som hantverk

Allt du behöver är massor av knappar, lim och kartongpapper. Rita en bild av en uggla som sitter på ett träd. Du kan till och med ladda ner en utskrivbar mall från vilken webbplats som helst och spåra den på sjökortspappret eller duken. Börja nu hålla fast knapparna. Du kan till och med rama in den och hänga den som en vacker väggkonst.

7. Juice Carton Owl Craft:

Juice Carton Uggla Craft

Förvandla en gammal juicekartong till en vacker fågelmatare. Måla den vilken ljus färg som helst. Du kan använda gamla flasklock för ögonen. Klipp ut triangulära bitar på sidorna för vingar och ett stort hål på framsidan. Lägg några fågelfrön i den och häng den i din trädgård eller balkong. Se hur många underbara fåglar som kvittrar till din attraktiva uggla.

8. Ice Cream Stick Uggla Craft:

Ice Cream Stick Uggla Craft

Färg 4 till 5 glasspinnar med någon mörk färg och efter att de har torkat, klistra in dem sida vid sida på en bit kartongpapper. Stick två fjädrar åt sidan för vingar. För ögonen skär ut två stora cirklar och två små cirklar. Måla de små cirklarna svarta och klistra dem på den större. Klistra in dem som ögon. Rita ett träd runt det som visar ugglan som sitter på den.

9. Plastpåse Uggla Craft:

Plastpåse Uggla Craft

En underbar idé för de vuxna att skapa presentpåsar med ugglahantverk för barn. Det kan också delas ut att packa returgåvorna för födelsedagar. Lägg dina choklad- eller presentartiklar i plastpåsen och häft den. Klipp ut ugglesytor på färgade kartongark eller så kan du till och med klippa ut på vitt ark och måla dem. Häfta dem på toppen och på sidan häftklammer två bladformade kortark för vingar kreativt och innovativt arbete.

Ugglor flyger runt och jagar bara på natten. De är också mycket mystiska och fantastiska. Ugglor är också kända som kloka fåglar. Så hjälp ditt barn att vara klokt och skapa underbar konst.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.