Hej, låt alla tycka att de leker med snö och snöflingorna, som är små, du kan göra snöbollar och leka med dem, barn gör vanligtvis detta genom att göra snöbollar och kasta på varandra.

Bästa och enkla snöflinga -hantverk för barn och vuxna:

Här är några fantastiska snöflinga -hantverk som du kan göra för att behålla dem som ett hem i ditt hus, eller dekorera ditt rum med det. Några topp 9 snöflingor är som följer.

1. Glitter Snowflake Craft:

Glitter Snowflake Craft

Så snöflingor är lite glänsande eftersom det är is så det lyser lite, allt du behöver göra är att ta lite glasspinne och sedan klistra lite bomull i det, i rund form. Du får ett enkelt snöflinga -hantverk för att göra en snöflinga, du måste hålla Popsicle -pinnen i en stjärnaform.

2. 3d Paper Snowflake Craft:

Paper Snowflake Craft

För att göra papper 3d snöflinga hantverk, måste du ta ett vitt pappersark ett ljust ark som är vikbart, sedan måste du vika det till en fyrkantig skärning det är en del i en triangelform och öppna sedan rutan och du har en vacker snidning av snöflinga av papper.

3. Earbud Snowflake:

Earbud Snowflake Craft

Se, snöflinga är som stjärnor betyder att presentationen, för att göra en snöflinga från öronknopp måste du ta en bomullstuss och sedan fästa några öronproppar på den för att göra den till en 3dsnowflakecraft, du kan hänga i ditt rum som en inredning.

4. Bomullssnöflinga:

Cotton Snowflake Craft

En bra sak du kan göra till jul är bomullssnöflingan, allt du behöver göra är att ta en kartongskiva som skär den i snöflingform, sedan hålla bomull på den och lite glitter så får du snöflingorna till jul, du kan dekorera din Julgran med.

5. Bead Snowflake:

Pärla snöflinga

En bra sak som du kan göra är att göra nyckelring i form av snöflingor, allt du behöver göra är att ta några pärlor, sedan något trådforma det form av snöflinga, lägg sedan pärlorna i den tråden och du har ett vackert snöflinga pärlhantverk.

6. Knapp Snöflinga:

Knapp Snowflake Craft

Ett annat bra snöflingahantverk för barn är helt enkelt med knappar, ta ett kartongark, rista ut det i form av snöflinga, sticka till det vita bladet, sätt sedan bara en vacker knapp på den eller de glittrade knapparna, detta kan läras till barn som de kan hålla i sitt rum.

7. Snowflake Cake:

Snöflingakaka

Bakning är en av de mycket goda tidsfördriv, och vad en vuxen kan göra är att baka en tårta och göra en snöflinga ovanpå, bara göra en snöflinga glasyr och täcka den med olika färger av snöflinga, dessa är de mycket bra snöflinga hantverk för vuxna.

8. Kaffefilter Snöflinga:

Kaffefilter Snow Flake Craft

Tja, varje hus har ett kaffefilter med sig, så allt du behöver göra är att måla kaffefiltret blått, som bakgrund klistrar du sedan bara några små pärlor och pinnar i form av snöflingor, så får du de vackra snöflingorna och hantverk som du kan ha kvar i ditt rum.

9. Kartong Snowflake Craft:

Kartong Snowflake Craft

Det finns många gånger ‘när du har lite kartong kvar i ditt hus, vad du kan göra är att forma kartongen i form av snöflinga, det här är en bra idé om snöflinga, du kan klistra in formen i ett pappersark eller kartong och till och med måla den.

Det finns många snöflinga -idéer som du kan använda i ditt liv för att få en vacker snöflinga som du kan behålla som ett utställningsstycke eller så kan du hänga den i ditt rum, med några lampor i den.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.