Lär dig mer om djungeln för barnen med dessa fantastiska krokodilhantverk. Hantverksidéerna som ingår här är avsedda för barn och de kan dekoreras på roliga sätt.

Bästa hantverkskrokodiler för barn och förskolebarn:

Här är några utvalda krokodilhantverk, ta en titt på de 9 bästa hantverken,

1. Väv en krokodil:

Väv en krokodil

Detta slugna krokodilfartyg är mycket intressant för barn och vuxna. Krokodilen tillverkas genom att väva in färgade pappersremsor. Utseendet är mycket fantastiskt. Du kan också lägga till hantverksögon. Du kan också lägga till färg enligt ditt val.

2. Vikad krokodil:

Vikt krokodil

Dessa idéer för krokodilhantverk använder en teknik för att vika ihop två papperslappar. Detta skapar vågigt mönster och vårliknande effekt. Den vikta krokodilen är ett bra hantverk för barn att göra. Grönfärgade krokodilhantverk ger naturen och det vilda utseendet samtidigt som det gör hantverket som ett djur speciellt.

3. Krokodilmarionett:

Krokodilmarionett

Denna underbara marionett är gjord av gröna papperssäckar. Utsidan är dekorerad med hantverksögon och påsens vik sitter fast med rött papper. Du kan göra vita tänder som är skarpa också. Krokodilpappersfarkosten är bra för en djungeltema. Det här speciella hantverket för dina barns födelsedagsfest, det ser roligt ut och kan säkert få ett leende på barnens ansikte.

4. Klädnål krokodil:

Klädnål Krokodil

Gör den här riktigt snygga krokodilen med bara en enkel klädnål. Klädnålen är målad grön och sedan kan du lägga i en grön pappersremsa som är vikt. Lägg till några hantverksögon för en söt look. Dessa fantastiska krokodilhantverksaktiviteter kommer att hålla alla barn glada. Skaffa det här hantverket och ge en provgåva till din vän, den här dekorativa som ett utställningsobjekt i rummet.

5. Äggkartong Krokodil:

Äggkartong Krokodil

Återanvänd gamla äggkartonger för att göra denna fantastiska krokodilkonst och hantverk. Äggkartongen ska målas grön. Du kan lägga till hantverksögon till den andra raden i äggkartongen. Detta söta hantverk är också bra för förskolebarn. Barnen kan prova detta hemma, ger sitt äggbrickor ett unikt utseende.

6. fjällig krokodil:

Fjällig krokodil

Detta enkla krokodilhantverk för barn är ganska enkelt och roligt. Barnen måste klippa bort grönboken för att skapa skalorna på krokodilen. Dekorera krokodilen med ögon och glänsande tänder för att få krokodilen att se fantastisk ut. Den här kan du göra på fritiden, du kan ge ditt fängslande sätt att skapa detta hantverk.

7. Crazy Crocodile Craft:

Crazy Crocodile Craft

Dessa krokodilhantverk för förskolebarn är gjorda av bubbelplast. Du måste rulla bubbelplasten och sedan färga den grön. Ögonen och benen kan läggas till för att det ska se sött ut. Detta är ett bra sätt att lära barnen om djur. Detta hantverk är den enkla metoden för att ge en lektion om djur till dina barn.

8. Candy Stick Crocodile:

Candy Stick Crocodile

Här är ett mycket enkelt krokodilhantverk för småbarn som kan göras snabbt. Ta en enkel godispinne och måla den grön. Vik sedan in godispinnen i mitten med en grön flaskborste för kroppen och krokodilens ben.

9. Krokodilhattar:

Krokodilhattar

Gör detta underbara krokodilklippshantverk som kan användas för fester. Hattarna är lätta att göra och kan ges som returgåvor till en födelsedagsfest. Du kan också lägga till resår i hatten.

Krokodilhantverk är fantastiska djurteman att leka med. Du kan göra dem i olika stilar.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.