En av de många saker som växande barn lär sig är tid. Detta enkla klockhantverk ger dem en chans att lära sig tidens begrepp på ett intressant sätt.

Bästa klockhantverk och idéer för förskolebarn och småbarn:

Låt oss hitta här med nämnda klockhantverksidéer och bilder för barn och vuxna för att göra dem roliga.

1. Pappersur:

Pappersur

Detta enkla pappersur är fantastiskt att lära barn om tid. Pappersuret görs genom att klippa ett runt papper. Du kan sedan klippa pappersnummer för tiden. Stick i händerna på klockan med ett slag. Använd blåfärgat papper som ser fräscht och iögonfallande färg ut för klockhantverk.

2. CD -klocka:

CD -klocka

Ett annat häftigt sätt att göra en klocka är att återanvända en gammal CD. Klockfabriken är perfekt för större barn. CD -skivan är placerad i mitten och händerna är fästa på den. Siffrorna klipps av kontrastpapper. CD ger ett glänsande utseende medan du lägger detta i barnens sovrum; det ger fin glans i ljuset.

3. Pappersklocka:

Pappersplatta klocka

Denna söta klockhantverksidé är utmärkt för små barn eftersom det är enkelt för dem att göra. De måste färga pappersplattan och sedan skriva ner siffrorna runt omkring. De kan sedan sticka två händer på plattan i mitten med en pappersnål. Om du har små barn kan du låta dem göra ett försök, de lär sig av den här typen av hantverk.

4. Tidssägare:

Time Teller

När barnen är i en ålder för att lära sig tiden, kan du få dem att skapa dessa härliga klockdelar för hantverk. Pappersplattan är fylld med tidens nummer. Utöver detta kan du också lägga till siffrorna i minuter så att det blir lätt att lära sig. Det hjälper till att motivera dina barn att locka till sig studier medan de leker.

5. Kuggar värda klockan:

Kuggar värda klockan

Hjälp barnen att njuta av deras film, ‘Beauty and the Beast’ med detta fina Cogsworth -klockfarkoster. Hantverksklockans kit kan monteras för att se ut som honom och detta inkluderar timme och minutvisare. Denna filmklocka är mycket intressant. Den här ser rolig men trevlig idé ut som ett klockhantverk.

6. Gökur:

Gökur

Här är en cool gökur som visar hantverksklockorna tillsammans med en liten gökfågel. Den hängande gökuret är mycket imponerande och barnen kommer att älska detaljerna på den. Du kan dekorera det som du vill. Du kan lägga till bild på vilken superhjälte som dina barn älskar att se dem i tecknad film.

7. Candy Stick Clock:

Candy Stick klocka

Här är de fina träklockor som enkelt kan göras av barn. Trä godis pinnar är målade i regnbågens färger och sedan fastnat tillsammans. Du kan prova denna träslöjdväggklocka som en chans att lära barnen om tid och regnbågens färger.

8. Pingvin små klockor för hantverk:

Pingvin små klockor för hantverk

Detta är en liten klocka för hantverk som du kan visa dina barn. Pingvintemat görs med skumbitar som är lätta att hålla ihop. Låt barnen dekorera den med glitter och paljetter så att den ser blank ut.

9. Armbandsur för hantverk:

Armbandsur för hantverk

Denna fina idé för klockverk för hantverk är ett bra sätt för äldre barn att lära sig tiden. Armbandsuret är tillverkat av brunt papper som är dekorerat med nummerrattar. Barnen kan också röra händerna på klockan enkelt.

Klockhantverk är ett bra lärverktyg för alla barn. Klockorna av papper, pappersplatta, skum, etc. är underbara sätt att hålla barnen engagerade.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.