Har du någonsin föreställt dig att toalettpappersrullar också kan användas för att göra dekorativa föremål! Ja, konst- och hantverkssektionen i skolor och förskolor innehåller också toalettpappersrullar som ingrediens för tillverkning av toalettpappersrullhantverk. På grund av sin fasthet ger de en perfekt form och struktur till hantverksartiklarna.

toalettpappersrullhantverk

Bästa toalettpappersrullhantverk och designidéer:

Här är några populära toalettpapper hantverksartiklar som är snabba och enkla att göra för alla,

1. Toalettpapper Bee:

Toalettpapper Bee

Ja, bin har varit det bästa toalettpappersrullen för barn i skolorna. Täckta med dekorativa färgglada papper får de kartongvingar och antenner med ögonen och leende inför.

2. Ljusstativ:

Ljusstativ

Ljusstativ gjorda med toalettpappersrullar ger vassa och formgivande sticklingar. Allt du behöver göra är att köpa toalettpappersrullar för hantverk som kan få en härlig färg med rätt formning. Rödfärgad kommer alltid att vara lämplig för alla hantverksdesigner.

3. Toalettpapper Minions:

Toalettpapper Minions

Minions har trenderat toalettpappersrullhantverk för småbarn. Täckta med gula och blå färgpapper ges de vidare teckningar med svart bläck som är målade på det. De används för dekorationer i fester eller som presenter.

4. Toalettpappershytter:

Toalettpapper hyddor

Hus och hyddor har varit fantastiska hantverksidéer med tomma toalettpappersrullar. Täckta med triangulära konformade kartongdesigner får de skisspennor för att göra fönster och dörrar. Detta är det bästa sättet att skapa som design; du kan använda dem för din hallshall. Det här är en bra idé att dekorera hörnet av ditt hem.

5. Toalettpapper Ugglor:

Toalettpapper Ugglor

Idéer för toalettrullar inkluderar också ugglor som är dekorerade genom att forma ovansidan av rullarna som bildar en inåt kurva och ges skisspennor i svart för att ge den en uggles dekoration. Du kan designa enligt ditt val av ugglans ansikte, göra på ett roligt eller på ett seriöst sätt.

6. Julälvor:

Julälvor

Julelvor är ganska populära toalettpappersrullar julhantverk som används för att dekorera träden och rummen på jul. De är vidare förbundna med kartongstrukturer som ges alvytor och lock osv.

7. Halloween med toalettpappersrulle:

Halloween med toalettpappersrulle

Halloween när de firas med toalettpappersrullhantverk ger de en fantastisk dekoration. Dekorerade med färgglada papper eller mjukpapper gör de olika farliga ansikten, som kan tändas med ljus i.

8. Toalettpappersrullgrodor:

Toalettpappersrulle grodor

Grodor är förstklassiga toalettpappersrullhantverk för vuxna som är gjorda med hjälp av kartongpapper som bildar ben och ansikten, särskilt ögon. De är utformade i grön färg och svart markeringspenna och ger också en hoppningseffekt.

9. Pennahållare från toalettpappersrullar:

Pennahållare från toalettpappersrullar

Toalettpappersrullar gör bra pennhållare som är förbundna med fasta kartongark på undersidan. Du kan också göra hållare i olika storlekar för att lagra olika tillhörigheter som pennor, pennor, sax, etc..

Toalettpapper rullar hantverk lärs i förskolorna, där de börjar med grundläggande design. Eftersom toalettpappersrullarna är enkla att använda ingredienser för hantverk, används de i stor utsträckning för att göra föremål som väggdekor, tavelramar, vägghängen och mycket mer. Du kan också hitta detta pappersmönster i olika färger, få några rullar för att göra ett hantverk enligt din kreativitet. Låt dina barn njuta av att göra detta hantverk på ett enkelt sätt.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.