Hantverk som inkluderar att använda händer är rörigt men roligt. Dessa hantverk kräver att du doppar händerna i färg och sedan stämplar det på papper. Du kan sedan använda det för att skapa olika bilder och scenerier. Dessa typer av hantverk gör roligt och från unga till gamla människor njuter också av detta handtryck. Vår kreativitet utformar vi på vårt eget sätt och vi gillar att uttrycka det på papper också.

Bästa handavtryckshantverk och designidéer för barn och pappas:

Här är några utvalda topp 9 handavtrycksidéer och samlingar för barn och vuxna.

1. Fåglar på ett träd:

Fåglar på ett träd

Denna härliga barnmålningsidé är ett handtryckshantverk som enkelt kan åstadkommas. Fåglarna görs genom att måla händerna och sedan lägga dem på papper. Trädets grenar kan sedan också färgas och dekoreras. Den här kommer att se snygg ut på din sovrumsvägg, barnen kan ge denna tavla till sina vänner eller sina föräldrar också.

2. Hungrig larv:

Hungrig larv

Här är en härlig larv gjord med handavtryck. Handavtryckshantverk för småbarn är imponerande när de får göra flera handavtryck på papper. Färga ögonen och fötterna med små prickar eller fingeravtryck. Det tar lite tid men den här kommer alltid att vara ett bra val på olika sätt.

3. Fantastisk påfågel:

Fantastisk påfågel

Gör en fantastisk påfågel med ett blått handtryck. Det här barnens handtryck är enkelt att göra. Allt du behöver göra är att dekorera fingrarna med drag för fjädrarna. Påfågeln ser lysande ut med alla de underbara färgerna lila, blått och grönt. Barns händer är mjuka, så den här bilden ger ett enastående utseende medan man gör påfågel som ett handtryck.

4. Släktträdskort:

Släktträdskort

Du kan göra en fin släktträdaffisch med dina familjemedlemmars handavtryck. Trädet är målat med grenar som sträcker sig utåt. Varje medlem lägger sin färgade hand på en av grenarna. Denna handtryckta hantverksidé är också utmärkt som en present. Barn kan ge detta till sina föräldrar på deras bröllopsdag, handgjorda hantverk är ett vackert val alltid som en present.

5. Blombukett:

Blombukett

Låt barnen göra denna bukett med blommor som ett handavtryck för fars dag. Buketten är gjord med handtryck av barnen i olika färger. Du kan sedan färga en rosett längst ner på sidan så att den ser ut som en bukett.

6. Minnesmärke fjäril:

Minnesmärke fjäril

Denna fantastiska minnesfjäril är en perfekt presentidé. Babyhandavtryckshantverk är mycket populära bland vuxna och det här är också ett bra kort. Du kan rama in den här vackra bilden och ge den i present till föräldrar eller morföräldrar.

7. Flamingo för handtryck:

Handtryck Flamingo

Du kan göra alla slags djur med handavtryck. Dessa flamingos är ett trevligt handavtryck för barn som du kan prova. Motiven kan innehålla alla fåglar och du kan måla bakgrunden med penslar också.

8. Handtryckt träd:

Hand Print Tree

Denna underbara julgran är gjord med gröna färgtryck. En liten gul stjärna är målad på toppen av trädet också .. Det kan vara julhandavtryck hantverk också och ges som gåvor.

9. Elephant Hand Print:

Elephant Hand Print

Hjälp barnen att göra dessa handavtryck för pappa genom att måla vita handavtryck av barnet och pappan. Faderns och barnens handavtryckshantverk förvandlas sedan till elefanter. Detta gör också ett bra farsdagskort.

Handtryckt hantverk är perfekta presentalternativ och de visar barnens kreativa sida. Halloween -handavtryckshantverk kan också vara mycket imponerande med monster och spöken.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.