Vem älskar inte djur? Alla gör det och därför har vi fått dig djurinspirerade hantverk den här gången. De är lätta att göra och ser extremt bedårande ut. Barnen kan enkelt lära sig att göra dessa hantverk och prova dem i skolan, dagis eller hemma i närvaro av vuxna. Och vuxna kan prova dessa hantverk också.

Bästa djurhantverksdesigner och idéer för barn:

Med detta sagt, låt oss ta en titt på de 9 bästa djurhantverken,

1. Zebrapopp:

Zebrapopp

Denna marionettdocka är ett sött djurhantverk för småbarn för småbarn att prova. Du kan få dem att lära sig att göra en marionett med svartvitt papper och knappar och ha en marionettvisning för dem senare.

2. Ormhantverk:

Ormhantverk

Ovanstående ormbåt är ett uppfinningsrikt djurhantverk för barn. Barn kan enkelt lära sig att vika färgade papper och göra dessa pappersdjur och känna sig glada över den lilla prestationen. Låt oss få ett leende på ditt barns ansikte, gör den här typen av ormbåtar för din baby.

3. Papegoja Bokmärke:

Papegoja bokmärke

Bli av med tristess medan du studerar med ett självtillverkat bokmärke för papegojor. Detta bokmärke för pappershantverk kommer att vara till stor hjälp för bokälskare och studenter. Detta kommer att vara ett bra val för dina hantverkskollektioner, det kommer också att vara dekorativt.

4. Kartongrulle noshörning:

Kartongrulle noshörning

Lär barnen vikten av att återanvända saker som kartongrulle med hjälp av dessa djurhantverk för förskolebarn. Detta kommer också att hjälpa lärare att få dem att lära sig och göra nya saker av gamla. Efter att du har klistrat noshörningens delar på sina respektive platser målar du delarna med akrylfärger.

5. Grisdocka:

Grisdocka

Visa barn hur man gör den söta grisdockan som visas ovan som är en innovativ idé för djurhantverk för barn. Det kommer också att se till att de njuter av speltiden och lärandet samtidigt. Den här är ett roligt hantverk eller dina barn, låt dem också veta om roliga djur.

6. Papper påfågel:

Pappersplåt påfågel

Dessa djurhantverk för barn är enkla och billiga att göra. Perfekt att servera i födelsedagsfest också för barn och superenkelt att göra. Ger också en twist till vanliga vita pappersplattor. Du kan göra detta i massa för dina barns födelsedagsfest.

7. Vintage Elephant:

Vintage elefant

Om du är fan av etniskt arbete och hantverk kan du lika gärna prova dessa djurhantverk för vuxna. Denna elefantdesign kommer att göra ett elegant hantverk och ser tilltalande ut för ögonen. Det här hantverket kommer att vara användbart som ett utställningsstycke i din utställning, det här är handgjort så ger det ett fint utseende och mjuk beröring också.

8. Kaninpennhållare:

Kaninpennhållare

Dessa söta små pennhållare måste testa hantverksdjur att göra. Med färgat papper, lim och knappar kan de enkelt göras och därigenom få fram din kreativa sida. Konstgjorda material ger häftigt utseende; Du kan också ge detta till din flicka.

9. Lion Mask Paper Plate:

Lion Mask Paper Plate

Det finns så många saker du kan göra med papperstallrikar och ovanstående djurhantverksaktivitet är en av dem. Ge liv åt vanliga plattor genom att göra en lejonbild av den. Enkelt sätt att göra denna lejonmask som ett hantverk.

Kreativitet kan visas på många olika sätt och djurhantverk är ett du kan försöka få fram din kreativa sida. De är lätta att göra och främja kärlek till djur också. Prova med ovanstående hantverk och använd dina egna idéer också.

Bilder Källa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.