En stökig hästsvans är en ny kärlek. De nya millennialsna och unga moderna tjejerna älskar stökiga hästsvansar, och vi vet det! Så idag är vi här med den senaste varianten bland de röriga hästsvansarna. Dessa frisyrer ger ett djärvt och vackert stiluttalande att skryta och lägga till hela det fashionabla utseendet sömlöst.

Om du älskar stökiga stilar måste du också testa de nya och populära stökiga frisyren för hästsvansar.

15 söta röriga hästsvansfrisyrer för kort och långt hår:

Vi har sammanställt listan över de mest trendiga och senaste stökiga hästsvansen för hår som passar kvinnor i olika preferenser, åldersgrupper och funktioner. Ta en titt på dessa perfekta frisyrer med ett bildgalleri.

1. Messy Braid Hästsvans:

Messy Braid Hästsvans

Även om det röriga flätade utseendet redan är de mest populära globalt, kan vi inte hindra oss från att introducera dig till denna underbara och feminina charmiga stil. Här går den ensidiga ponnyn bra att smälta in med öppet hår, knuten i en knut. Dra ut håret på flätan och ponnyn lite för att ge en rörig och pösig effekt när den är klar. För fester i bröllop kan den här röriga hästsvansen med en fläta vara ett bra val.

 • Kvinnor med oval, diamant och avlång ansiktsform kan prova denna frisyr.
 • Denna röriga ponny är perfekt om du har en vågig och lockig hårstruktur.
 • Prova denna look för kvinnor i slutet av 20-talet till mitten av 30-talet för den graciösa effekten.

2. Messy High Hästsvans:

Messy High Hästsvans

Föredrar du mycket djärvt och vilt uttalande? Det här stökiga ponnyutseendet kan vara perfekt. För alla de cocktailpartyerna eller dansnätterna, reda ut din kostym och makeover med denna härliga och chica frisyr. Prova den här för långa klänningar eller knälånga outfits, och vi slår vad om att du kan se inte mindre ut än en diva.

 • Kvinnor med rund och oval ansiktsform och funktioner kan prova detta idealiska utseende
 • Denna kantiga och eleganta stil kan vara bäst för dem med vågigt och rakt hår.
 • De i 20 -årsåldern är endast att föredra för detta underbara utseende.

3. Stökig hästsvans med luggfransar:

Stökig hästsvans med lugg fransar

Du kan prova en rörig hästsvans även om du har lugg eller fransar. Denna härliga röriga låga hästsvans kan knytas på det mest avslappnade sättet och störa håret lite för att det ska bli rörigt. Ta på lite hår som faller nära pannan för den extra effekten. Prova den här för de speciella middagsevenemang eller sammankomster, och det kan se bländande ut.

 • Kvinnor med hjärta och ovala ansiktsformer kan enkelt prova denna stil.
 • Detta kantiga utseende kan se perfekt ut om du har vågigt hårstruktur eller milda lockar.
 • Kvinnor i slutet av 30 -talet till 40 -talet kan se mångsidiga, ungdomliga och snygga ut här.

4. Stökig hästsvans med kort hår:

Stökig hästsvans med kort hår

Hej, oroa dig inte om du har kort hår. Du kan till och med göra en variant av denna ponny. Knyt en avslappnad hästsvans med en hårknut och dra i några trådar för den extra stilen. Lossa ponnyn nära kronan för extra effekt. Prova detta och det kan vara avslappnat men ändå elegant och charmigt. Vad tror du? Detta kan vara bra för vardagliga avslappnade utflykter eller kontor.

 • Kvinnor med alla ansiktsformer och funktioner kan prova denna frisyr
 • Prova denna look med vågigt eller rakt hår för att få det bästa utseendet.
 • Alla åldersgrupper kvinnor upp till 35 år kan föredra detta kantiga och eleganta utseende.

5. Lång stökig hästsvans:

Lång stökig hästsvans

Om du har långt hår har vi sorterat dig också. Prova den här långa stökiga hästsvansstilen på det enklaste sättet. Vidare, om du har krusigt hår kan du stoltsera med utseendets skönhet alltför enkelt och ändå se ut som en miljon dollar. Vad tycker du om den här?

 • Kvinnor med oval, avlång och fyrkantig ansiktsform kan prova detta utseende.
 • Detta hår makeover kan vara perfekt för krusigt och lockigt hår textur och stil.
 • De i slutet av 20- till 30 -årsåldern kan helst testa denna fascinerande stil.

6. Stökig hästsvans Updo med kort flätad knut:

Stökig hästsvans Updo med kort flätad knut

Vi har en annan rörig hästsvansidé om du har medellångt till långt hår. Ta ihop allt hår och prova en mycket kort fläta nära kronans baksida. Knyt nu hela håret som en hästsvans. Gnugga frisyren lite för att skapa en rörig känsla och du är bra att gå. Om du ska ut på sommarlovet eller lunchutflykterna kan denna härliga och uppfriskande look vara ett bra val.

 • Kvinnor med oval ansiktsform måste pröva denna frisyr för den eleganta effekten.
 • Lockigt, vågigt hår textur kan gå mycket bra i detta utseende.
 • Åldersgruppen i mitten av 20-talet till slutet av 30-talet kan vara ett perfekt och idealiskt val.

7. Bubble Messy Hairstyle Pony:

Bubble Messy Hairstyle Pony

Detta är en så härlig och underbar rörig hästsvans formell för arbetande och professionella kvinnor. Om du letar efter den speciella frisyren för kontorsorganiserade sammankomster eller formella fester, prova denna härliga look. Detta är unikt och ger en levande och modern känsla enkelt och enkelt.

 • Kvinnor med alla ansiktsformer och funktioner kan enkelt prova denna frisyr.
 • Denna kantiga look kan vara perfekt för dem med vågigt och lockigt hår.
 • Kvinnor i alla åldersgrupper kan enkelt prova denna underbara och unika innovativa frisyr.

8. Platinum White Messy Hair Ponytail:

Platinum White Messy Hair Ponytail

De unga moderna kvinnorna får inte missa platinahår. Väck nu den inre fashionistan i dig med denna härliga chica höga stökiga hästsvans som vi inte kan sluta skölja på. Detta kan vara perfekt för fester och roliga kvällar ute och för kvinnor som söker djärva, samtida och underbara utseende.

 • Kvinnor med långa och ovala ansiktsformer måste prova denna härliga look
 • Varje hårstruktur kan vara bra att gå och perfekt i den här stilen enkelt.
 • Prova denna look för kvinnor i mitten av 30-talet till 40-årsåldern för den ungdomliga och fascinerande stilen.

9. The Casual Everyday Messy Pony:

Casual Everyday Messy Pony

Ska du ut på en snabb träff? För de nya tusenåriga kvinnorna som är speciella med sitt utseende även på små dagar, hör vi till och med dig. Den här avslappnade, stökiga hästsvansen ser också elegant och lysande ut med sin unika och kreativa stil. Är det inte coolt?

 • Oval, rund och hjärtformad ansiktsform kan vara perfekt i denna frisyr
 • Vågigt och slätt rakt hårstruktur kan vara idealiskt för denna vardagliga, vardagliga stökiga look
 • Denna frisyr kan vara kantig för kvinnor i 30 -årsåldern

10. Stökig hästsvans för bröllop:

Stökig hästsvans för bröllop

Messy är en ny stil och cool. Om du inte håller med oss, kolla in de senaste trenderna för bröllopsfrisyrer. Det röriga utseendet upptäcks på de flesta unga moderna kvinnor, och det är bland den mest eftertraktade och älskade stilen. Här har vi en rörig och fascinerande hästsvans för bröllop eller fester. Med den feminina och graciösa stilen är denna look uppfriskande, tidlös och elegant.

 • De med diamant, ovala och långa ansikten kan enkelt prova denna frisyr
 • Kvinnor med lockigt och vågigt hår får inte missa denna röriga hästsvans.
 • Denna kantiga stil kan enkelt vara perfekt för kvinnor i 20- till 40 -årsåldern.

11. Stökig låg hästsvans med lös krona:

stökig hästsvansfrisyr lång

Denna sexiga frisyr är det typiska “just-out-of-bed” -utseendet. Kronan är lös och de nedre ändarna knyts ihop och kastas över ena axeln. Det är komplett grunge möter älskling ser perfekt ut för en avslappnad utflykt med kompisar.

12. Messy Beehive:

söt stökig hästsvans kort

Detta är en rörig uppfattning om Bridget Bardots ikoniska frisyr. Det ger volym till utseendet och de snygga små straysna bidrar till den slarviga skönhetsbilden. Använd mycket hårspray för att hålla utseendet längre.

13. Messy Twisted Hästsvans:

stökigt hår hästsvans kvinnor

Ta två hårstrån runt vardera templet och ovanför öronen, vrid dem hela vägen till slutet. Fäst dem tillsammans med ett elastiskt eller gummiband. Samla alla hårstrån till en mellanhög hästsvans och linda några trådar runt basen för att ge ett distinkt utseende. Använd hela tiden fingrarna och använd kam minimalt för att få det röriga utseendet.

14. Stökig fransk fläta hästsvans:

lätt stökig hästsvans

Det liknar den röriga vridna hästsvansen, bara det vridna håret ersätts av en djup fransk fläta. Kom ihåg att lägga till textur i din krona och vrid och säkra flyaways med bobby pins. Lite kaos är alltid välkommet för att uppnå ett rörigt utseende.

15. Messy Waterfall Braid Hästsvans:

rörigt hästsvans tunt hår

I huvudsak en fri hand vattenfall fläta, detta är mer en hippie frisyr. Inget behov av att tämja flyga iväg eftersom det blir täckt av flätan. Gör en låg hästsvans och fäst den bort från huvudet strax över axeln. Du kan borsta den främre delen eller helt enkelt låta den falla runt ramen.

16. Messy Poof Hästsvans:

grov hästsvans rörigt

Det är den bästa hästsvansen för dem med lurvigt hår. De rikliga lagren hjälper till att skapa ett rörigt utseende med enkelhet. Skapa en liten puff vid kronan genom att borsta tillbaka håret. Samla sedan håret till en mellanhög hästsvans och dra hårt i hästsvansen. Låt de lösa trådarna vara som de är.

17. Messy High Hästsvans:

stökigt utseende med hästsvans

Vem visste att den stökiga högponnyn skulle bli en sådan vurm? Samla bara allt hår i en hög hästsvans och dra sedan hästsvansen hårt genom att dra åt motsatta håll med båda händerna. Detta kommer att säkerställa ett rörigt utseende. För en skarpare look, räta ut håret med ett platt strykjärn och massor av hårserum. Detta kommer att göra en elegant och blank hästsvans.

18. Stökig dubbelflätad hästsvans:

stökig flätad hästsvans kändis

Kombinera två flätor för att konvergera till en hästsvans. Det kan vara ett dubbel vattenfall eller en dubbel fransk fläta eller en kronfläta med ett vattenfall. Var kreativ och öka din glamourkvot. Se till att det är rörigt inom skälet för att undvika galna trassel.

19. Messy Topsy Hästsvans:

avslappnad hästsvans

Den toppiga svansen är en bubbelhästsvans med inverterade vändningar. Gör en hög hästsvans först. Skapa sedan den första bubblan. Vänd den återstående henne från mitten av denna bubbla. Fortsätt till önskad längd. Och voila!

Vad tycker du om dessa röriga hästsvansfrisyrer? Dessa stökiga ponny -utseende är kända redan över hela världen, och vi är mycket imponerade av de invecklade och snygga trenderna. De är perfekta för moderna kvinnor som inte vill nöja sig med något mindre. Låt oss veta dina tankar också; vi älskar att höra från dig!