Tekniken har gjort saker tillgängliga och enkla för oss, de vi kunde tänka oss att uppnå för ett decennium sedan. Och även om vi gjorde det skulle det inte vara en så enkel process. Bland dem finns frisyr. Här är nio sådana lockiga hästsvansfrisyrer vi kan uppnå på nolltid.

Bästa lockiga hästsvansfrisyrer:

1. Lågt lockigt hästsvans:

lockiga hästsvansfrisyrer

Detta är det enklaste av allt. Locka håret med ett lockjärn, borsta sedan händerna genom håret för att uppnå önskad intensitet av lockar. Knyt håret i en låg hästsvans med ett hårband. ta en liten bit hår från botten av hästsvansen linda det runt håret. säkra den med en bobby pin.

2. Messy Curly Hästsvans:

lockiga hästsvansar2

För denna frisyr borsta håret med dina händer. Bind håret i en lös hästsvans med en klar elastik. Ta en del av håret från botten av hästsvansen och linda det runt hårbandet. Med hjälp av en curling iron curl, den bakre delen av hästsvansarna och gör några vågor på den främre delen för att ge det ett rörigt utseende.

3. High Curly hästsvans:

lockiga hästsvansar3

För den här frisyren, reta hårets främre del och säkra det med ett hårband. gör några lösa lockar på resten av ponnysvansen med olika sex fat. Detta kommer att få frisyren att se mer naturlig ut. Spraya också lite hårspray för att hålla stilen intakt under långa timmar.

4. Sidokurvig hästsvans:

lockiga hästsvansar4

I denna frisyr, dela håret på ena sidan av huvudet och säkra håret med en hårslips, under örat. Nu använder en curling iron curl, håret i olika storlekar för att ge det volym. För att ge det ett mer naturligt utseende, lossa hårbandet och låt det hänga löst.

5. En flätande vanvidd:

lockiga hästsvansar5

Denna frisyr är som en rörig fläta. Använd ett lockjärn för att locka håret till lockar. Borsta nu håret med händerna för att lossa det lite. Ta håret åt sidan och börja fläta håret. Tricket är att inte fläta tätt. Fortsätt fläta till slutet och säkra det sedan med ett hårband.

6. Djärv och vacker:

lockiga hästsvansar6

För att ge ditt hår ett elegant men starkt utseende, använd ett hårband nära pannan. Nu retas hårets baksida med en hårborste. Bind sedan löst håret i en ryggponny. Med hjälp av en curling iron curl, resten av ditt hår i mjuka lockar för att slutföra utseendet.

7. Half Up Half Down:

lockiga hästsvansar7

Denna hästsvans gör att ditt hår ser voluminöst ut. Dela håret i två sektioner. Reta den övre delen av ditt hår och binda det för att ge det volym. Använd nu locket och gör lösa lockar i den nedre delen av håret tillsammans med hästsvansen i det första avsnittet. Detta kommer att ge håret en extra volym.

8. Flätat pannband:

lockiga hästsvansar8

Vill du ha en elegant look? Det här är frisyren att gå efter. Med ena sidan av den främre delen flätar du håret hela vägen till baksidan av örat. Skydda området med hjälp av bobby pins. Upprepa processen på andra sidan. Ta nu resten av håret och knyt det för att göra en hästsvans. Krulla resten av hästsvansen och bind sedan håret med ett band för att slutföra utseendet.

9. Hiedi-Tail:

lockiga hästsvansar9

Ta håret till ena sidan av huvudet. Ta en bred del av ditt hår och dela håret i tre ojämna delar från ditt tempel. Nu fläta håret i Heidi -stilen i olika storlekar och säkra varje fläta med en bobbypinne. Krulla nu resten av håret i lösa lockar. Knyt det på sidan bakom örat. Lossa hårbandet för att ge det ett mer naturligt utseende.

Detta är några av de stilar där du kan uppnå en lockig hästsvans. Med de tillgängliga verktygen kan man göra och kriga så många stilar man kan göra.