Dessa dagar finns sorter i olika former och storlekar, i olika former och paket och därför är här en variant till en av de vanligaste frisyrerna någonsin. Oavsett om det är en skolpresentation eller en kontorsintervju, vare sig det är en fest eller bara en promenad på lekplatsen, kan en hästsvans användas som frisyr för alla och alla, men sedan återkommer vi i olika ansiktsstrukturer och hårtyper och därför, tillsammans med våra variationer, varierar våra frisyrer också.

8 vackra flätade hästsvansar för kvinnor:

1. Den franska infunderade ponnyn:

flätade hästsvansar

Detta är en av de enklaste ponnyflätningsfrisyrerna som kan göras inom fem minuter så att du inte behöver spendera den extra tiden på de hektiska morgnarna för att leta efter det perfekta håret. Börja med att binda håret i en fransk infunderad fläta uppifrån och fortsätt sedan hela vägen tillbaka till mitten. Mot slutet börjar du binda den till en ponny.

2. Kronbandet:

flätade hästsvansar2

Detta är en frisyr där flätan görs till ett huvudband. Detta är en bra frisyr för att krydda din vardagsponny. Börja med att dela en del av dina lås framifrån och börja binda en fläta från en del av håret. Knyt hela flätan och för den sedan hela vägen till andra sidan och stift den. Ponny upp det då.

3. Side Braid Pony:

flätade hästsvansar 3

För denna frisyr börja med att fläta håret från ena sidan. Dela håret från ena sidan och börja fläta dem. Gå nu halvvägs till nacken och säkra flätan med några stift. När du är där knyter du håret i en ponny och börjar fläta det igen. Ta nu ett hår från baksidan och linda det runt ponnybandet.

4. Variationen i sidfläta:

flätade hästsvansar 4

Detta är ännu en variant av sidfläkten där du börjar med att dra håret tillbaka till en mellanponny. Innan detta startar du en fläta på sidan och fläktar sedan för att ge volym till utseendet. Nu när ponnyn är bunden börjar du med att fläta en del av din ponny men den här gången gör ponnyn tätt och i sidled så att ett nytt utseende skapas. Håll några lösa trådar på framsidan för att ge lite touch till utseendet.

5. Fishtail -ponnyn:

flätade hästsvansar 5

Här börjar vi med en enkel ponny. Se till att din ponny är tillräckligt tät för att välja dotterflätor. Nu när din ponny är klar måste du försöka efter fiskstjärtfläta. Börja med att segmentera ponnyn i två delar och ta sedan ett lås från den yttersta änden och korsa den över till andra sidan. Gör samma sak med det andra låset och fortsätt helt enkelt tills du når önskad längd.

6. The Inverted Pony:

flätade hästsvansar 6

Vänd håret upp och ner genom att vända huvudet upp och ner. Börja nu binda en fläta, fransk stil från botten och lämna den halvvägs. Du kan använda stift för att säkra utseendet ordentligt och sedan knyta en ponny med det. Se till att du har en förlorad sträng av din ponny linda runt slipsen för att dölja slipsen.

7. Blommans fläta:

Blomma-fläta-och-låg-hästsvans-frisyr

Lägg till en liten våg i ditt hår för att ge volym till utseendet med ovanstående fläta. Börja nu med att löst knyta håret i en halvponny och sedan slinga det. Börja nu med den normala flätningsprocessen och se till att du håller den lätt och lös. När flätan är klar med fläkten ut flätan väl för att göra den smalare. Rulla nu flätan till en rosbulle.

8. Den dubbelsidiga flätan:

flätade hästsvansar 8

För att börja med detta hår vänd håret och börja fläta det. När du kommer halvvägs, stannar du och klämmer fast den. Börja nu fläta framifrån med de främre låsen och börja fläta den halvvägs. Samla håret i mitten och ponnjera sedan upp det.