Det er mange kolleksjoner i serien med bøttehatter som er designet i henhold til den nye moderne tidsalderen. Noen har rund krone og noen er elegante i utseende med den dype bøtte designet kroppen. Noen av dem er med brede kanter, og det er modeller tilgjengelig der du kan se den tynneste av kantene.

Beste bøttehatter for menn og kvinner:

Her kan du finne den beste topp 9 -samlingen med bøttehatter for deg,

1. Kamuflasje trykte bøttehatter:

Kamuflasje trykte bøttehatter

Denne motehatten er egnet for menn å bruke utendørs. Det er camo -bøttehatten med kamuflasje trykt og også ment for fiske. Den er laget av 100% polyester stoff som lett kan brukes til uformell bruk. Her er det den hvite skyggelagte hatten med et snev av grått blandet.

2. Klorresistente bøttehatter for menn:

Klorresistente bøttehatter for menn

Den har den spesielle egenskapen til UPF 50 og har en 3-tommers bred kant. Denne sorte hatten leveres med justerbar borrelås for en tilpasset passform til hodet ditt. Den er også for elastisk og kan bare vaskes for hånd.

3. Amerikanske patriotiske stjerner og striper bøttehatter:

Amerikanske patriotiske stjerner og striper bøttehatter

Det er en damelue i 100% bomull som har ekstra kvalitet på knust materiale. Denne hatten kan brukes både av menn og kvinner siden den er en unisex -kategori. Den er flott for enhver anledning og er trykt med de patriotiske stjernene og stripene i den signaturblå serien.

4. Unisex reversible bøttehatter:

Unisex reversible bøttehatter

Oppdag den nye varianten av den kule hatten som kan brukes på begge sider. Ja, det er en reversibel hatt som består av 100% bomull. Det er det perfekte valget for varmere sommerdager siden det er laget av stoffet som puster.

5. Dobbellags bøttehatter:

To -lags bøttehatter

Her får du den hvite hatten som er vanlig hvit, men har et rødt kontrastbånd over seg. Den har et dobbeltlag og er egnet for voksne, både menn og kvinner, for en uformell tur i den varme solen. Det gir også en god passform for alle slags antrekk.

6. Classic Lattice Navy Bucket Hats:

Klassiske Lattice Navy Bucket -hatter

Denne designerhatten har det flate utseendet og kan brukes til en uformell anledning. Dette er en unisex -kategori laget av bomull av høy kvalitet. Den har et svart og hvitt rutet mønster overalt, for å få det til å se fantastisk ut og passe lett til alle antrekk fra både menn og kvinner.

7. Reversible to tonede bøttehatter:

Reversible to tonede bøttehatter

Her kommer samlingen med bøttehatter for menn som du var ivrig på jakt etter. Den er sertifisert med et solstoff på UPF 50 og består av pustende stoff. Den har en justerbar cinch -stropp ved kronen med 3 tommer kant.

8. Autentiske bøttehatter i retrostil:

Autentiske bøttehatter i retrostil

Enten du leter etter Gulf -looken på 70 -tallet eller Manchester -looken på 90 -tallet, vil denne denimhatten oppfylle drømmen din. Dette er i den blendende blå nyansen med 100% rent Denim -materiale med sitt signaturmønster. Denne hatten er fullt ut klassisk bøtte og er det beste valget for hele sommerantrekket.

9. Bakplate modell bøttehatter:

Bakplate modell bøttehatter

Gå for en throwback -stemning på toppen med denne røde bøttehatten som er i det unike mønsteret over hele materialet. Den er laget i en blandet stoffkombinasjon av både bomull og polyester. Denne runde kronehatten kan brukes til uformelle og sportslige anledninger.

Materialene eller stoffet som brukes til fremstilling av disse bøttehattene har brede arrays. Noen foretrekker kolleksjonen i ren bomull, og noen av oss kan ha materialer av denimtype som sin favoritt. Det er også en blandet kombinasjon av stoff som polyester og akryl. Det er opp til ditt ønske at du velger stoffet som passer best for været og dine behov.