Hvordan kan du unngå ryggsmerter? Ryggsmerter pluss ryggskader er ekstremt hyppige i vårt samfunn. Halvparten av disse menneskene vil kjenne til mange episoder med ryggproblemer. Ryggproblemer kan skape fiske, golf, ellers bare leke av barn pluss barnebarn full av smerte.

hvordan unngå ryggsmerter

I de dårlige tilfellene kan et ryggproblem hindre ved fortsatt å bli kledd. Nesten alt du gjør krever bruk av ryggen din, pluss at ryggproblemer nesten aldri er et resultat av en ensom aktivitet eller en ulykke.

Slik unngår du ryggsmerter:

Nå i denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan unngå ryggsmerter. Her er 7 tips for å unngå ryggsmerter som følger oss.

1. Sovepose:

Noen ganger foreslås det å sove på siden med knærne, trukket litt opp til brystet. Legg en pute under knærne pluss en annen under korsryggen. Å sove på magen kan være spesielt vanskelig for ryggen. Du kan ikke sove på en annen måte, legg en pute under hoftene. Uten tvil må du sove på ryggen, legge en pute ellers rullet håndkle under knærne for ekstra støtte. Mens du sover på siden din, kan du prøve å ligge ved en pute mellom beina for å holde hoftene pluss tilbake i riktig justering.

2. Vær oppmerksom på holdningen din:

Den beste stolen for å forebygge ryggsmerter er en med rett rygg eller korsryggstøtte. Hold knærne litt høyere enn hoftene mens du sitter. Støtt føttene på en krakk hvis du trenger det. I tilfelle du må stille for en lengre periode, hold hodet oppe pluss magen trekke inn. Hvis det er sannsynlig, slapp du av en fot på en krakk – pluss bytt føtter for hvert 5 til 15 minutter.

3. Velg høyre veske, ellers koffert:

Skaff deg en koffert, ellers en koffert med en bred, tilpasningsbar stropp som er lang nok til å nå over hodet ditt. En budpose (som de som sykkelbudet bruker) er komplett å ha på denne måten. Har stroppen på den motsatte skulderen til posen fordeler vekten ekstra jevnt pluss hjelper deg med å holde skuldrene jevne pluss ryggen din smertefri. Mens du bærer en tung veske uten etui uten stropper, bytt hender ofte for å unngå å legge alt stress på den ene siden av kroppen. For å lette belastningen, rens av og til poser, etuier, ryggsekker og andre bærere av ting du ikke trenger.

4. Se på vekten din:

Ytterligere kilo, spesielt i midtseksjonen, kan skape verre ryggsmerter ved ujevn tyngdepunkt pluss belastning på korsryggen. Bo i 10 kilo av din ideelle vekt kan hjelpe til med å kontrollere ryggsmerter.

5. Få ekstra trening:

Backche

Usikker på ryggen din; du tror kanskje den beste metoden for å få slipp, er å begrense trening pluss hvile. En dag ellers kan to hvile hjelpe, men mer enn det kan ikke hjelpe smerten. Eksperter vet nå at vanlig fysisk aktivitet kan bidra til å lette betennelse pluss muskelspenninger.

6. Slutt å røyke:

Røyking øker faren for osteoporose som kan føre til en svakere ryggrad pluss ryggsmerter. Denne vanen reduserer også blodstrømmen gjennom hele kroppen som reduserer oksygen til ryggraden og hemmer helingsprosessen.

7. Vær forsiktig med hvordan du løfter:

Ikke bøy deg over livet for å heve tunge gjenstander. Snu knærne pluss knebøy, trekk i magemusklene og hold objektet tett inntil kroppen mens du reiser deg. Ikke vind kroppen mens du løfter. Hvis du kan, må du skyve fremfor å trekke tunge gjenstander. Push er lettere på baksiden.

8. Unngå stress:

Stress så vel som stress i ryggen pluss stramme muskler går hånd i hånd. Hvis du bærer mye spenning i øvre rygg pluss skuldre, er du moden for en ryggskade. I denne delen vil vi hjelpe deg med å vite når du opplever høye stressnivåer pluss at du må være forsiktig med ryggen. Vi vil dessuten presentere noen tips for å håndtere stresset ditt, for eksempel visualisering.

Jeg håper at artikkelen ovenfor for å unngå ryggsmerter er nyttig for deg og effektivt reduserer ryggsmerter.