Om du vill gå unga pojkar, förstår vi den dagliga morgonförvirringen om hur du gör dig redo och stylar dig själv i tid. Dessa college pojke frisyrer är därför här för att reda ut dig. Frisyrer för college pojke är i allmänhet att föredra att vara mindre tid att ta, trend, vilket kan få dig att se trendig men mycket elegant och elegant. Denna stilguide som ges här blandar alla dem och kan helt få dig att se smart ut. Du skulle säkert älska dem, oavsett om det är ett enkelt utseende eller trendig salongstil eller en ny åldersberömd blekning, och de inkluderar allt. Fortsätt läsa för att veta mer om vad du vill prova för bästa utseende.

10 trendiga frisyrer för college pojkar under den här säsongen:

Här är listan över de 10 bästa frisyrerna för college pojkar.

1. Young Fresh College Boy Look:

Här är en ny makeover för dig att prova när du går på college. Denna stil är på modet och är ganska populär bland många unga killar runt. Det är ganska enkelt att göra och tar knappast tid. Allt du behöver är en bra hårgel för att testa det här utseendet, och du kommer utan tvekan att skapa ett gott intryck på ditt nya college efter det här utseendet.

 • Lämplig hår och ansikts typ: Alla ovala och diamantformade ansikten med slät hårstruktur kan helt pröva denna stil.
 • Bästa säsongen att prova: Sommaren är en bra tid att prova denna stil.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Män kan bära avslappnade jeans och skjortor med detta utseende för att gå på college regelbundet.

2. Slick Back Polerad Stylad:

Om du vill se både snygg och trendig ut som en populär kille på högskolan eller kontoret, men inte vill att det ska se för djärvt och unikt ut, är det en trevlig stil att testa. Det ger dig en smak av både polerad och smart pojklook tillsammans med snygg natur. Det är en söt slicked back frisyr och är älskad av flera unga till äldre pojkar.

 • Lämplig hår och ansikts typ: Ovala ansikten unga pojkar med alla hårtyper kan helt rocka det här utseendet.
 • Bästa säsongen att prova: Bär denna fina stil i monsun för att se fantastisk ut.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Det här är bra med en fin T-shirt och koftor för att makeover snyggt. Bär denna stil när du går ut med vänner.

3. Söt pojke Leta efter runda ansikte:

Detta är en ganska enkel frisyr för college pojkar. Om du inte vill göra detsamma och vill experimentera med något djärvt i mode och popularitet är det bra att prova. Det här är en så söt look och trend överallt. Det ger vibbar runt dig som en trevlig och smart pojke på college. Prova det, och vi är säkra på att du definitivt skulle älska det här utseendet.

 • Lämpligt hår och ansikts typ: Om du har ett rundformat ansikte med vågigt och lockigt hår kan du säkert prova detta framåt.
 • Bästa säsongen att prova: Varje säsong är bra att prova den här utkikningen.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Bär detta med avslappnad T-shirt och jeans för trevliga college dagar.

4. Mest snygga utseende för moderna killar:

Denna frisyr är definitivt för killar som älskar att hålla en rolig och cool frisyr. Och detta är en ganska tillgänglig stil och följs av flera killar. Om du vill ha trendigt och coolt leta efter en lugn och lättsam person är detta helt bra att testa. Du kan se så bra ut när håret faller försiktigt på pannan eller till och med att håret ser rörigt ut som visas på bilden ovan.

 • Lämpligt hår och ansikts typ: Runt, ovalt och hjärtformat ansikte med rakt hårstruktur kan passa denna stil.
 • Bästa säsongen att prova: Bär detta på vintern som det passar bäst då.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Det här är bra att prova med en fin skjorta och jeans under sportaktiviteter eller utflykter.

5. Young Boy Wicked Look:

Young Boy Wicked Look

Det är återigen en populär stil för flera killar. Denna stil är välskuren, cirkulär form för att håret lätt ska falla på pannan. Det passar bra för killar som ser ganska unga ut. Ansiktsdragen hos personen här ser väldigt barnsligt ut lätt och därför är denna stil väl lämpad för sådana typer av college-pojkar.

 • Lämpligt hår och ansikts typ: Denna frisyr är bäst för män med runda ansikten med vilken hårtyp som helst.
 • Bästa säsongen att prova: Bär denna stil under monsun och vinter för att se ditt bästa.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Det här är bra att prova med fina formaler för att delta i högskoleplatsintervju.

6. Kort hår Look för College Boys:

Detta är den bästa nya frisyren för college pojkar, särskilt i tonåren. Och det här är en mycket enkel stil och är därför väl lämpad för de killar som inte vill bry sig mycket om sitt utseende och hålla det super minimalt och lätt. Testa därför varje dag för snabba och enkla makeover.

 • Lämplig hår och ansikts typ: Män med vilken ansiktstyp som helst och kort hår kan helt pröva denna lookout.
 • Bästa säsongen att prova: Sommaren är en bra tid att prova denna korta frisyr.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Bär detta med casual T-shirt och jeans för vanliga college dagar.

7. Trendigt frisyr för nytt modernt utseende:

Detta följer den nya tidens mode och utseende. Denna nedskärning är välkänd inom flera populära konst och kultur i dessa dagar, särskilt i storstäder. Om du vill ha ett djärvt och snyggt utseende och har förtroende för att testa något nytt, kommer det här säkert att provas. Missa inte detta om du gillar den här.

 • Lämpligt hår och ansikts typ: Varje ansiktsform och hårtyp kan passa den här looken bra.
 • Bästa säsongen att prova: Sommaren är en bra tid att prova denna stil.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Män kan bära avslappnade T-shirts och outfits för att gå ut med vänner eller familj här.

8. Undercut Spike Cut Look:

Denna nya frisyr för college killar är välkänd med flera av blekning och underskärning varianter. Denna frisyr har en pigg look på kronan med en underskärning och bleknar på sidorna. Detta passar killar som är entusiastiska att prova något nytt. Det är dock lätt att underhålla och kan göras på nolltid.

 • Lämpligt hår och ansikts typ: Prova detta om du har ett ovalt och rektangulärt ansikte med någon hårtyp.
 • Bästa säsongen att prova: Sommar och vinter är en bra tid att prova denna utkik.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Detta passar både formella och informella kläder, oavsett om det är college eller filmkvällar.

9. The Messy Young Boy Look:

The Messy Young Boy Look

Om du har lockigt hår är detta helt lämpligt och värt att testa. Vi känner alla till denna populära karaktär av Harry Potter, och vi är definitivt ett fan av hans stil också. Detta ger ett smart och intellektuellt utseende och har samtidigt en stil och modekänsla. Unga killar som har lockigt hår kan helt undersöka den här frisyren och kommer säkert att älska den också. Prova själv och se förändringen.

 • Lämpligt hår och ansikts typ: Runt och fyrkantigt ansikte med lockigt hår passar för denna look.
 • Bästa säsongen att prova: Vintern och monsunen är bäst att prova den här.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Prova detta med en avslappnad skjorta och jeans för att se bra ut på college dagar.

10. Medellång frisyr för unga pojkar:

Om du har medellångt hår och inte har en aning om hur du ska styla det bäst kan du prova denna stil och klippa dig. Det är väl polerat och välkänt populärt utseende. Bara gå vidare och ta sidoseparering och borsta håret snyggt och oelegant sätt. Det tar ingen tid och ansträngning och kan också avslutas snabbt.

 • Lämpligt hår och ansikts typ: Runt, fyrkantigt och ovalformat ansikte med mellanhår kan prova det.
 • Bästa säsongen att prova: Denna stil är lämplig för vintersäsongen.
 • Perfekt klänning och tillfällen: Killar kan bära avslappnad T-shirt och shorts för att gå ut i den här looken med vänner.

Ytterligare tips:

 1. Dessa college pojke frisyrer är kända för att vara lätta att göra och underhålla. Därför kräver dessa utseende mindre tid att skapa.
 2. Applicera hårspray i slutet så att håret sitter kvar om du har en lång och hektisk dag.
 3. Vidare kan du arbeta med att klippa hår ofta för att se till att du inte behöver en frisyr snart.
 4. Överdriv inte schampohår även för killar som har kort hår. Detta kan ta bort naturliga oljor från håret och skada ditt hår.
 5. Har hårmassage en gång i tio dagar i genomsnitt för att se till att håret får all näring och fukt det behöver.

Dessa college pojke frisyrer är ganska enkla att göra och underhålla. Dessa stilar är dessutom mycket mångsidiga och kan prövas av olika typer av ansiktsdrag och män vid flera tillfällen. Prova dessa stilar själv och berätta hur enkla de är i ditt dagliga liv. Välj det du gillar bäst och besök en salong. Låt oss veta mer om vad du tycker här.

Vanliga frågor och svar:

Q1. Hur man ser till att håret är mjukt och smidigt strukturerat för pojkar?

Sv: Håret skadas ofta på grund av sol, föroreningar och brist på fukt. Detta kan göra håret krusigt och grovt. Därför är det nödvändigt att vidta försiktighetsåtgärder för att håret ska se mjukt och polerat ut. Applicera serum på vått hår och gel innan du stylar dem. Dessutom kan du använda balsam efter schampo för att göra håret mjukare.

Q2. Går rund ansiktsform bra med mellanhår för college pojkar?

Sv: Ja absolut. Medellångt hår passar bra till alla ansiktsformer och hårtyper. Även runda ansiktsformade killar kan helt och säkert prova medellånga frisyrer som de bäst gillar dem. Det kan matchas väl med ansiktet.

Q3. Klipper fransar unga killar med ett runt ansikte?

Sv: Ja det är en myt att säga att franssnitt inte passar rundformade ansiktsmän. Du kan prova fransar men bara det gör inte trubbiga fransar. Din frisör kommer att se till att om du frågar råd för att inte få ansiktet att se mer runt ut med dessa fransar och föreslå ett lämpligt snitt.