Herrmode har pratat om modestaden, och deras senaste stilar har fått världsomspännande erkännande de senaste åren. Med modevärlden som alltid utvecklas och förändras, har vi idag även frisyrer och makeovers med kroppspositiv image och trender. Dessa frisyrer för tjocka män är ett exempel.

Med smarta utseende, coola och moderna stiluttyg och trendiga gester älskar vi hur dessa hårklippningar för feta män skiljer sig från mängden. De främjar inte bara plus -size mode makeover och stilidéer utan ger också önskat och snabbt utseende för män som letar efter det!

10 bästa frisyrer för Duble Chin Face -killar:

Vi har sammanställt de senaste och mest populära bra frisyrerna för dem med plus-size-struktur, eller med knubbiga eller feta ansikten. Här är de senaste favoriterna för att passa pojkar, män och killar i åldersgrupper!

1. Kort frisyr för tunt hår:

Frisyrer för tjocka män

Om du har ett knubbigt ansikte med feta ansiktsdrag, tillsammans med ett tunt hår, vet du att du fortfarande kan se modern och smart ut? Denna variant av lätt att gå, och ändå är de uppfriskande korta frisyrerna för feta män snabba och lämpliga för många män som älskar enkla utseende. Hårsidans avskiljning med ett ljust skägg förbättrar hela utseendet och får varje man att se snygg och kantig ut. Dessutom är denna frisyr lätt att underhålla och mycket bekväm på vardagen. Var det för dem i den unga åldersgruppen eller medelålders män, utseendet är utan tvekan tidlöst och här för att stanna i trenden länge!

2. Afroinspirerad frisyridé:

Frisyrer för feta ansikten manlig

Låt oss berätta för dig – den afrikanska inspirerade svarta hårfrisyren eller frisyren för killar är evig och alltid i trend. Detta klassiska och levande utseende kan också passa bra för de män som har tjocka ansikten eller kroppsstruktur. Här är ett exempel, den här glada frisyren kommer i flätor makeover, och att lägga till skägg kan förbättra utseendet ytterligare. Hela utseendet minskar ansiktsdragen och ger ett ljust, kantigt uttalande.

3. Tjockt frisyr med skäggsmakeover:

Herrklippning för fett ansikte

Låt oss slänga ut en hemlighet för er! Om du har tjocka eller ”tjocka” ansiktsdrag, vad kan vara det slutliga målet för många män? Det handlar om att se ung eller stilig ut. Prova en sådan variant av frisyr med tjockt och tätt skägg, och vi slår vad om att det helt kan förändra hur du ser ut. Skägg- och mustaschutseendet kan täcka över chubbinessen i ansiktet och minska ansiktsstrukturens rundhet. Inte bara det, men de skäggiga korta hårklippningarna för feta män är också alltid ett klassiskt utseende som ger fantastiskt bästa utseende och idealiskt stiluttalande. Vad tror du?

4. Salt- och pepparfrisyr för äldre män:

Frisyr för feta ansikte män

Borta är de dagar då vi tycker att vitt hår inte är så coolt! Idag ser vi ofta män omfamna dem och uppskala hela utseendet genom nya makeover -idéer. Här är en av våra favoriter! Det slickade rygghåriga håret med långt skägg ser ut för dem i den äldre åldersgruppen kommer för alltid att förbli i trend. Som de säger, det finns ingen ålder för att se snygg ut, och det här för evigt feta ansikten är för de män som alltid är törstiga efter nya och djärva frisyrer. Var det för professionella ansträngningar eller en festmakeover; denna frisyr är lämplig och passar bäst!

5. Professionell frisyr för män:

Frisyrer för tjocka killar

Här är en av våra främsta professionella och affärsformella frisyrer för män. Om du har en rund fet ansiktsform och föredrar att se väldigt värdig och professionell ut med de lämpliga termerna kan denna vågiga frisyr vara idealisk. Frisyren är utformad på ett sätt som det klippta håret faller lika på båda sidor av pannan på ett snyggt kammat sätt. Det täcker kindbenen och de breda ansiktsdragen på ett lämpligt sätt och ger det moderna men snygga och ljusa utseendet enkelt. Var det för män i 30 -årsåldern eller för dem i 50 -årsåldern; denna moderna formella frisyr kan vara idealisk!

6. Lång lockig frisyr för Fat Face -män:

Bästa frisyr för tjocka män

Det långhåriga utseendet är en ny världsomfattande trend nuförtiden. Med det unika utseendet och moderna stilen kan män som föredrar att ha ett hett och trendigt utseende föredra denna makeover. Med lockigt hårstruktur och längre hårlängd, prova den här frisyren tillsammans med det tjocka och täta skägget. Tagen från resenären och boho vibed look, vi älskar hur det handlar om nya men stiliga snygga utseende. Vad tycker du om det? Var det för yngre eller medelålders män; denna feta ansiktsblick för någon man kommer utan tvekan att bli en betydande träff på någon.

7. Quiff frisyr med ljus blekning:

Frisyrer för fett ansikte Guy

Med denna lätta quiff -frisyr och blekning på sidorna kan denna lättskötta och bekväma frisyr också passa in passande med dem i den runda och fettformade formen. Var om du har tunt eller mindre hår eller vill ha en kort frisyr som passar i mångsidig vardagsstil, den här frisyren för män som redan är populär kan passa bäst. Unga män kan se snygga, ungdomliga och snygga ut och är idealiska för avslappnade utflykter, fester eller till och med kontorsdräkt.

8. Mohawk med skäggfrisyr:

Frisyrer för tjocka killar

Mohawk är förmodligen bland de mest efterlängtade och träffade frisyrerna under det nya årtusendet. Män från nästan alla länder och regioner upptäcks som sportar, från vanlig man till kändisar. Så desto större anledning att passa bäst för en man med ett knubbigt eller stort ansikte. Här är en sådan variant vi har stött på. Mohawk i kombination med ett tätt skägg verkar vara en träffkombination; vi älskar hur det verkar inte unikt men också sött med ett nytt utseende. Vare sig du är i 20-30-årsåldern eller 50-talet; denna bästa herrfrisyr för tjockt ansikte kan vara en rätt och perfekt passform för dem som vill ha den experimentella stilen!

9. Kort bleknad frisyr:

Bästa frisyr för tjocka män

Detta minimala utseende är ett måste att ha med i alla våra lättskötta frisyrlistor. Med kombinationen av hudblekning till ljus blekning och tvärgående hår och kort trimmat hår är detta ett vardagligt utseende som ofta ses på män över oss. Samma sorts skägg sportas också här som matchar frisyren, och vi älskar hur det förbättrar utseendet överlag för att passa bäst för män med knubbiga eller feta ansikten. Speciellt om du är i 40 -årsåldern kan det här vara en idealisk kontorsfrisyr och frisyridé också!

10. Medellång frisyridé:

Frisyrer för killar med tjocka ansikten

Om du har en rektangulär till långsträckt ansiktsform med knubbiga utseende kan du prova denna medellånga frisyr. Med sidkammad stil och vågig konsistens som faller över öronen, verkar detta vardagliga utseende hett och smart med de moderna trenderna i dag. Var det för semiformala eller formella tillfällen eller fester; denna frisyr kan få vem som helst att framstå som elit och charmig i mängden. Denna herrklippning för fett ansikte är en idealisk och perfekt matchning för dem i de äldre åldersgrupperna!

Vi hoppas att du gillade att utforska dessa idealiska och moderna frisyrer och frisyrer för feta män. Vare sig det är med knubbiga utseende eller fet/plus storlek kroppsstruktur, dessa moderna idéer kan passa bra in i den framväxande modevärlden, och vi slår vad om att du kan sticka ut och se trendig ut i mängden. Låt oss veta hur du gillar det, och vad tycker du om det också; vi älskar att höra från dig!